מי יודע ???

מי יודע ???

שלום, אני מחפשת מישהו שיעזור לי להפטר מ"מזל רע" הרודף את בני משפחתי. חשוב לי למצוא מישהו אמיתי שיכול לעזור. מי שיכול, נא לשלוח לי מסר. תודה

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo8.gifמחפשת עזרה../images/Emo121.gifנית

הדרך היחידה והאמינה להפטר מ"מזל רע" כהגדרתך, הוא להפסיק להאמין בו
כל עוד את ובני משפחתך מאמינים ש"המזל הרע"
"רודף אחריכם" תמשיכו לחוות התנסויות שאותן אתם מגדירים כך. כי המחשבה יוצרת את המציאות שאנו חווים. אם יש למי מכם רגשות אשם בקשר לדבר מה, או אמונה בעונש, או אמונה שמישהו קילל אתכם וכד' המחשבה הזאת יוצרת את החוויה שלכם של "מזל רע" כי: המפתח מצוי בידנו: * מה שאנו נותנים, אנו מקבלים * מה שאנו מקרינים, משתקף בחזרה אלינו * כל מחשבה שאנו חושבים, יוצרת את עתידנו * מה שאנו מאמינים בו, הופך להיות אמת עבורנו ישנם חוקים ביקום. חוקי היקום מתארים את הדרך, שבה פועלת המערכת הנקראת יקום. חוקים אלו, לא הומצאו. הם נתגלו. הם אינם תלויים באמונתנו. האמונה בהם רק מעידה, שאנו מבינים אותם. אחד החוקים הללו אומר ש: דומה מושך את הדומה. האנרגיה נמצאת תדיר במערכות יחסים משתנות. הדפוס הפנימי שלנו, הוא למידה מתוך התייחסות למאורעות "חיצוניים" שקורים לנו. מאורעות אלו, יצרנו במו ידנו, על מנת לזהות את מהותנו האמיתית וללמוד מי אנו באמת. ההתיחסות שלנו למאורעות אלו, נקראת: "התנסות". האדם שמאמין בתוך תוכו, שהאלוהות, מאיימת על קיומו האינדיווידואלי, שהיא עשויה להכחיד אותו. על כן הוא שואף 'לנצח' את האלוהות ולגרום 'להכחדתה' לצמיתות. השינוי בתודעה גורם לו להבין שהוא מאוחד עם האלוהות. השינוי, מסמל אם כך אצל האדם החווה "מזל רע" תבוסה. היות שהשינוי מסמל את גדולתה של האלוהות. השינוי עומד במקום שבו מצוי כל מה שהאדם הסתיר מעצמו במטרה 'לגונן' על חייו. אם ה'בעיה תיפטר' - סימן שהוא עצמו אחראי למחשבותיו. אם הוא זה האחראי למחשבותיו אזי הוא יהיה מוכן להקריב את חייו ובלבד שיוכח עד כמה הוא מסכן, חלש וחסר אונים. אך אם הוא בחר למות- אזי חולשתו נתפשת בעיניו כעצמה. כי אז הוא מעניש את עצמו בעונש, שהוא מאמין שהאלוהות הייתה אמורה להטיל עליו. בכך הוא 'מקדים תרופה למכה' ו'מסרס' את יכולתה. להעניש אותו. השינוי בתפישה: ברגע שהאדם מכיר בחוסר הערך שיש "למזל הרע" עבורו, הוא משתחרר ממנו מייד. כל מה שנחוץ לו הוא להכיר בכך שה"מזל הרע" אינו מעניק לו שום רווח . לא רגשי ולא חומרי!!! אולם על מנת שיכיר בכך, עליו להכיר תחילה מספר עובדות. 1. ברור כשמש שהחלטות נעשות על ידי השכל ולא על ידי האלוהות 2. אם ה"מזל הרע" הוא דרך 'לפתור' בעיות אשמה, אז ברור שזוהי החלטה 3. אם הה"מזל הרע" הוא החלטה, אז ברור שהשכל יצר אותו ולא האלוהות 4. אם השכל יצר את הה"מזל הרע", גם השינוי צריך לנבוע משם. בדרך כלל האדם ממאן להכיר בכך שהה"מזל הרע" הוא החלטה של השכל ולא של האלוהות. כי הכרה כזאת, תזים את התפישה שאין הוא יכול לשנות זאת. שעליו לקחת אחריות על כך.. השינוי מבוסס על שינוי התפישה הזאת. וזה נכון לגבי כל שיטות
השחרור. על האדם להבין שהה"מזל הרע" הוא בחירה של השכל להשתמש בחייו בדרך לא אוהדת למען מטרה מסוימת. אדם שמבין זאת באמת- משנה את חייו מיד. ולא, השינוי לא יעבוד לאורך זמן. אדם שיחליט נגד השינוי, לא ישתנה!!! אם כך, השכל של האדם הוא "עושה הניסים" התוצאה תלויה כמובן בהחלטת האדם. בקשר לשינוי- לאמונה יש כח עצום ועצמתי במיוחד. אז שיהיה
L&L TALYA

אבל טליה,

לאנרגיה יש כוח!!! תראי, למשל בפאנג שוואי, גם אם אדם לא מאמין בכלל, אפשר לעזור לו, ע"י שינוי בבית. כלומר, אם אני אשים משהו שיחזק זוגיות בבית של זוג שהגבר למשל לא מאמין בפאנג שוואי אני אצליח לעזור. אותו דבר עין הרע. ברור שאדם צריך לחזק את עצמו קודם כל. וברור שעין רעה משפיעה יותר על אדם חלש אנרגטית ובלי הגנות שגם מאמין וכו'... אבל יש כוח לעיניים של אנשים. אי אפשר לבטל לחלוטין אנרגיות מחוצה לאדם. ונכון שהכל שיקוף אבל עדיין אנחנו לא מודעים לכל החלקים בתוכנו עם כל עבודת המודעות שנעשה, לא נוכל לחלוטין לפצח את הקודים בתת מודע שלנו ולכן אנחנו יכולים למשוך אלינו דברים שכביכול אנחנו לא מאמינים בהם כי איפשהו בתת מודע אנחנו כן מאמינים להם!!!

Tal_Ya_Tal

New member
את צודקת../images/Emo45.gifקרן../images/Emo23.gif

אנרגיה היא כח
ואמונה (שהיא אנרגיה) היא כח
ורגשות(שהם אנרגיה) הם כח
וקנאה (שהיא רגש) היא כח
ונוהגים לכנותה 'עין הרע'
ומרביתנו אף על פי ולמרות עבודת המודעות שאנו עושים, עדיין לא פתרנו את מרבית 'בעיותינו' מן השורש, רק בשל העובדה שאנו מבודדים 'כל בעיה' ומנסים לפתרה בנפרד. הגישה של ה'קורס בניסים' אומרת שכאשר נבין שאין 'בעיה' כל 'הבעיות' תיפתרנה. וכן
הדברים שאנו מזמנים באמצעות המחשבות הלא מודעות שלנו, הם ההתנסויות שאנו חווים כ"לא תלויות בנו" א-ב-ל, מי שעושה עבודת מודעות כדרך חיים, צריך לדעת לקחת אחריות על הבחירות שלו. גם המודעות וגם הלא מודעות. כי על מנת לשנות את פני הדברים עלינו להסכים שאנו יצרנו אותם. במודע או שלא במודע.על כן שפת האור אומרת: על מנת לחיות במרחב בו שפת האור פועלת במלוא העצמה נדרש מצב תודעה מיוחד שבו המח המודע שלנו מקבל ש: * המחשבות שלנו בוראות את המציאות שלנו * אנחנו אחראיים ב100% למציאות שלנו * "כמו בעליונים כך בתחתונים" סוף ציטוט. ולמרות זאת, גם שפת האור פועלת במרחב גם כשאין אמונה, כאשר משדרים צורות גיאומטריות צבעוניות בשעת פקק בכביש, בשעת חירום, בשעת צורך ליצור אווירה. היא מהירה ויעילה. א-ב-ל כאשר אני יוצרת גריד כתוב אני זקוקה להסכמתו של האדם שעבורו נכתב הגריד - זוהי אתיקה קוסמית. אם כתבתי גריד לשיפור מערכת היחסים (הפנימית) של אשה מסוימת, אין ספק שגם בן זוגה יושפע מכך, אף שאינו נכלל בגריד. אך הוא יושפע כי היא תשתנה וההשתקפות שלה (במקרה זה הוא) תשתנה. כמובן שישנה קורלציה ולכן אנו מדגישים בכותרת: 'כשכל הנוגעים בדבר נשכרים' ויחד עם זאת זאת תהיה גם בחירה לא מודעת שלו, שבת זוגו תעבוד על מערכת היחסים הפנימית שלה (גם במחיר עזיבתו את המסגרת) אם זה מה ששניהם זקוקים לו לשם התפתחותם. (אהבתי את החתימה הסרטנית שלך
)
ות L&L TALYA

למעלה