מי יביא לנו דו-קיום?

dandobin

New member
מי יביא לנו דו-קיום?

כולנו רוצים דו קיום! נכון? נכון מי יבוא לנו כזה? ימין? שמאל? קדימה? ימין? אני לא אענה על זה. אולי דו קיום בקבר אם זה נחשב. קדימה? מפלגה של אמפוטנטים.. זה הכל. בלי מצע, בלי כלום. שמאל? אתם יודעים שזאת התשובה אבל איזה שמאל? שמאל חד"ש? שמאל עם העבודה? או אולי המפלגה היחידיה שכולנו יודעים שמשנה דברים? אולי מר"צ? אולי באמת רק מר"צ יכולה? אולי רק מר"צ עושה ומשנה? חד"ש-דה לגטימציה זה כיף. אבל חד"ש לא יהיו בממשלה. ואם הם יקחו לכם קולות גם מרצ לא תהיה וגם לא העבודה. ומה אז? ממשלה עם הימין? ביבי בממשלה? ביבי יהיה שר אוצר? מה יהיה עלינו אז? תצביעו מר"צ כי מר"צ חזקה בממשלה זאת התשובה. מר,צ תיקח את הממשלה הזאת לכוונים הנכונים. רק מר"צ. זה ברור. כי מר"צ בשמאל והאדם במרכז.

אין לי מושג מי יביא לנו את הדוקיום

אבל אני יודעת שהחבר והחברה הכי טובים שלי הם יהודים ואני לא מתביישת בזה. שניהם יודעים ערבית מצוין. ואתמול הידיד שלי ניהל שיחה שלמה בערבית עם לקוח שלו שדבר כל הזמן בצ' ושניהם הבינו אחד את השני. אם תרצו אין זו אגדה... בעניין מר"צ... נראה לי שאולי אצביע בשבילם.

dandobin

New member
אני שמח לשמוע

ואני יהודי ויש לי חברים בני מיעוטים רבים שפעמים רבות אף עולים על חברי היהודים (ולמה שלא יהיה ככה?!)

עכשיו רק הבנתי שאת ערבייה!!

חחחחח אז אין לי בעיה עם הדעות שלך.... כי לא ממש אכפת לי.... ולחשוב שעוד התווכחתי איתך פעם.... יש לי עקרונות... ואחד מהם זה שאני מתווכח רק עם יהודים שטעו בדרך.... לא עם ערבים... חחחחחחח ולא הבנתי מאיפה הקיצוניות הזאת חחח דיברת ממש כמו פלסטינאית וחשבתי שאת יהודיה..... שיהיה לך בכיף.

תגובה מאד מוזרה../images/Emo2.gif

לא מתווכח עם ערבים? לא איכפת לך מה חושבים ערבים? אז מה אתה עושה בפורום דוקיום בחור? נו באמת, כמעט נעלבתי. קיצוניות? לא מבינה על מה אתה מדבר. הקיצוניות היחידה היא הקיצוניות והאבחנות המוזרות שלך. סתם שאלה מסקרנת, אתה בן 31 או 17? כי אם אתה בן 17 אני מקווה שזה יעבור עם הגיל.

לא מתווכח עם ערבים ....

כי זה בכלל לא המטרה.... מה זה ייתן לי? מה אכפת לי מה את חושבת? יש לי את האמת של עם ישראל וזה לא כולל את הערבים בתוכה.... כמו שלהבדיל אלף אלפי הבדלות היהודים לא כלולים בתוך תוכניות הקיום של המוסלמים(חחח).... דו קיום? לא בבית סיפרנו.... ראינו לאן הגענו עם הדו קיום הזה.... כל מדינה אחרת על פני כדור הארץ הייתה מוחקת את מי שהיה פוגע באזרחיה... אבל אנחנו הרגלנו את העולם שלא רק שאנחנו לא מוחקים ולא מגרשים... יותר מזה אנחנו מסייעים כספית למי שבגלוי אומר שלא מכיר בעם ישראל ובמדינת ישראל. וכן.... אני בן 17.... חחחח אין לך מושג איזה אסימונים נפלו לי כשהבנתי שאת ערבייה... חחחחח

jdpworld

New member
לא חושב יעבור

כמו הרבה אחרים כבר מאוחר מידי לזה...קצת מצחיק שאסימונים אדוני זוכר וחמלה לו,זו שפה זרה.

Ragamala

New member
מעולם לא היה בישראל דו קיום

כך שכל המשך דבריך מבוסס על שקר שהאכילו אותך ההורים מ48 עד 66 היה משטר צבאי שתחתיו חיו הערבים (יעני אלוף פיקוד מחליט מי הולך לאן ומתי) ומ67 ועד היום יש מערכת של כובש ונכבש או שליט ונשלט הצעה אחת - בגיל 17 עוד לא כל כך רואים את המציאות בעיניים בוגרות. ממליץ לך לשמור את ההתנשאות והעליונות שאתה משדר לגילאים מאוחרים יותר. כרגע אתה בעיקר יוצר התעלמות מוחלטת מדבריך - בעיקר כי שומעים שאתה ילד עוד לפני שאתה פותח את הפה. אתה יכול להיות ימני גם בגיל 25 אבל אז כבר יהיה לך ידע יותר עמוק ודעות יותר רציניות - או שלא
בכל מקרה - תתפוס פרופורציות של גיל ומהר - אתה לא גאון והסובבים אותך לא מטומטמים. ואולי גם יצא לך איזה שיחה חצי אינטלגנטית עם ערבי שתשנה את דעותיך

ערב רב

New member
הימין הוא היחיד שמציע דו-קיום מלא

אצל כל האחרים הפרוגרמה הפוליטית כוללת שלילה של אחרים - יהודים, ימנים, מתנחלים, נוצרים וכו'.. מעבר לכך, הודעתך הגדפנית אינה ראויה להתייחסות.

Ragamala

New member
בהימין אתה מתכוןן למרזל או לביבי?

רוב הימנים המתונים רוצים באותה תוצאה כמו השמאל (שתי מדינות לשני עמים) רק הויכוח הוא על הדרך - הימין המתון רוצה להכניע את הפלשתינאים כדי לספק את צרכי הנקם שלו לפני שעושים שלום - כלומר שלום לאחר ניצחון מוחץ ואילו השמאל מעוניין בשלום לפני הכרעה בקרב. אם אתה מתכוון לימין הקיצוני - הרי שדו קיום מבחינתך הוא גירוש הערבים ממדינת ישראל ודו קיום עמם מתוך מדינה יהודית טהורה. זה דו קיום מהסוג שבאירופה של שנות ה30 חיפשו

ערב רב

New member
אתה סתם מגדף ומשקר ביודעין

אתה הרי יודע וזוכר שאמרתי פעמים רבות שאיני תומך בגירוש הערבים, אבל לא תוכל לוותר על הגדפנות והשקרנות לצרכי השמצות פוליטיות, כזה אתה.

Ragamala

New member
והפעם באמת התעניינתי ../images/Emo12.gif למה לקפוץ?

אני בסך הכל שואל איזה ימין מבחינתך הוא הימין שבעד דו קיום? אם אינך תומך בגירוש ערבים אז אתה לא ימין קיצוני (לפחות לא מהבחינה הזו). אז על איזה ימין אתה מדבר. אני באמת מתעניין ולא מגדף ולא משקר - רק שואל!

ערב רב

New member
הביטוי "ימין קיצוני" הוא גידוף

שמטרתו השוואת מפלגות בישראל לתנועות פאשיסטיות וניאו-נאציות באירופה. בכל אופן, לידיעתך, אין אף רשימה הרצה בבחירות שתומכת בגירוש הערבים, לא חי"ל ולא חירות, כך שאתה שוב מיתמם כדי לגדף.

ערב רב

New member
התייחסתי לביטוי "הימין הקיצוני"

אאז"נ, מוטי, אתה אינך אדם חסר השכלה ולכן אתה יודע שאני צודק מה שהופך את דבריך לחמורים פי כמה משלו.

motyka

New member
לזה בדיוק התייחסתי

יש מרכז, יש ימין ושמאל, ויש שוליים הנקראים גם ימין קיצוני ושמאל קיצוני. אלו הגדרות טכניות ולא הבעת דעה.

ערב רב

New member
ממש לא, התשקורת ששאלה את הגידוף

הזה מחו"ל אף פעם לא משתמשת בביטוי "שמאל קיצוני", לא, מדובר בגידוף שמטרתו השוואת קבוצות פוליטיות בישראל למפלגות ניאו-נאציות באירופה ואתה יודע זאת היטב.

motyka

New member
חולק על דעתך

ובנוסף, כבר ראיתי את הביטוי "שמאל קיצוני" בעיתונות

למעלה