ומכיוון שהגידוף "ימין קיצוני" נעשה שגור לגמרי בפי אנשי שמאל הרי שאין לי ברירה לעשות שימוש ב-"גידוף" נגדי, למרות ששמאל קיצוני זה לא כ"כ גידוף כי הוא לא משווה אף אחד לניאו-נאצי או פשיסט, ואני בספק אם גם לקומוניסט.
שאתה יודע מתי התחלתי להשתמש בביטוי זה ולמה? בכל אופן, כאמור, גם ביטוי הנגד "שמאל קיצוני" הוא למעשה לא תגובה ראויה משום שאינו טומן בחובו כל קונוצטיה שלילית מהסוג שהימין הקיצוני טומן ושהופך אותו לגידוף מכוער כל כך. במלים אחרות, התגובה הראויה הייתה משהו כמו "השמאלת הבלתי-שפוי".
רמיזה לקומוניזם בדיוק כפי שימין קיצוני הוא רמיזה לפשיזם אבל זה ממש משחק מילים מטופש ולא יותר מזה. אתה פשוט נמנע מלענות לעניין תחת טיעונים מגוחכים של "נפגעתי". לפי המלל שאתה פולט מהמקלדת שלך ברור לחלוטין שליבך עשוי לחלוטין מאבן. אז אל תתבכיין
ביטויים מגדפים - ההשוואה קיימת ברגע שמדובר בטוהר הגזע (לאום, דת) במדינה - ובמיוחד אם טוהר זה מלווה ברצון לשינויים דמוגרפיים ובקבלת האלימות כדרך להתמודדות עם לאומים אחרים שמהווים איום על ה"טוהר". שים לב - לא השתמשתי במושג קיצוני אפילו פעם אחת
לשני, בין העמים כאן אף אחד לא יביא, כל עוד הסיכסוך בין העמים יפתר בין אם בשלום או במלחמה. לאום בתוך לאום זה מתכון לצרות.... נו מי שמכיר אותי יודע מה אני חושב... אם לא, תסתכלו בחתימה... יש ערבים נחמדים ויש לא, יש גם לא מעט יהודים חארות (סליחה על המילה), בן אדם לאדם אני יכול להסתדר עם ערבי לעיתים יותר מיהודי, מה זה אומר? כלום!, האם זה דו קיום של ממש?, ברור שלא, דו קיום זה בין קבוצה של אנשים לקבוצה אחרת.
מעניין שאתה רק בן 17 וכבר יש לך דעות כאלה , רק שלא תלך לצבא ושם תנצל את הרובה ותתחיל לירות ללא היסוס בערבים , מציע לך לבקר באום אל פחם לפני שאתה עושה שרירים וירטואלים , ואל תשכח אתה עדיין ילד , וזה מדאיג האמת אבל עוד תתבגר ואולי החיים ילמדו אותך לכבד את הערך החיים גם של האחרים ולא רק היהודים