הכתבה נעלמה לי. הלכתי לגוגל.למה משמשים הצ’ופצ’יקים, בקצה הקולפן? צפה בקובץ המצורף 140355
בתמונה הצ'ופצ'יק שבצד עבה, הוא לא מחודד ולכן לא נראה לי שהוא יכול לקלף עיניים בתפ"א, בטח לא פס דק מקליפות הדריםהכתבה נעלמה לי. הלכתי לגוגל.
הצ'ופצ'יק בקצה הקולפן, המכונה לעיתים "שן" או "נקודה", משמש בעיקר ל הסרת עיניים, פגמים קטנים, וקילוף נקודתי של פירות וירקות כמו תפוחי אדמה ותפוחים, כדי להגיע לחלקים נקיים וטובים לפני הקילוף הכללי, וגם ל יצירת פסים דקורטיביים בקליפות הדרים.
תפקידים עיקריים:
הסרת "עיניים" ופגמים: הוא כלי עזר מצוין לחפור החוצה "עיניים" שחורות או נקודות פגומות בתפוח אדמה או בתפוחים, בצורה נקייה ויעילה.
קילוף קטן ומדויק: מאפשר לקלף חלקים קטנים ורגישים שקשה להגיע אליהם עם הלהב הראשי, כמו אזור הגבעול.
קישוט (זסט): ניתן להשתמש בו כדי לגרד פסים דקים מהקליפה החיצונית של פירות הדר (לימון, תפוז), כדי להפיק את הקליפה הצבעונית והארומטית (זסט) לבישול.
בקיצור, זהו כלי עזר קטן ורב-תכליתי שמוסיף פונקציונליות לקולפן ומשפר את הדיוק שלו.
מקלף - ויקיפדיה
סוגי קולפנים הקילוף בקולפנים ידיים מתבצע על ידי העברת הקולפן לאורך הפרי או הירק, ולאחר מכן סיבובו של הפרי והירק על מנת לקלף רצועה נוספת מהקליפה. בצורה זו מקלפים...
ויקיפדיה
יש לי כמה קולפנים ואין עליהם לולאות כאלה. לדעתי ייצרו אותן כדי לאפשר תליה של הקולפן על וו שעל הקירלמה משמשים הצ’ופצ’יקים, בקצה הקולפן? צפה בקובץ המצורף 140355

לטעמי, עשו את זה בשביל ליצור צורה של עיגולים בחיתוך.יש לי כמה קולפנים ואין עליהם לולאות כאלה. לדעתי ייצרו אותן כדי לאפשר תליה של הקולפן על וו שעל הקיר
צפה בקובץ המצורף 140363
לאלטעמי, עשו את זה בשביל ליצור צורה של עיגולים בחיתוך.
להוציא עיניים של תפו"א?
תשובה נכונה.להוציא עיניים של תפו"א?
רעיון טוב, אבל לא.יש לי כמה קולפנים ואין עליהם לולאות כאלה. לדעתי ייצרו אותן כדי לאפשר תליה של הקולפן על וו שעל הקיר
צפה בקובץ המצורף 140363
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.