מי יגיד לי? מי ידע?

והיות שיש סוגים שונים

יעזור אם תספרי באיזה תפקיד מדובר. כעיקרון יש דינמיקה קבוצתית, מבדקים פסיכוטכניים, אבל זה משתנה ממקום למקום.

א ו ר3

New member
מדובר בתפקיד של שירות לקוחות בטלפון

ומה זה בדיוק הדינימיקה הקבוצתית הזו .. ?

יושבים במעגל

והמנחה מעלה נושא לשיחה, למשל אצלנו זה היה תכונות שחשובות לעבודה המסוימת הזאת שהתבקשנו לדרג, והיינו צריכים להגיע להסכמה לגבי הדירוג, והמנחה בחנה מי פעיל יותר, מי משכנע, מי מתפרץ ומי שקט.

tenen

New member
אז היינו באותו מכון הערכה :)

לפי התיאור שלך לדינמיקה הקבוצתית :)

לא אומר כלום

אני מניחה שמרכזי ההערכה פועלים בצורה דומה. ונראה לי שיש לך זיכרון חלש... מה אמרתי לך לגבי ה"אייקונים" שלך?

מרכז ההערכה שלי היה בנתב"ג

מן הסתם, מרכז ההערכה שעשיתי היה במקום העבודה שלי עצמו (לא שזה קשור למשהו). ו"האייקונים" שלך הם בעלי אותה השפעה לא משנה איפה אתה מביא אותם.

tenen

New member
ובנוגע לאייקונים,

נראה לי שאמרתי שאשתדל להימנע מהם במסרים ולא בטוח שגם אמרתי שבהודעות עצמן... :).

jako1234

New member
שאלה על מרכז הערכה בסלקום..

יש לי ביום שלישי מרכז הערכה בסלקום שבירושלים הבנתי אני מבין שזה איזה קבוצה שצריך שם להציג כישורים אישיים כמו איך למכור משהו אך ללא חשיבות החפץ אלא להראות בעצם את האקט המכירתי שיש לי כמועמד לתפקיד אני הבנתי שאין שם איזה מבחן מול מחשב אלא רק את זה לצערי אני בא לשם אחרי שהייתי באורנג ששם נכשלתי עקב טפשותי שאמרתי שאולי אני חושב ללמוד בשנת הלימודים הקרובה וזה הכשיל אותי ובפלאפון נכשלתי במבחנים הפסיכוטכים אבל באמת באמת שזה הייה מאוד מרגיז שם בפלאפון הייתי בחדר קפוא!!! מזה קפוא שהייה צריך להכנס לשם עם חרמונית והמח שלי קפא שאני לא יודע למה הם במודע אמרו לי "חבל שבאת עם חולצה קצרה אתה תקפא" אבל בראיון אישי מאוד התרשמו ממנו וראיתי את האכזבה על פני המאינת שנכשלתי בשלב המחשב. אשמח לטיפים ופרטים מכם כי אני רוצה עבודה בחברה סלולרית ואפילו אני מוכן להתחייב למעל שנתיים והפעם את התפקיד הזה אני רוצה לקחת אשמח לעצות תודה.

jako1234

New member
בסדר סליחה.

לא ראיתי את השרשור המדובר אלא לאחר כתיבת ההודעה. אני מתנצל.

סולחת ../images/Emo140.gif

פשוט אתה לא הראשון ששרשרתי היום, וגם לא השני... בסוף תלמדו

אני עשיתי מכרז הערכה

בגבעת שאול שבירושלים ולא עברתי בגלל שלא הראתי להם התפשרות במשא ומתן כי לא ידעתי שזה מה שהם מחפשים. להפך, חשבתי שרוצים מי שהוא גם אסרטיבי וגם עצמאי אז כנראה שטעיתי. לא משנה מה תעשה, פשוט תסכים עם שאר הקבוצה תוך כדי זה שאתה מראה שאתה יודע להביע את הדעות שלך ולנהל משא ומתן עם שאר חברי הקבוצה גם אם התוצאה הסופית לא מוצאת חן בעיניך.

DSNR....

נציגי טלמרקטינג שירות או איך שהם לא קוראים לזה(חושבת שהכל אותו דבר שם)... מישהו יוכל לשפוך אור על עבודה שם? שמעתי,עד כה,שעדיף להימנע...
אשמח לעוד דעות...

DNSR

באופן עקרוני חברת דנסר גדלה מאוד לאחרונה בשל הנפקות בבורסה. דנסר היא חברה שעוסקת בכל הקשור לגרין קארד (אישור הגירה אמריקאי),בכל שנה יש כ30,000 אישורים שמונפקים על ידי ממשלת ארה"ב והם מחולקים למספר גדול של מדינות ברחבי העולם בשיטה של הגרלה בדומה ללוטו. חברת דנסר באופן עקרוני היא חברת שנמצאת אך ורק באינטרנט ויש לה אתר אינטרנט די גדול שווה להכינס אליו כדי להתרשם. על מנת להשתתף בהגרלה המעומד צריך למלות מספר רב של טפסים בדיוק מקסימלי וכל טעות קטנה יכולה לפסול אותו מהשתתפות. איפה את נכנסת? חברת דנסר עוזרת למועמדים מכל רחבי העולם למלא את הטפסים הללו, כאשר היא גובה עבור השירות כמובן תשלום.היא לא מבטיחה הצלחה בהגרלה אלא רק שהטופס ישתתף וכמובן הסיכויים הם רנדומלים לחלוטין. מהי מטרת הנציג אם כך? הנציג מתקשר לאנשים מכל רחבי העולם שהשתחילו למלא את הטופס באתר האינטרנט אולם לא במלואו (נסוגו מאיזושהי סיבה), לכן אותו נציג צריך להתקשר לאותו גולש ולשכנע אותו להרשם לחברה. להלן מה שאני יודע על החברה (עבדתי בה זמן מאוד קצר ואני מכיר הרבה אנשים שעבדו שם תקופות יחסית ארוכות): מיקום: אני יודע רק על קיומו של מוקד החברה בצומת כפר סבא רעננה שכר: בסיס+ עמלות על כל אדם ששוכנע. יש האומרים כי העמלות די עלובות והמכירה מאוד קשה, אך אני ראיתי במו עיני מישהי שהרוויחה יותר ממאתיים דולר לילה (בזמני העמלות היו בדולרים). העבודה עצמה: חסרונות: מה שאני ששמעתי תהליך המכירה הוא קשה ומסורבל, מתקשרים לכל מיני הודים וספרדים שיודעים מילה וחצי באנגלית והם חסרי ממון (לך תסביר להם שאתה מישראל והם עשו טעות בתהליך ההרשמה). יש האומרים שכל עצם הקיום של החברה היא בעיה מוסרית בפני עצמה, שהם מוכרים שירותים שלא צריכים ושהם בעצם מנצלים אנשים לצרכיהם (כמובן שלכל אחד יש עמדה מוסרית בפני עצמו). יתרונות: סיכוי לרווחים גבוהים בזמני התחייבות לא ארוכה ושיפור האנגלית, אם את גרה קרוב יש הסעות. תהליך קבלה: בזמני: למכור בעשר דקות מוצר באנגלית, מילוי טופס בדמות אנסין באנגלית (תהליך שהוא בדיחה). לשיקולך.

שירות לקוחות

היי, אני בת 18 ולא מתגייסת. רציתי לשלוח קו"ח לאורנג'//סלקום//ואטסואבר, אבל אין לי מה לכתוב בקו"ח. לא הייתי בצבא, עבדתי רק במלצרות ופאסט-פוד ובגדול, זה נראה ריק להחריד. זה בסדר ככה?

למעלה