מי חזרה?

J To The Lo

New member
מי חזרה?

נו תנחשווווו נו תנחשוווווווו טוב אני אגלה לכם... א נ י שירה אמרה לי שהמצב עגום אז אמרתי נעשה ביקור מולדת ולקח לי שנה להיזכר מה היה הסיסמה של הניק הזה ודווקא דיי הצחיק אותי הניק הזה,הראה לי כמה השתנתי.. oh well..היה מפגש פורום? יש חדש עם ג'ני? יש חדש בפורום עדכנו אותי ואני אוהבת אותכם המון! ובמיוחד את "המשולש"... מור נשבעת לך כל פעם שאני רואה את ווסטלייף אני חושבת עלייך ואז אני מעבירה......

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמשולש הדפוקות רולזזזז

ברוכה השבההההה או השווהההה חח חח מה המצב???????? מה קורה????????? איך החיים??????? בקשר לפורום-הוא מ-ת סופית זה בגלל משולש הצבועים...שמעת עליהם?

ייייאאאא חושבת עליי?? איזה מותקקקקק

ולא לא לא להעבירררררררררר חיחיחי ומה חדש בפורום???? אמממממממ.. הוא מת!! חחחחחחח תודות לאנשים צבועים מסויימים הלי חיים *אהם u know who u r* שאני מוכנה להתערב שיושבים וקוראים תהודעות שלנו למרות שעברו לפורון ה"יותר כיפי" שלהם... ו.. אמממ.... זהו בערך אין הרבה חדש אה וברוכה השבההההההההההההה

ברוכה השווה!!!

המצב פה באמת גרוע... מצטערת שרק עכשיו פשוט אח שלי כל הזמן משחק בהגדרות והורס את המחשב אז דוד שלי המסכן *נראה לו כבר נמאס לו* בא ומתקן לנו... מקווה שתישארי.. לאב יה..

את כבר לא פריקית??

וכן משולש הדפוקות רולזזזזזזזזזזזזזזזז.. משולש הצבועים ליאת *לא שזה חדש..* איתי *סופסוף הבנתם את זה* וליעד *מבחינתי היא לא צבועה אבל מבחינת שירה היא כן*

J To The Lo

New member
אממממ

תאמת אני לא באמת יודעת מה אני אני אני.. אם את מתכוונת למוזיקה שאני אוהבת זה מטאל רוק כבד ורוק מתקדם כן..השתנתי...:) תשמעו בקשר לצבועים שימו עליהם --- ענקיייייייייייייייייייייי אני אשאר כי אני אוהבת אותכן.. ואנחנו נהפך את הפורום הזה להרבה יותר שווה מפורומים אחרים של ג'ני אם אתם יודעים למה אני מתכוונת..*לא עושה להם פירסומת סמויה*..

אני שונאת את המוזיקה שאת שומעת..

אבל את עדיין חמודה..ואל תדאגי אני אפילןו את זה לא שמה עליהם...

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאף פעם לא שנאתי את

ליעד... פשוט...שמעתי דברים והתברר שהיא גם צבועה כמו כל האחרים..כמובן לא כמוהם..אבל היא כן

למעלה