מי יוצא לניר דוד??

אני מבולבלת../images/Emo3.gif

איך את יכולה להיות מוכנה לתחרות הרי הסוסים לא עבדו המון זמן לא?? והבנתי שתיתבטל התחרות בגלל מזג האויר...... אם את יוצאת אז שיהיה לך בהצלחה ואני ממש מקנא בך

חח אנחנו עובדים...

הסוסים אצלנו עובדים כרגיל. המנז' נראה נפלא, יש שמש והכל כיף! יום ראשון היה קצת רוח אז נתנו לכולם יום חופש אבל זה יהיה היום חופש השבועי שלהם. כל הסוסים שאמורים לצאת בכושר.

Sweet SuGaR

New member
לפי התחזית התחרות בכנות תתקיים

אבל השאלה אם אני אצא בסוף
מתפללת

שייקה אל תדאגי אני ואת נצא ביום....

שבת לתחרות בכנות.. ואם ירד גשם אז אני לא יודעת המ אני יעשה!!!!!!!!!!!! ותתקשרי ליהודה היום!!

../images/Emo6.gif

לכל מי שיוצא אני מאחלת בהצלחה ואני ממש מקנא בכם, הסוסה שלי ממש לא בכושר, אצלנו לא הפסיק הגשם אז לא יכולתי לירכב. ואני לא מוכנה לתחרות ביום שבת. מי יוצא לכנות ומי יוצא לניר דוד?

Sweet SuGaR

New member
אני ודרור יוצאות לכנות אני ל-80

הקופה ל-90 ושתינו על אוסטין

תודה עמית!! ../images/Emo13.gif לא נורא יהייו עוד..

מלא תחרויות העונה... ודורוני תמסרי ד"ש לטאורה ממני ובהצלחה ענקית!! תקרעי את כולם....

שי שתקי ואל תפתחי לעצמך פה לשטן!

תשאלי קודם את נועם ואז תתבאסי/תשמחי! קיצור מזג האוויר אצלינו שווה לתחת עד עכשיו אני מקווה שיתחיל להתבהר כי זה מתחיל להיות מוגזם הסוסים לא עובדים כמו שצריך!! אני כנראה אבוא לניר דויד לצלם כמעט 100 אחוז אם אבא יחליט שהוא לא רוצה לקחת אותי אז לא....

תודה, סתיו, דרור ועמית

עמית- לא נורא יהיו עוד הרבה תחרויות דרורי ושי(סוויט שוגר) תקרעו את כול כול כול כול כול כול כול כול כול כול(כמו ערפת...) כול כול כולם! וסתיו! תבואי לצלם!!!!!! ושי(לילו)! תשכנעי את נועם להוציא את כפיר!

שיי מספיק!

את עוד לא יודעת כלום!!!! & & & & & & & & & & & & & & & & & בישבילך!!!! (זוכרת!?) בנתיים אני אבוא לתחרויות בתור צלמת ורק עוד איזה חודש אני אתחיל לצאת שוב זה די מבאס אבל אני יודעת שזה לטובה!!!! :) על מי כל אחד יוצא?... שאני אדע!....

אני אהיה שם מ110 בערך

עד 80-70 כזה.... אני עושה את ה90 אבל ינקו עושה את המטר על טאורה לפני ויש גם את קאיה שעושה 2 90 ואחד 80...

../images/Emo9.gif

אני כניראה יבוא לניר דוד לא לצלם או משהו כזה סתם כדי ליראות כי אני אוהבת ליראות כשקופצים. ודיברתי עם המדריך החדש שלי והוא אמר שאם יש תחרות שבועה הבאה שכדי לי לצאת למרות שהוא במילואים אני יכולה לצאת לבד.

יש לי חדשות משמחות!!!!

אבל בישביל להיות בטוחה אני צריכה לחכות לאחר הצהריים!!! שיו אם האפפי!!!!! שיו שיו!!!!!!!!!! יש מזג אוויר יפםה נאי לא חושבת שהתחרות תתבטל!!! והיום שמתי פילם בפיתוח של הטיול שלנו שהיה ממזמן סוף סוף הצלחתי לגמור אותם!! אחר הצהריים הם כבר יהיו מפותחים אוף אין לי סבלנות

למעלה