מי חזרה? ^_________^

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אני לא יכולה להפסיק לצחוק!!! יש לי התקף צחוק!!! תראה למה גרמת!!! XDDDDDDDDDDDDDD

טוב...

שם: סיון גיל: אהיה בת 11 בדצמבר ^.^ כמה זמן אני נמצאת בפורום: מהיום... ^.^ דמות אהובה: טראנקסססססססססססססס *0*

bebi vegeta1

New member
אנה-צ'אן מה שלומך?^_^

שם:ליאור גיל:18 כמה זמן אני נמצא פה? הממ אני לא זוכר צריך גם לכלול ניקים קודמים:p דמות אהובה בDBZ עדיין בג'יטה

Matrix man

New member
אני...

שם : יהונתן גיל : 14 כמה זמן נמצא בפורום : כמה חודשים, אבל אני יותר קורא מאשר מגיב... דמות אהובה : קיביטושין

קרייטון

New member
שוב את?

סתם סתם. ^______________________________^ שם:איתי גיל:14:\ כמה זמן נמצא בפורום:שנה וחצי כותב, מהיום הראשון קורא O: דמות אהובה:ברור שנתן. P:

מיאוווו

שם: מירי גיל: 16 כמה זמן בפורום: o_O צ'יש, הרבה. אבל לרוב אני לא מגיבה. דמות אהובה: וג'יטה [עד שהוא מתחיל להתקלקל עם רגשנות מטומטמת]

king kazabubu

New member
לא ידעתי שקוראים לך אנה..

תמיד קראתי לך סאקורה צ'אן.... הממם.... נו כל יום לומדים משהו חדש... אני גם אענה... קוראים לי שלומי אני בן 19 אני נמצא פה.. בואו נראה... חצי שנה לפני שהפורום הוקם... אגב, השנתיים של הפורום עוד 6 ימים...

Brolly

New member
אם מדברים על גם לפני הזמן שהפורום

הוקם אז אני חודש-חודשיים לפני שהפורום הוקם הייתי במנגה ואנימה ^^ ידעתי על הפורום מספיק זמן לפני שהוא הוקם

king kazabubu

New member
חחח לא נראה לי

כי כשהודיעו שפורום כזה יפתח זה היה יומיים לפני שזומנתי לראיון לניהול. אני זוכר שבשבועות הראשונים, כל יום קיבלתי עשר הודעות בעמודי הפורום ובמסרים האישיים מאנשים שרצו להצטרף לניהול, או מאנשים שאמרו יא בן זונה אני רציתי לפתוח את הפורום הרבה לפניך... חחחח.... זה היה מצחיק. כמובן שאפרת אמרה לי שאני הראשון. חוץ מזה היא נתנה לי לפתוח את הפורום רק כשהגיעה הפרסומת הראשונה לסדרה בערוץ שש. היא בחנה אותי על הסדרה.

Brolly

New member
הפז"ם שלי עוד לא דופק, אני בדח"ש

פז"ם-זמן שירות סדיר(ז"א 3 שנים, ירד לי בינתיים מזה 27 ימים שזאת הייתה הטירונות שלי) דח"ש- דחיית שירות יש לי חצי שנה או שנה וחצי(אם אני ממשיך ליד') ואחרי זה אני הולך לשירות סדיר ובסוף השירות הסדיר כנראה יהיה לי קבע של שנה או שנה וחצי ואז מסיים שירות... כן, אני הולך לבלות הרבה זמן בצבא >_>

Sakura Chan

New member
האמת היא..

ששירשרתי לבובו... התבלבלת
לא נורא... חחח

king kazabubu

New member
חחח

את יודעת... אני אשרת עוד מספיק זמן. אל דאגה. יש עוד שנתיים וקצת.

Brolly

New member
ליתר דיוק שליש משנתיים וקצת ../images/Emo8.gif

הלוואי עליי 1-2 >_>... יום אחד בבסיס ויומיים בבית...

g0tenx

New member
אמממממממ...

שם: אדיר זמן בפורום: 8 חודשים פה.. דמות אהובה: גוטנקס ווג'יטו

למעלה