מי זה?

פגעסוס

Well-known member
כוונתך לכך שבספר הראשון נרשם

שהוא אינו רוח רפאים רגיל?

Panther

New member
יעשו לה את כל הדברים!!

יעשו לה משקפיים, גלימה, שיער שחור ופקעת הדוקה, ברור.

אבל בתמונות מהסרט ראו

שלא עשו לה כלום! יש לה שיער לבן/אפור אין פקעת, ממה שראיתי ואין משקפיים וגלימה בצבע אמרלד (טורקיז??) -ליאת-

Hermione

New member
אוף

אני לא רוצה לפתוח את זה שוב כי כולם פה יתגנבו לחדר שלי באמצע הלילה וירצחו אותי בשנתי באכזריות בסכין למריחת ריבה, אבל... אני הייתי צריכה לשחק את הרמיוני!!!!!!!!!! הייתי חייבת לרשום את זה. אני פשוט לא יכולה להסתכל על תמונה שלה ולא להגיד שאני הייתי צריכה להיות היא. אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

galoosh

New member
תגובה

תסלחי לי אבל....... למי אכפת? אז מה ואני הייתי צריכה להיות צ`ו צ`אנג. ולא כל החלומות מתגשמים, והרמיוני היא השחקנית הכי נורמלית שם, אם את חושבת שהרמיוני לא בסדר תסתקלי על השחקנים שמשחקים את הארי ורון!!! מילדה מעוצבנת ונרגזת!

נמרה

New member
אבל את צודקת...

הבחירה של רופרט גרין לתפקיד היתה בחירה ממש גרועה... יש לי ילד אחד בכיתה היה מתאים לתפקיד בול.

רחלי!

New member
אווווו

גם את שמה לב לכאלה? גם אני. לדוגמה, ילדה בכיתה שלי היא הפנסי פרקינסון המ-ו-ש-ל-מ-ת! יום אחד שהלכתי ברחוב בהה בי בצורה מוזרה איש שהיה הפיטר פטיגרו המושלם! ילדה מהכיתה שלי תהיה אחלה של פרוואטי פאטיל, וחברה שלה תהיה יופי של לבנדר בראון... וכך זה ממשיך וממשיך... נ.ב.-שמתם לב שתמיד שכותבים הודעה כתוב בתחתית ``אחלה פורטל לישראל`` במקום תפוז?

נמרה

New member
מה הקשר?

אבל בכל זאת: יום אחד ישבתי באוטובוס ומולי ישב לא אחר מאשר אלבוס דמבלדור בכבודו ובעצמו... וחוץ מזה: מי שזוכר: כתבתי פעם שאני מאוהבת בלי ג`ורדן, ואני עדיין, אבל אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי באתר של ה``פ והסתכלתי בליהוק השחקנים, וזה שמשחק את אהובי הוא איזה תינוק מכוער בן שלוש!!! לדעתי הבנאדם הכי מתאים לתפקיד זה השחקן הזה ששיחק את ריי ב``עולמה הסודי של אלכס``.

נמרה

New member
סליחה על ה-אהההה הארוך מידי שלי...

חשבתי שזה יקפוץ למטה...

S.tal

New member
הוא לא מתאים לתפקיד...

לפי דעתי השחקן שמשחק את ריי ב``עולמה הסודי של אלכס`` ממש לא מתאים לתפקיד. יש לו ראש גדול מידי ביחס לגודל הגוף שלו-ואין לו שום פורפורציות. מלבד זאת יש לו גם פרצוף עקום! ביי ביי מטל

S.tal

New member
אין מישהו!

לא נראה לי שיש מישהו שמתאים לשחק אותו. פשוט קשה לי לתאר אותו.

אצלינו בכיתה...

יש ג`יני מושלמת! היא די נמוכה, יש לה שיער ג`ינג`י מתולתל, מלא נמשים וקול ילדותי! ושוב: אני עומדת על דעתי! אההה! (ה``אההה`` זו קריאת קרב...) -ליאת-

דוד דב

New member
לי היה בכיתה לוקהרט מושלם ...

הוא מכוער האמת .. אבל הוא בדיוק כמו לוקהרט .. חוץ מזה שאלהים קצת דפק לו את החיים עם הפרצוץ

LuNaTiC

New member
הרמיוני

ממש מזכירה לי מישהי מהשכבה שלי.. למרות שהיא בכלל כהה והרבה יותר גדולה כמובן.. אני פשוט לא מסוגלת להתסכל על רון!! הוא כל כך מוזר!!! כל כך לא כמו שצריך להיות!!!!

S.tal

New member
נכון, הוא באמת מוזר!!!

גם אני חושבת שרון נראה ממש מעוות ובכלל לא מתאים לגלם אותו בסרט! אני תיארתי אותו בצורה שונה לגמרי!

Lady_Voldemort

New member
טוב,עדיף אותו מהארי פוטר הישראלי

ואני שואלת שתיי שאלות: 1.מה לאזקאבן גרם לו לעשות כזה פרצוף? 2.מי האידיוט שפירסם דווקא את התמונה הזאת ולא אלף תמונות אחרות?

יו, מה אתם רוצים מהילד המסכן???

הוא לא יכול להיות דומה להארי, הארי יש רק אחד !!!!! (וטוב שכך!) לדעתי, השחקנים בסרט, אף פעם לא יהיו מתאימים לדעתינו, כי כל אחד מדמיין אותם באופן שונה! -דניאל רדקליף- הארי עם עיניים כחולות ??? - רופרט גרין- אתה אמור להיות גבוה וגמלוני - אמה ווסטון- רחוקה מההרמיוני המתאורת בספרים: צריך להיות לה שיניים בולטות (ספר א` ! ), שיער מקורזל וחום- לא שטני בהיר! מצד שני, אני לא מכירה אף אחד שמתאים לדמויות של הארי, אז כל הכבוד לאותו ילד, שדווקא כן הצליח לדמות להארי, (די לרדת עליו.....), ומה איכפת לו? (הוא נוסע ללונדון עכשיו... ואני לא!)

נמרה

New member
כן אבל...

הארי יש רק אחד רק בספר, ויכול להיות שבתת מודע שלה ג`קר ביססה אותו על דמות אמיתית. מה שאומר, שאפילו אם היא לא, אז כנראה יש לו מקביל בעולם האנושי... כבר אמרתי כמה אני אוהבת את גולשים בזמן?

למעלה