מי יודע?????

shl17

New member
מי יודע?????

איך אפשר למצוא את האחראי לסימון שבילים בארץ? היום שמתי לב שהמסמנים פשוט סתם כך שינו את הצבעים של הסימון מהיום הסינגל האדום בהר חורשן מסומן שחור יאללה כולם להחליף המפות אני בטוח שבעוד מקומות מתחוללים שינויים שרירותיים מסוג זה!!!!

יורם חן

New member
הועדה לשבילי ישראל ../images/Emo104.gif

הם האחראים על פרוייקט סימון השבילים והם יושבים במשרדי החברה להגנת הטבע ברח' השפלה 4 בת"א. 03-6388719 או דוא"ל [email protected] יש גם כתובת אינטרנט (קישור מהאתר של החברה להגנת הטבע) אולם הקישור לא עובד משום מה (כניראה עסוקים בלהחליף את הצבעים....)

shl17

New member
תגיד לך יש טורבו cd

האם הסימונים החדשים מתעדכנים בזמן אמת (או קצת אחרי)

alonaski

New member
שלמה - הוועדה לסימון שבילים תמיד

שמחה לקבל תגובות מהשטח על תיקונים או אי התאמות וכד'... אל תחסוך מהם מידע!!!

shl17

New member
האמת לא הספקתי לבדוק הכל

אבל הסינגל האדום שונה לשחור על בטוח וגם קטע מהשחור האורגינלי כאילו נמחק וללאשום קשר ובכן ילדים הרכיבה החמישית שלי רצוף ללא פאנצרים רוצו לקנות את הנוטיובס של סטן זה מדהים!!!

שים לב - לפעמים יש חפיפה

בין שני שבילים לאורך של כמה מאות מטרים ואף יותר, במקרה כזה יש על האחראי על הסימון לסמן את שני הצבעים בסמוך אחד לשני, כלומר למשל השחור ליד האדום. שמתי לב ש"הצבעי" לא מקפיד על כך במיוחד במקומות ששביל ישראל "דורך" על דרך מסומנת. יש כמה מקומות בודדים בארץ שבהם שני שבילי סימון חופפים וגם שם אין לדעתי הקפדה שהם יסומנו ביחד. יכול להיות שבמקרה שלך יש גם חפיפה כזו, שווה לבדוק (אין עלי מפה כרגע)

יורם חן

New member
יש לי טורבו, אבל...

אין עידכונים און-ליין, התוכנה אינה קשורה לועדה , היא מיוצרת ומשווקת ע"י פזלוגיסטיקה ובסיס המידע הוא מפות סימו"ש סרוקות

bisley1

New member
היי שלמה, עכשיו חזרתי מחורשן ->

ואכן יש הרבה שינויים, כל הר חורשן מסומן עכשיו בסימון האדום (הם כנראה החליטו לשנות את צבע הסינגל האדום לשחור ולהמשיך עם האדום על הדאבל הישר ומשם לכיוון דרום טיפה הצידה מהירוק שיורד לעמיקם). בקיצור כל הסימונים השתנו על ההר חוץ מחץ האבנים שסימנת בתחילת השחור לכיוון צפון שעדיין עומד ויציב !!! הר חורשן יקרא מהיום ההר האדום שהוא הצבע הדומיננטי ! ואגב, היום נתקלתי בקבוצת חיילים שמתאמנת באיזור -מה שמוכיח את השלטים של שטח האש שמופיעים שם !! אז חברה זהירות שמגיעים לשם (אני מצאתי את המפקד וביררתי איתו שהם לא יורים ואיפה הם מתאמניםפ בכדי שלא נפריע אחד לשני !! ביי ויום טוב! BISLEY1

יורם חן

New member
ניראה לי שעליתי על ההגיון שבשינויים

לחייב אותנו לרכוש מפות מעודכנות, שכן מעבר לשינוי בצבע השבילים אין כל שינוי בטופוגרפיה או בתכסית שכן אלו שמורות טבע- אז איך נירכוש מפות חדשות אם לא יחליפו לנו את הצבע ? מה אתם אומרים ?

shl17

New member
דיברתי עם האיש האחראי על ס"ש

ואכן שונו הצבעים לפי איזה הגיון לא ברור(החברה עם הגיפים מתברברים ורוצים לרדת הסינגל האדום) אכן איש נחמד מפה מעודכנת עוד חודשיים שלשה (כלומר כשנה) אכן מזימה של החברה לס"ש אני נתקלתי בתופעה דומה במדבר יהודה דרום ,יש לי מפה קצת ישנה וחלק מהשבילים שונו הצבעים והמספרים (ןאני לא מדבר על שבילים חדשים)

Natz Natz

New member
תגיד ביסלי - בררת אם הכן הם יורים

כי לפי מה שידוע - הר חורשן הוא שמורה והשטחי האש היחידים שאי פעם היו באיזור נמצאים במקומות אחרים, לא נכתוב את מקומם, לא יודע עם מותר. בכל מקרה עקב מקרה שקרה במושב עמיקם (בחור נפגע מנפל), לפי הידוע לי ביטלו את שחטי האש... אז הם יורים? תודה

shl17

New member
לא יורים ולא נעליים

אני פגשתי אותם אתמול מתברברים בניווטים. לא פייר לנווט שם כי חצי מהדרכים לא מסומנות. אגב נצנץ אתמול קראנו בשמך בקול גדול ללא מענה

Natz Natz

New member
מחר ב-1800 אני עובר ליד הבי"ס

לכיוון הר חורשן, כמובן שלכל תוכנית יש שינויים אבל אני מקווה להיות עד אז כבר בבית.... בקשר לניווטים, הם רגילים ללכת לאיבוד החיילים בהתחשב שאין לאן ללכת... לילה טוב ומי שבא ברוך הבא....

bisley1

New member
החיילים שאני פגשתי היו בתרגיל על

יבש, ולפי מה שהבנתי כך כל השבוע הקרוב....... אבל תזהר לא לדרוס אותם עם האופניים כי אני כמעט הצלחתי
) ! BISLEY1

צורחה

New member
עדכון: הטורבו נקרא היום NaviGuide

יש גרסה לPC וגרסה לIPAQ וחבילות רכישה שונות. היצרן הוא LocatioNet אך השיווק והתמיכה הם ע"י המפיץ, חברת GPS & More. ניתן לקבל פרטים נוספים מ GPS & More בטלפון - 03-9229262. כותב ההודעה עובד בחברת LocatioNet אך אינו עוסק בתוכנה הנ"ל אלא חוטא ברכיבה בשעות הפנאי.

למעלה