נכון נכון!! לא האשמתי אף אחד ולא התלוננתי. פשוט הניסיון שלי עם הזיכרון של יפה קצת...
ה הסמיילית New member 22/7/07 #24 נכון נכון!! לא האשמתי אף אחד ולא התלוננתי. פשוט הניסיון שלי עם הזיכרון של יפה קצת...
P porky169 New member 19/7/07 #10 אולפני טריטון באמת לא קיימים../images/Emo134.gif הם היו בהנהלת טומי פרידמן ז"ל אם אני לא טועה
P porky169 New member 19/7/07 #11 ד"א אילו דמויות דיבבת שם?../images/Emo134.gif אני רוצה לדעת בעיקר בקופידו לא פספסתי פרק אחד בסדרה
נ ניני10 New member 20/7/07 #14 המממ... בקופידו דובבתי את "תומר" הילד הירוק, שהוא תוצאה של רומן של גבר צהוב, ואשה כחולה. קופידו ירה חץ כדי לאחד את המשפחה, ודמות נוספת בשם ברק, שהצילה את קופידו מהכלא אם אני זוכר נכון, ועוד כמה גם בסדרות אחרות... אני כבר לא זוכר את כולם.
המממ... בקופידו דובבתי את "תומר" הילד הירוק, שהוא תוצאה של רומן של גבר צהוב, ואשה כחולה. קופידו ירה חץ כדי לאחד את המשפחה, ודמות נוספת בשם ברק, שהצילה את קופידו מהכלא אם אני זוכר נכון, ועוד כמה גם בסדרות אחרות... אני כבר לא זוכר את כולם.
T tiky2 New member 25/7/07 #27 את שתיהן... חחח אבל בעיקר את התוכנית "חולם עליכם" שהשתתפת בה (אלא אם כן היה םש עוד ילד שחלם חהיות מדבב?!)
את שתיהן... חחח אבל בעיקר את התוכנית "חולם עליכם" שהשתתפת בה (אלא אם כן היה םש עוד ילד שחלם חהיות מדבב?!)