מי יודע מה זה ?
L liat ליאת New member 9/10/03 #9 פנינה, אני המומה מעצמך../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif עד כדי כך יש לך מצב רוח, שחשבת לרגע ששרוני הגיעה לתוך קערת הקמח שלך?
פנינה, אני המומה מעצמך../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif עד כדי כך יש לך מצב רוח, שחשבת לרגע ששרוני הגיעה לתוך קערת הקמח שלך?
פ פנינה המקורית New member 9/10/03 #11 מה אגיד לך ככה בדיוק זה נראה דקה לפני שאני מתחילה ללוש לחם/חלות פנינה
L liat ליאת New member 9/10/03 #24 wow ידעתי שלא תסרבי ../images/Emo24.gif שומרת לעצמי ת'הזמנה. אל תופתעי
פ פנינה המקורית New member 9/10/03 #40 בבדאי מתוקה הדלת שלי פתוחה כל הזמן ואני מאוד אוהבת אורחים פנינה
L liat ליאת New member 9/10/03 #8 טוב, אז אין לי ממש כיוון ../images/Emo122.gif בתחילה חשבתי שזה צילום של אולטראסאונד סתאםםםםם אח"כ הלכתי על כיוון של שפריץ על קיר - מה קורים אותו "טמבורטקס" חשבתי גם שזו אדמת הירח, אבל אין סיכוי שהגעת לשם
טוב, אז אין לי ממש כיוון ../images/Emo122.gif בתחילה חשבתי שזה צילום של אולטראסאונד סתאםםםםם אח"כ הלכתי על כיוון של שפריץ על קיר - מה קורים אותו "טמבורטקס" חשבתי גם שזו אדמת הירח, אבל אין סיכוי שהגעת לשם
ש שָרוֹנִי New member 9/10/03 #10 חחח... זה אולטראסאונד וגם לא שפריץ .... ונכון לירח לא הגעתי ..עדיין נו יאללה תחשבו יותר חזק