מי יודע

לנסוע להודו

לעשן באנג, לשתות תה פטריות, לחזות בדמה של הקשת, לבלוע קניש בבית חב"ד. לעשן עוד באנג, לחשוב שאתה קרפלע. לראות את האור. לראות עוד אור. להבין שאתה על הכביש ויש סביבך טוסטוסים של הודים. להיפצע. לראות את האור ולשמוע את סבא. סבא שואל איפה הקניידלעך. לחזור ארצה בגבס וזעזוע מוח. להירשם לסמינר ערכים. לספר לכולם על סבא, להשמיט את הקניידלעך ולהחליף במנגינת כל נדרי. לפגוש את אירנה שרוצה להתגייר או שיעיפו אותה מהארץ. היא לא שרופה על המרצים בערכים אבל אם יהיה לה חתן זה אחלה. ללכת לשבת אצל הרבי בעיר העתיקה. לעשן במוצאי שבת. לראות אורות. לאירנה יש עינים כחולות. לתנות אהבים עם אלוהים. עד המוות.

N0Way

New member
זה כן בגדר אוטינג. למרות שהדברים נגישים לכל,

הבאת קישור להודעה של משתמש מפורום אחר, כשברור שזה לא על דעתו של הכותב - היא אוטינג, לפי נימוסי הרשת.

קוקי, אאוטינג זה לא

תמיד ניתן לפתוח עוד 15 ניקים נוספים, ולשרשר בפורום סטוצים כמתבגר על פלוטוניום נוזלי. אאוטינג זה לחשוף את זהותו במלואה. פה חשפתי רק את מבושיו השעירים. hell yeah!

N0Way

New member
מושמוש, זה כן אוטינג לפי נימוסי הרשת

גם אם תרצי שלא. לא הבנתי מה ענין טיעון 15 הניקים.

N0Way

New member
אין לי כח כעת לפתוח על זה דיון אינטלקטואלי :(

יש תקופות, ומקומות, שבהם אני מרגישה קצת כמו לצאת מתא שירותים ציבוריים, ולפגוש ליד הכיורים והמראה הגדולה - גבר. אחרי ההפתעה יש מין תחושה עמומה שמישהו כאן נמצא בחדר הלא נכון. בשביל לא להסתבך או לסבך, אני פשוט אאסוף את עצמי ואצא, כדי לחשוב על זה קצת בחוץ.

גנדרן

New member
חחח

תאמיני לי , זה קרה כמעט לכל גבר פעם בחייו בטעות. פעם יכולת לדעת לפי המשתנה, אבל הורידו את כל המשתנות הציבוריות, ושמו משהוא שמזכיר .... כמו בדוגמא המשעשעת שנתת, לא תמיד מי שנכנס מודע לאן בדיוק נכנס ומי בדיוק נמצא שם...

uri80

New member
אין כאן אאוטינג. כשאדם כותב בפורום אחד על

חזרה בתשובה ובאחר על סטוצים והדברים עוד כתובים בכרטיסו האישי לעיני כל, היכן האאוטינג? זה כן חושף צד מסוים לגבי אותו אדם אבל לא מדובר במשהו שאותו אדם לא חשף בעצמו. פשוט מצביע... על ניגוד מסוים.

pokeret

New member

פשוט יפה, אם כי זה לא עד כדי כך מבלבל, אותי, לפחות. אני אחייך ואצא. י

חבל שאת מרגישה כך

תרגישי חופשי להגיד ככל העולה על רוחך רק שבנקודה של אאוטינג את טועה. ההגדרה של אאוטינג היא למסור פרטים אישיים על בן אדם. כל עוד האדם עצמו חשף את המידע אין כאן אאוטינג. על אם זה מנומס או יפה כבר אפשר להתווכח.

למעלה