ניחוש אחרון ואני נכנעת... קיר, מקרוב?
L liat ליאת New member 9/10/03 #43 שרון, כדאי לך להזהר../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif היא אמרה שהיא נכנעת אם זה לא זה תארי לך שהיא מרימה ידיים והיא לא משתמש בדיאודורנט
שרון, כדאי לך להזהר../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif היא אמרה שהיא נכנעת אם זה לא זה תארי לך שהיא מרימה ידיים והיא לא משתמש בדיאודורנט
ש שָרוֹנִי New member 9/10/03 #44 Y לי Y לי אבל דווקא נראה לי שהיא חיפושית ריחנית ... נו יאללה סתכלו טוב טוב ...ותגידו לי מה זה ???
נ נירהמ1 New member 9/10/03 #45 בדרך כלל - הפשפשים הם ../images/Emo11.gif "הריחניים" ולא החיפושיות (חחחח - חיפושית כבודך ניצל הפעם). יאללא, שרוני תגידי כבר מה זה - אוף - מה זה כל החידונים האלה בהבנת הנראה, הא?
בדרך כלל - הפשפשים הם ../images/Emo11.gif "הריחניים" ולא החיפושיות (חחחח - חיפושית כבודך ניצל הפעם). יאללא, שרוני תגידי כבר מה זה - אוף - מה זה כל החידונים האלה בהבנת הנראה, הא?
L liat ליאת New member 9/10/03 #48 לאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo22.gif לתת רמז או לקנות אות אהוי או גלגל הצלה או 50/50 או חבר טלפוני <מחק את המיותר>
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo22.gif לתת רמז או לקנות אות אהוי או גלגל הצלה או 50/50 או חבר טלפוני <מחק את המיותר>