מי יוצא לניר דוד??

Queen Balat

New member
סמעק../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

גוד דאמט, מישהו עדיין שם עלי כאן

shaililo

New member
דורון!

נעם יוצא לניר דויד - אני לא, הוא רוצה להתחרות והוא לא יכול לחכות שם כל היום למקצה 80 אחרת הוא היה לוקח אותי. בכל מקרה, אני אתחרה במשמר העמק ביום שבת הבא, והוא אמר שנצא גם לתחרות הבאה ביגור, שם הוא לא ייתחרה אז זה לא בעיה.

../images/Emo4.gif

דיי דפוק ומוזר להכנס ולהגיד שיש חדשות ואז לא לספר אז למה את בכלל מעלה את העובדה שיש חדשות??? קצת דפוק

וחוץ מזה שהפורום גדול מספיק

בישביל שתינו אז כמו שעשינו עד עכשיו את לא תגיבי לי ולהודעות "הדפוקות והמוזרות שלי" ואני לא לך זה הכי פשוט

חבל שבאמת זה מענין אותי

היתענינתי לדעת ולא חשבתי שזה כזה ביג דיל עזבי אני כבר יודעת ואת צודקת עדיף כמו שאמרת....

../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif

ושמעתי שקונים לך סוס על רמה אז אני מאחלת לך בהצלחה ומזל טוב ותיזכרי כשאת קונה סוס כמה זה קשה לנקות סוס לבן.... לא לעשות אותה הטעות פעמים

פחחחחחח

זאת לא הידעיה המרעישה שלי! אבל אני מקווה שבאמת זה ייצא לפועל! (הסוס!..) וכתבתי את זה ואז נזכרתי שביקשו ממני לא לפרסם באינטרנט אז כל מי שביקש לדעת באי סי בפרטי יודע!

זה לא היה קשור

תאמיני לי אני יודעת מה קורה ומה הייתה ההודעה אני סתם ניזכרתי שאמרו לי שאת קונה סוס אז חשבתי להגיד לך מזל טוב ובהצלחה לא משנה מה קורה בינינו

כל אחד חושב שהוא יודע הכל!

יש לי כל מיני ידיעות מאושרות!!! בכלל כל הקטע של הרכיבה פורח אצלי!!! ותודה בכל מקרה אני עוד לא מצאתי תסוס המושלם מה שאומרים אני מחפשת! **הפתיחה של אורוות הקיסר תהיה כנראה בראשון לאפריל**
אני מאושרת!!!

בגלל שזה לא ממש שרשור רציני

עשיתי היום עגילים!!! פחחחחח אליסון קנצה לי עגילים ולא היו לי חורים כי הם נסתמו אז עכשיו עשיתי חדשים! סתם התחשק לי! אוקצור מה המצב אצליכם עוד מעט ארוחת ערב האוזניים כואבות לי ומשעמם!

../images/Emo50.gif

אני מאחלת לשתיכן הרבה בהצלחה ותביאו גאווה לחווה הזאת! אתם יודעים כבר מלא זמן לא הייתי בחווה
אני פשוט בתקופת מבחנים... וזה מזה מעצבן...

../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif

שלום לכולם אני לא יכולה לרכב חודש כי נקעתי את הרגל קרעתי את הרצועה ואני על קביים נב איזה גזעים של סוסים קיימים? אני צריכה 8 ויש לי לבנתיים 6 : קווטר ,שייר,ערבי,טרוברייד,פינט ומסטנג

ואיי איזה באסה!!!!!!!!!!!! החלמה...

מהירה
!!!!!!!!! והנה גזעים: קווטר, הנובר, טרקהיינר, אפלוסה, פיינט, ערבי, וולש, מוסטנג, טורוברייד, טנסי ווקר, הפלינגר, פלומינו ו.. זהו מה שעולה לי בראש כרגע...

למעלה