מי זוכר אותי... הופעתי בתוכנית "חלום עליכם" בשנת 94 כשחלומי היה "לדובב סרטים"???? כך נכנסתי לתחום:)
נ ניני10 New member 18/7/07 #1 מי זוכר אותי... הופעתי בתוכנית "חלום עליכם" בשנת 94 כשחלומי היה "לדובב סרטים"???? כך נכנסתי לתחום
B Bar391 New member 18/7/07 #2 מגניב..אני לא מכירה את התוכנית...נולדתי ב92 אז אולי אני לא מכירה גם אותך..אבל את מי דיבבת??
P porky169 New member 18/7/07 #3 וואלה??../images/Emo134.gif תוכנית גדולה עם עוזי חיטמן ז"ל עם מי דיבבת? כאילו את מי פגשת אז?
נ ניני10 New member 19/7/07 #5 המממממ.... דובבתי באולפני טריטון בזמנו (לפי דעתי הם כבר לא קיימים) לטלויזיה החינוכית. בסדרות "קופידו" (השדון שיורה חיצי אהבה, בממלכת צבעונייה) וקצת ב "דלפי" (סטייל בת הים הקטנה מתחת למיים- תפקיד של לא אחר מרכיכה... היתה תקופה יפה...הייתי בן 15
המממממ.... דובבתי באולפני טריטון בזמנו (לפי דעתי הם כבר לא קיימים) לטלויזיה החינוכית. בסדרות "קופידו" (השדון שיורה חיצי אהבה, בממלכת צבעונייה) וקצת ב "דלפי" (סטייל בת הים הקטנה מתחת למיים- תפקיד של לא אחר מרכיכה... היתה תקופה יפה...הייתי בן 15
S shirpan New member 19/7/07 #6 אני זוכרת משו... לא.. זה בעצם מישו שרצה לעשות סרט מצוייר. אבל איך אני מקנאה בך. שלחתי מלא מכתבים לעוזי שכל כך אהבתי וביקשתי לעוף.. זה משום מה לא התגשם..
אני זוכרת משו... לא.. זה בעצם מישו שרצה לעשות סרט מצוייר. אבל איך אני מקנאה בך. שלחתי מלא מכתבים לעוזי שכל כך אהבתי וביקשתי לעוף.. זה משום מה לא התגשם..
M MorraniChan New member 19/7/07 #9 קוראים לך ניני? XDD נולדתי ב91 אבל יש לי סוג של פלאש באק. לא בטוחה אם זאת התכנית הזאת :S אין לי מושג מי אתה.. סורי ^^"
קוראים לך ניני? XDD נולדתי ב91 אבל יש לי סוג של פלאש באק. לא בטוחה אם זאת התכנית הזאת :S אין לי מושג מי אתה.. סורי ^^"
נ ניני10 New member 20/7/07 #16 MorraniChan את זו שלומדת דיבוב...? אם כן, תשאלי את יפה אם היא זוכרת אותי- היא זו שדובבה והדריכה אותי בזמנו "בחלום עליכם"
MorraniChan את זו שלומדת דיבוב...? אם כן, תשאלי את יפה אם היא זוכרת אותי- היא זו שדובבה והדריכה אותי בזמנו "בחלום עליכם"
ה הסמיילית New member 21/7/07 #22 זו שאלה מכשילה לשאול את יפה גבאי אם היא זוכרת. כי היא בדר"כ לא זוכרת.
P porky169 New member 21/7/07 #23 ואי אפשר להאשים אותה../images/Emo134.gif היא רואה עשרות אנשים מידי יום