מי יודע? למי קרה?

מסכימה איתך טליה ויפית ../images/Emo153.gif

שבת-שלום לכולם, קראתי כאן בעיון את השרשורים בנושא המדריך שאינו מדבר, אז קודם כל מסכימה עם כל מילה של יפית , וכמובן עם דעתה של טליה , פחות חושבת ש" תיקשור " זה " העלאה באוב " -כפי שצינת ד"ר אסתיה חוטר , אגב הכל זה מאמונתך , וזה בסדר לך , והוצאת " נשמות מתות וישויות מהילתו של אדם " זה לא התעסקות ב"אוב".. הייתי מוסיפה- שהישויות והמדריכים לפי דעתי הינם גם חלקים מנשמתנו... ולי אין ספק כי מדריך שאינו מדבר- יש לו תפקיד- או להעלות אותנו בתדר- לריפוי או לכל דבר אחר בו יעודנו בחיים אלו.. למשל: להראות לנו דרך - כדי שאנו נעשה את העבודה .. לא יתכן שהמדריכים יבואו ויאמרו לנו הכל , ואני חוויתי העלאת תדר כזו , וזה היה ניפלא... זה עזר לי לעזור לאנשים ולהגיע ליעוד שלי בעיקר !!! אחרת הייתי שואלת: היכן אנו
היכן הוויתנו
ושיהיו עוד הרבה חויות נפלאות של אור, אריאלה באהבה

אריאלה לאיש אין נשמות מתות על ההילה

התקשור עימם מעביר תדר אור של אותן נשמות אשר מבחינתי הופך להיות הפרעה אלקטרו-מגנטית. מבחינת מי שהדבר נמצא עליו זה המחשב עם המידע שקיים היה במקור ממנו נלקח האור הזה. אם לא היתה בהילה איכות של אגו - ומההילה ניזון התדר הזה הזקוק לאור כדי להגיב לתקשורים העתידיים - אם לא היה נמצא אגו הרי שהמידע שהיו מקבלים היה מאה אחוז זהה למה שהיה עונה מה שתקשרו איתו לראשונה. כאשר באור שבו משתמשת ההפרעה האלקטרומגנטית של תדר האור שתוקשר בעבר, כשהיא משתמשת באור ההילה היא מפתחת אגו שלה והיא חזקה, עוצמתית, יותר מכל אדם מאחר ואיננה דחוסה כמו הגוף הפיזי והמוח ולכן מעבירה חלק מהדברים שהם אמת וחלק מהדברים שאינם אמת. אני אין לי קשר למתים, מלאכים וכן הלאה - אפילו לפני שאני שרה בערב שבת את 'שלום עליכם...אני מבקשת מהבורא כי רק ברצונו הם יגיעו או יברכו ולא בגלל השירה שלי. אני משחררת הפרעות בלבד שחלק נכבד מהן הן הפרעות טראומתיות טרום לידה, מבית אבא ואמא לדורותיהם וכובד של מחוייבות 'המכריעה' את האדם והייתי מאושרת אם לא היו לי כל הפרעות הקשורות לישויות או מתים לא אלו שנתקעות על ההילה ולא אלו שלפעמים נכנסות פנימה... יום טוב

Just D3

New member
לא ממש קשור,אבל את השם אורין..

מבטאים : orin? או orian? או אחרת?

דורינה5

New member
לטליה - מפת לידה?

סליחה שאני מגיבה קצת באיחור. לא הבנתי את עניין 'מפת הלידה'. את מתכוונת למפה אסטרולוגית? אם כן, אני מופתעת. לא ידעתי שאפשר לראות בה דקויות כאלה. אנא, הסבירי.

Tal_Ya_Tal

New member
היי דורינה
גם אני באיחור
פשוט

זמן של עשיה מרובה. א-כ-ן, כוונתי הייתה למפה אסטרולוגית. מפת לידה היא למעשה תמונת המיינד של בעל המפה. זה מעין תצלום רנטגן של כל האישיות המודעת והלא מודעת שלנו. אין פריט אחד החסר בה. העניין הוא במיומנות של מי שקורא את המפה. ככל שהוא יותר מיומן, הוא יראה ויבין את כל הדקויות שבה. יתרה מכך. גם תפישתו הרוחנית ממימלא משנה את נקודת ההשקפה שלו, תשנה גם את ההתיחסות למה שנראה במפה. לדאבוני, הרבה מאד אסטרולוגים הוציא שם 'רע' לאסטרולוגיה. אך בעקרון, כל סיפור חיים שבן אדם מספר, גם סיפורי גלגולים, גם אופיים של 'מדריכיו' הרוחניים, הכל הכל ה-כ-ל נשקף מבפה ועל זה מבוסס ה
שאני עומדת להוציא לאור.
L&L TALYA

דורינה5

New member
לטליה -המשך מפת לידה

ההסבר שלך מעניין מאוד. ידעתי על מפות אסטרולוגיות. גם עשו לי לפחות אחת בחיי. כמובן שאת צודקת לגבי השם הרע שיצא לזה, כמו גם לתחומים אחרים, בשטח הזה, כמו קלפים, קריאה בכף יד וכדומה, כאשר אנשים לא מיומנים נכנסים לתחום, ובטרם השתפשפו כראוי הם כבר מנסים למכור את מרכולתם ולהרוויח כסף. התוצאות הם חארטה - בארטה. עברתי כמה כאלה בימי חיי. איש מהם לא הצליח לקרוא ולהגיד לי דברים שהיה להם בסיס בהמשך. בקשר לטענתך כי ניתן לקרוא גם על אופיים של המדריכים במפת הלידה האישית, אני מזכירה לך את טענתך הראשונה כי המדריכים בעצם משקפים אותנו. אז אם אופיינו משתקף במפה, והם משקפים אותנו, אז האם לא משתמע מכאן שאופיינו הוא גם אופיים, וממילא הוא ייראה במפה? דרך אגב, מתי ייצא ספרך, והאם יש לו שם?

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifדורינה../images/Emo13.gifאני בהחלט עומדת

מאחורי 'טענתי' שמדריכים הם הבטים שונים או השתקפויות של חלקים טמירים יותר של הוויתנו אנו ועל כן, בהחלט אפשר לראותם במפה, כפי שאפשר לראות כל דבר אחר הקשור לחיי בעל המפה. אך לגבי אמירתך ש'איש לא הצליח לקרוא ולהגיד לך דברים שהיה להם בסיס בהמשך', אם את מתכוונת לחיזוי, אז אין זאת 'אשמתם'. זו ב-ד-י-ו-ק הסיבה שיצא שם 'רע' לאסטרולוגיה. מפני שמטרתה העקרית של האסטרולוגיה כפי שאני מבינה אותה, היא איננה חיזוי או הדרכה, אלא אבחון, הכוונה וייעוץ, איך להבין ולשנות את הדפוסים, את האמונות והתפישות שאנו אוחזים בהן. האסטרולוגיה רואה את האנרגיות הפועלות, אך רואה גם את אפשרויות האינטרפרטציה של בעל המפה לכל קומפלקס אנרגטי מסוים ומודעת גם לבחירה החפשית כאן להתנסות בכמה רבדים שונים. כך שהרבה אנשים שאולי מבינים אסטרולוגיה אך לא מבינים את תפקידה ומקומה, ללא שום קשר לותק שלהם. ישנם גם כאלה שעוסקים באסטרולוגיה כבר שלושים שנה ועדיין 'נותנים חיזוי'.הכל תלוי בהתפתחותם האישית וההבנות הרוחניות, המטאפיזיות שלהם. לגבי ה
כן, יש לו כבר שם. מזה דמן רב. אך הוא יחנך יחד עם ה
ולא לפניו. ואולם אני מבטיחה לידע על כך בפורום בהזדמנות הראשונה האפשרית
L&L TALYA

למעלה