מי יודע

מי יודע

איפה אפשר לקנות ספלי אספרסו? יפים, אבל לא דווקא מצויירים (המצויירים שראיתי היו פשוט מכוערים). וכמובן, במחיר זול ככל האפשר.

carmonle

New member
שלום וברוכה הבאה לפורום, תכנסי

ללוחות הפורום, מרבית המפרסמים שם מוכרים ספלי אספרסו ובד"כ כלל של המותג אותו הם משווקים (קפה לטינו, קהולי וכד'). בקישורי הפורים ובדף הקישורים באתר קפה וויז תמצאי קישורים ליבואנים וספקי קפה נוספים. בד"כ כל רשתות הקפה אילנס, קפה גו' ארומה וכד' מוכרים אף הם ספלים. צפי למחיר של באיזור ה-20 ש"ח לסט (תחתית וספל). בהצלחה ערן

הלוחות לא ענו לשאלה שלי

אבל אולי מישהו מכיר מקום שמוכר ספלים לאספרסו באיזור ירושלים או ראשון?

carmonle

New member
האם ביצעת שיחה טלפונית למקומות

אלו?, כי אני משוכנע שישמחו לשלוח בדואר. איני מכיר מקומות בראשון או ירושליים למעט אולי בסניפי ארומה שבירושלים. ערן

ludwig cafe

New member
מספר מקומות

כמעט כל בית קפה מוכר את הספלים שלו. גם בחנויות המקוונות ("קפה לטינו" למשל) ניתן למצוא ספלים איכותיים. וכל חנות של "נעמן" (ביחוד חנויות העודפים) מחזיקה מבחר לא רע.

max63

New member
ואני לא הצלחתי...

לא הצלחתי להדיג שישיה של כוסות סטנדרטיים של זגפרדו (האלו שספק מרובעות ספק עגולות. זה לא של אילי נכון?) הסוכן אפילו הסכים לפגוש אותי ובסוף השתפן. הצעות? מקס

ludwig cafe

New member
כוסות של זגפרדו

יש במרבית חנויות כלי הבית המשומשים/שווקי פשפשים (וכנ"ל מרבית כוסות יצרני הקפה הגדולים). במושב צרופה ראיתי סטים רבים של זגפרדו. ועוד טיפ - אם תהי נחמדה לבעל בית קפה המגיש את הקפה הנ"ל (גם דוכנים בקניון), הוא לרוב ישמח למכור לך כמה כוסות.

למעלה