כמה תמונות עלו כאן בעבר אבל יפיםמי יודע?
מי יודע איך מגיעים להיות נהג קטר ברכבת ישראל אני יודע שזה תהליך ארוך אך לא יודע איך מגיעים עליו ואיזה נתונים דרושים לכך מי כן יודע?
צולם ע"י ירון דוזטס נדמה לי...כמה תמונות עלו כאן בעבר אבל יפים
.
צילום: ירון דוזטס.כמה תמונות עלו כאן בעבר אבל יפים
.
2מי יודע?
מי יודע איך מגיעים להיות נהג קטר ברכבת ישראל אני יודע שזה תהליך ארוך אך לא יודע איך מגיעים עליו ואיזה נתונים דרושים לכך מי כן יודע?
3מי יודע?
4מי יודע?
5מי יודע?
6מי יודע?
7 תמונה הכי יפה לדעתימי יודע?
8מי יודע?
נתוניםמי יודע?
נתונים
מאז שהומצאה הרכבת, תמיד היו עובדי הרכבת מאופיינים ברמתם האנושית הנמוכה. גם רכבת ישראל לא יצאה מכלל זה, ורבים מעובדי הרכבת הגיעו מתחתית הסולם החברתי, חלקם היה ועדיין אנאלפבתי. בשנים האחרונות עלה קצת הרף, וכמדומני היום כדי להתקבל להיות נהג קטר צריך להיות בעל, לא פחות ולא יותר (ותחזיקו חזק!) של תעודת בגרות מביה"ס.
קצת היסטוריה.בושה וחרפה-תתבייש![]()
![]()
![]()
אני מזועזע מהתגובה הגזענית והטפשית שלךאתה עושה הכללה מוטעית של אוכלוסיה שלמה, זה בדיוק כמו שתגיד שכל המרוקאים ערסים, או שכל הפרסים קמצנים ושכל נהגי המוניות דפ"רים![]()
![]()
רק להשכלה כללית, היום יש מגמה ברכבת למסד את בית הספר למקצועות רכבתאים ולהפוך אותו למכללה שתעניק תארים אקדמאים במקצועות הרכבת. בעבר גם להיות סוכן מכירות למוצרי מזון ברשתות שיווק לא הצריך אפילו תעודת בגרות, ואילו היום בשביל להתקבל לעבודה שכזו אתה צריך תואר ראשון במנהל עסקים ולעבור סדרת ראיונות ויום מבחנים במכון השמה.... בכל מגזר ובכל ענף יש אנשים שהם משכילים יותר וכאלה שמשכילים פחות, ובטענתך הגורפת יצרת הכללה מכוערת שאין לה מקום בפורום שלנו. מאחר ובין קוראי הפורום הקבועים נמנים גם אנשים שעובדים ברכבת וגם נהגי קטרים, אני מצפה לראות התנצלות פומבית במהרה על גבי הפורום, בתקווה שלא נראה הודעות כאלה בעתיד![]()
![]()
![]()
![]()
יש אקדמאים ודוקטורים בין עובדינתונים
מאז שהומצאה הרכבת, תמיד היו עובדי הרכבת מאופיינים ברמתם האנושית הנמוכה. גם רכבת ישראל לא יצאה מכלל זה, ורבים מעובדי הרכבת הגיעו מתחתית הסולם החברתי, חלקם היה ועדיין אנאלפבתי. בשנים האחרונות עלה קצת הרף, וכמדומני היום כדי להתקבל להיות נהג קטר צריך להיות בעל, לא פחות ולא יותר (ותחזיקו חזק!) של תעודת בגרות מביה"ס.
תודהמי יודע?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.