מי יודע? למי קרה?

דורינה5

New member
מי יודע? למי קרה?

האם מישהו ניסה ללמוד תקשור והגיע אליו מדריך שלא 'מדבר' (בכל צורה אפשרית של העברת מסרים) עמו, והדבר נמשך כך תקופה ארוכה? נראה שהמדריך לא בא על מנת לתת הדרכה, אלא למטרה אחרת לא ברורה. האם קרה למישהו?

כן יש הרבה סיבות להגעה של מדריך

הרבה פעמים זה כדי לעשות תיקונים, ריפוי, איזונים ודברים נוספיפ. לעיתים מגיע המדריך והוא עובד איתך בעקיפין על יצירה של תהליך מודעות וריפוי כדי שתגיעי לתדר שלו, לעיתים הוא מקבל ממך סיוע לעשיה של תהליכים אני מכירה גם מעצמי וגם מאחרים אבל צריך לראות אותך כדי לדעת מה בדיוק קרה ולמה. אולי התקשורת המילולית שלך עדיין לא מפותחת, תנסי לבקש תמונה אולי בסמלים הוא יוכל לדבר, אולי במטוטלת אם הוא לא מגיב סימן שהבעיה היא לא היכולת שלך לתקשר אלא יש משהו אחר שהוא אמור לעשות איתך. אשמח להנחות אותך אם תרצי.

אולי כי את מספיק טהורה כדי להבין

כי אנו לא אמורים להפריע לעולמות גבוהים יותר ולכן לא לנסות לדבר איתם. בתורת ישראל לתקשור קוראים העלאה באוב פעם שניה בסוף ספר ויקרא פעם שלישית הסיפור של שאול) - גם אם לא לכל אחד יש מיידית את הגורל של שאול המלך

ישויות אור כמו אורין מלמדות אותנו

איך להזמין מדריך שיעזור לצמיחה הרוחנית שלנו ויחווה את ההתפתחות הרוחנית של עצמו דרך חווית עולם החומר. אין כאן העלאה באוב, הם שמחים להגיע לכאן, לעיתים מדובר בישויות שבאות לסייע בריפוי, לעיתים בישויות ממישור גבוה יותר שיש להן עוד דברים לעשות על מישור האדמה אם כי זה לא מחייב בהכרח התגלמות בגוף. יש הרבה סיבות למה ישות הדרכה מגיעה לכאן. העלאה באוב מניחה שקוראים לאדם שמת בניגוד לרצונו, זה לא המצב. אין צורך למלא בשליליות דבר שהוא חוויה מופלאה לשני הצדדים.

שלום יפית

מאחר והגישה שלך כמו של מתקשרים אחרים - שאני מכבדת את רצונך ללכת בה כי היא מתאימה לך - שונה מהידע שלי הרשי לי לא להגיב. באשר לכל אדם שיש לו אמון באינסופיות שלו ובטוהר האינסופי ושאיפה ללכת לפי הסדר של הבריאה, לכל אדם כזה יש את האפשרות להגיע לסינכרוניזציה ישירות עם הנפש והנשמה האינסופיות שבאו להתגשם דרכו ויש להן את כל הידע, כל החכמה, כל ההנחיה - המתאימה לאותו אדם ששום ישות או מתקשר לא יוכלו להעביר לו ובטח לא מטוטלת אשר עצם השימוש בה - כמו במשהו חיצוני אחר, אומר לאני העליון ולרבדים האחרים של האדם כי הוא או היא אינם תופסים עצמם כיכולים או ראויים לקבל ישירות ידע והדרכ מההיבט המאוחד עם הבורא והם צרכים כלי חיצוני שיעזור להם. כאן, כל אחד ואחת מאיתנו משתף אחרים בידע, במידע ובהתנסויות שלנו כך שלא מפליא הוא שלאנשים שונים יש מידע וידע שונה. מי שקוראים את הדברים שלנו אמורים להחליט בכוח המחשבה והתפיסה האישית שלהם איזו גישה מתאימה להם יותר. ברכות, אסתיה

דורינה5

New member
לאסתיה חוטר גזע

אני מזועזעת מהרעיון שלך על העלאה באוב. העלאה באוב כמדומני מתייחס לנשמות מתים. תקשור, במיוחד עם הרמות הגבוהות של האור, אמור להיות עניין אחר לחלוטין. תודה על רצונך לעזור, אך חוששני שלא הבנת את הבעיה, שהרי ציינתי במפורש כי מדריך הגיע.

Tal_Ya_Tal

New member
ב'מקום' שאני לומדת../images/Emo23.gifדורינה../images/Emo23.gifכל

המדריכים הרוחניים וכל הישויות הם היבטים שונים והשתקפויות שלנו. כך לשתקשר עם הפנימיות שלנו זה ב-ד-י-ו-ק כמו לתקשר עם 'מדריכים'. רק ש'בחוץ' ההשכל מתערב יותר ובפנים אנו 'הופכים את האור הפנימי החוצה'. כך שאם מדריך 'לא מתקשר אתך' מה זאת אומרת לגבי התקשורת שלך עם הפנימיות שלך? או התקשורת שלך עם המורה הפנימי שבתוכך????
L&L TALYA

אני מסכימה מאד לנושא של השיקוף

הרבה פעמים מדריך בין אם הוא ישות חיצונית ובין אם מייצג חלק חכם ובוגר יותר שלך עצמך המחובר לתדרים הגבוהים יותר במקום לומר לך במילים, תשמעי דורינה את לא בקשר עם החוכמה שלך עצמך פשוט יהיה וישתוק. בכלל הרוח ככל שהיא מעודנת יותר פחות תעמת אלא בשתיקה או בסוג של טלפטיה מאד עדין תעורר את המודעות שלך למשהו.

רק חשבתי כמה יפה שיש כל כך הרבה

גישות, ידע, הבנות ותובנות שמעשירות ביחד נושא אחד. תחשבו מכמה זוויות אפשר לגשת לכל שאלה, עניין או אתגר בחיים בכלל. ממש מקסים בעיניי.

Tal_Ya_Tal

New member
כן../images/Emo42.gifיפית מתוקה../images/Emo24.gifב-ה-ח-ל-ט

מסכימה
כל עוד יש סובלנות וקבלה הדדית, ה-כ-ל פשוט נפלא
L&L TALYA

היי, מצטרפת לנושא

הופיעו לי שלושה מלאכים. בהתחלה הם היו לבנים עם כנפיים ענקיות, אחר כך ראיתי שהם לובשים חולצות טריקו לבנות ורפאל נראה כמו בן דוד שלי, רפי. הבנתי שזה מין בדיחה כזאת.... הבנתי שבעצם הם אנרגיות ואין להם שם או צורה. אבל אני צריכה הגדרה אז "בניתי" לי דמויות. בזמן האחרון הם הפכו ליונים לבנות או מין ריפרוף כזה לבן. כל אחד יקבל את הישויות האלה לפי הבנתו, ידיעותיו והחינוך שלו. זה מה שהבנתי. כדאי לקרא את מסע הנשמות של דר. ניוטון.

Tal_Ya_Tal

New member
נהדר../images/Emo45.gifצופית../images/Emo127.gifזה ב-ד-י-ו-ק כך../images/Emo45.gif

ה'ישויות' לובשות ופושטות צורה בהתאם לתפישתנו אותן ולהשלכות שאנו עושים של היבטים גבוהים יותר של ישותנו. L&L TALYA

kerensztern1

New member
טליה

רגע .רגע....רגע!!! מה זאת אומרת שאין "באמת" מדריכים?????? אני יודעת שהמדריך מתאים לתדר המסויים שלנו וברור שהוא משקף משהו מתוכנו (כמו כולם מסביבנו) אבל את מתכוונת שהם בכלל לא קיימים???? כלומר לא קיימים כישות חיצונית מאיתנו כלומר ברגע שמפסיקים לתקשר איתם הם פשוט מתפוגגים להם??? הסבר בבקשה...

Tal_Ya_Tal

New member
קרן../images/Emo42.gifתרגעי מתוקה../images/Emo13.gifלא אמרתי שאין

מדריכים! אמרתי שמדריכים הם היבט אחר של המדריך הפנימי שבתוכנו. שכן בסופו של דבר הכל אחד!!!בדיוק כפי שאנחנו הם היבטים האחת של השניה. לכן לדעתי זה יכול להיות מבלבל מאד, אם אנחנו מקבלים דברים 'מבחוץ' כאילו הם 'תורה מסיני' בעוד שזה מוטל בספק, היות שכל אחד חווה את ההיבט הזה שלו באופן מעט אישי, כאשר זה עובר דרך מסננת ה'מיינד' שלו. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
שיעור ראשון בקורס בניסים יקירה:"כל

מה שאני רואה, 0ב
הזה,) בחדר הזה... אין לו משמעות"
L&L TALYA

kerensztern1

New member
לא מבינה

אז יש אנרגיות מחוצה לי שלא מותנות בי על מנת להתקיים נכון??

Tal_Ya_Tal

New member
קרן מתוקה../images/Emo24.gifכל מה שאנו רואים

'מחוצה לנו' הוא השתקפות שלנו! זה מה שאני אומרת. גם הילדה החמודה שלך וגם ה
שלך וה
שלך וגם המדריך
שלך ואפילו גם ה'מורה' שלך
הכל, הכל, הכל הם השתקפויות של האחד. ויש רק אחד והוא המכלול של כולנו(שרואים עצמנו כפרטים בעלי נכסים פיזיים-כולל הגוף שלנו) ולמעשה, אנחנו הם אלה הנותנים את המשמעותת לכל מה שאנו רואים מחוצה לנו. אם מישהו חושב שישות מסוימת היא ישות גבוהה מאד ומסריה הם 'תורה מסיני', כך זה ישתקף עבורו. אם מישהו מאמין שמשהו מסוים הוא שלילי, או לא בריא, כך זה ישתקף עבורו והוא יחווה את תוצאות אותו הדבר. אך אהבתי את הבנתה של צופית שהשכילה לראות שה'כביכול' מדריכים לובשים דמויות ושמות במיוחד בשבילנו, כי אנו יוצרים זאת. אנו זקוקים לכך. ויש 'מתקשרים' רבים שאומרים את דבריהם הם, דרך 'פיה' של ישות אור. כך זה נשמע יותר 'גרנדיוזי' 'בובמבסטי' ו'אמין'!
מצטערת שלא יכולנו להפגש היום
L&L TALYA

דורינה5

New member
לטליה - מדריך פנימי

אורין בספרו על התקשור אומר שאחד התפקידים של המדריך הוא להצביע על המקומות הדורשים תיקון. אם יש לי בעית תקשורת עם המדריך הפנימי, כהצעתך, מה טעם יש בהופעת מדריך שאינו עושה כלום? במקום לשבת בחיבוק ידיים הייתי מצפה שיצביע על הבעיה. לא שיפתור אותה, אלא רק שיצביע עליה. אפילו אורין אומר שהמדריך אינו אמור לפתור אותנו מהשיעורים שלנו, אם נבחר לא ללמוד ונחזור על הבעיה שוב ושוב.

Tal_Ya_Tal

New member
דורינה../images/Emo24.gifחמודה../images/Emo13.gifאת יוצאת מתוך

הנחה שכל מה שאורין אומר הם דברי קודש. ומה שאני אומרת, זה שצריך לקחת בערבון מגבל גם מסרים שהם כביכול מפי ישויות אור. כי ברגע שיש מתקשר שהוא אדם כמוני וכמוך והוא זה המקבל את המסר,(במקרה זה -סניה רומן) אך בכל מקרה, כל מתקשר ולו הטהור והנקי ביותר, לא יכול שלא לערב את המיינד לדו בתקשורים. אלא אם כן הוא טראנס מדיום. וגם אז התקשורים נקלטים דרך התדר שלו. זוהי מעין מסננת שמעבירה את הדברים על פי רמת ההבנה של המתקשר ועל כן, אין הם מדויקים תמיד ולכן יש להתיחס אליהם בערבון מגבל. לגבי 'בעית התקשורת' רק הצעתי זאת כאפשרות. היות שאינני מכירה אותך, לא אוכל לומר זאת בבודאית. אלא אם כן, אראה את מפת הלידה שלך. וכפי שכבר אמרתי, הישויות והמדריכים מבחינתי הם השתקפות של החלקים היותר גבוהים בנו. ולכן, כפי שיש מסרים בחלום שאומרים לנו מה אנחנו צריכים כך גם מדריכים אישיים אומרים לנו למה אנו זקוקים. זה אותו הדבר בדיוק!!!! ואפרופו "תיקון" אני אינני סבורה שיש בנו משהו 'מקולקל' הזקוק ל'תיקון' פרט לתפישה הדואלית שלנו הזקוקה לתיקון. ועדיין זה לא 'אנחנו' L&L TALYA

למעלה