מי חזרה? ^_________^

Sakura Chan

New member
מי חזרה? ^_________^

נכון, אני
התגעגעתי וראיתי את המצב הירוד של הפורום ובאתי לעודד אתכם ולהפריח חיים לפורום הישן והאהוב... אז מי כאן? אוליי שירשור היכרות קטן ולא מזיק? חח שם: גיל: כמה זמן נמצא בפורום: דמות אהובה: ובלה בלה בלה ^^ אני אענה: שם: אנה גיל: 16 כמה זמן נמצאית בפורום: אוי... מימי שימשון הגיבור.. חחח סתם אממ שנה?! יותר? דמות אהובה: נתעעעען חח סתם אמ.. טראנקסוס ^_^ אז מה נשמע כולם? נתעעען? בובו? ליאור קון?!

Brolly

New member
.........?

את האילתית נכון? אני לא יודע כל כך כי אני לא נמצא בפורום מנגה ואנימה ^^;

ashkeloni

New member
אנושקה! גם אני אענה ^___^

שם: נתעעעעעעעעען גיל: 16 וחצי כמה זמן נמצא בפורום: לא זוכר כמה בדיוק דמות אהובה: אנוששששששששששששש סתם טראנקס :p ובלה בלה בלה ^^: בלה בלה בלה בלבוש? ^__________^

קאי 17

New member
זה אני וג`טו בניק של חבר אני לא ממש

מכיר אותך את כנראה לפני תקופתי אני כאן משנה שעברה בערך בחצי או רבע שנת הלמודים אני בן 17 וקצת ודמות אהובה אמממ... אני רואה רק מהארץ ורק DBZ אבל בהתחלה אהבתי את וגיטה ואז את טראנקס ועכשיו קאיושין, המבט החודר שלו המיס אותי אבל בטווח הארוך זה או וגיטה או טראנקס הגדול

Brolly

New member
מבט ממיס? ../images/Emo5.gif

הדמות האהובה עליי היא וג'יטה בן 18 מהרצליה נמצא בפורום מהיום הראשון שלו, ז"א בערך שנתיים...

Sakura Chan

New member
וואי מיכאל

מה נשמע? מה חדשדש? ^_^ לא ידעתי שאתה מהיום הראשון O.O

Brolly

New member
אהההההההההההההההההההה

עכשיו אני זוכר מי את את הבחורה שניסתה להחיות את הפורום לפני כמה חודשים אה כן, מה נשמע? ^^ כן כן, אני פה מהיום הראשון עם עוד מספר מצומצם של אנשים שעדיין נותרו מה חדש? עברתי טירונות, כרגע בדח"ש לומד בעתודה הטכנולוגית(מכללת סינגאלובסקי בת"א), לומד מחשבים
, משעמם אבל אחיה עם זה מה אצלך?

Sakura Chan

New member
ווואי מזל טוב גאון!

עתודה זה טוף, מחשבים זה מאוד טוף ^.^ אצלי בסדל ^^

Brolly

New member
גאון? אני רחוק מלהיות גאון.....

מה שאני עושה ברוב השיעורים זה לדבר עם חבר שלי שיושב לידי או שאני מצייר סנאים מתים במחברת ואת הוריאציות של המוות שלהם, סנאי משופד, סנאי שאחד המורים שלנו התגלגל עליו(כולנו קוראים לו חבית צלולה בגלל שהמורה נראה כמו חבית מהלכת) אני גם מצייר טיפה פדובר משלי חחחחחחחח למי שיודע מי זה פדובר ^^;;;;

king kazabubu

New member
לא רק שאתה הנטאי..

ומפרסם תמונות הנטאי.. אתה מצייר הנטאי של פוואר פאף עם סנאים?!? מיכאל.... לולל

Brolly

New member
וזה לא ציור שלי, מצאתי את זה

באינטרנט למי שגולש בהרבה אתרים של תמונות של אנימה והנטאי וכו' בטוח מכיר את דומו-קון ואת פדובר חחח, אפילו יש לי וולפייפר של פדובר על המחשב ^^

למעלה