מי זה?

S.tal

New member
:cool: אולי...

ואם כך לפי תאורית גולשים בזמן, בכל עולם מקביל יש כפיל של הארי פוטר ולא רק בעולם האנושי. גם אני אהבתי פעם ``גולשים בזמן``, אבל רק את העונות הראשונות. טל

S.tal

New member
הרגו אותו?!?!?!

גם לפי דעתי העונות החדשות מזוויעות! הסידרה באמת הדדרדרה לאחר שארטורו ווויד ``עזבו``. חבל נ.ב כבר התחילה העונה החדשה??

נמרה

New member
חשוב!!!! כמה מילים חשובות על גולשים

קראתי איפשהו שקווין עזב את הסדר באיזו עונה אז כנראה או שהוא מת או החליט להשאר באיזשהו עולם... ארטורו הלך ראשון, אבל הוא לא ממש חסר לי. לעומת זאת וויד, היא אבדה של ממש. יא ורמי היו היחידים הנורמלים שם, בין כל המדענים המשוגעים, ואם מישהו זוכר פעם רמי הודה שיש לו רגשות לוויד. וויד היתה הבחורה שבחבורה, ומגי לא מגיעה לה לציפורן של הזרת השמאלית. מגי כזאת בחורת קרב, ויש לנו מספיק מזה אצל קווין ורמי. חות מזה מגי צריכה לבכות את אובדן בעלה במקום לעשות עיניים לקווין. כולם עוד יעזבו... הסדרה הפכה למשעממת עם אנשים משעממים. אין לי מה להגיד על ארטורו, הוא לא היה ממש קרוב לליבי.

אויש גולשים....

סדרה הזוייה ומלאה במדע בידיוני- בדיוק הז`אנר החביב עליי... (חוץ מזה- גיליתי שיש לנו בספריית בית ספר את `מדריך הטרמפיסט בגלקסיה` להשאיל אותו?) אהבתי את כל הברים וההרפתקאות שהם עוברים שם... אבל גם שמחתי שזה משהו שמעולם לא יעבור עליי... אבל העונה החדשה???? - זוועה! לאחר שוויד והפרופ` נשטו, גם קווין ומגי ינטשו ורק רמי נותר .... עצוב :-( ... בכל אופן, הבמאים והתסריטאים התחלפו, והסדרה נהפכת לסתמית לחלוטין, ולגמרי לא גולשים האהובה והמוכרת...

אויש גולשים....

סדרה הזוייה ומלאה במדע בידיוני- בדיוק הז`אנר החביב עליי... (חוץ מזה- גיליתי שיש לנו בספריית בית ספר את `מדריך הטרמפיסט בגלקסיה` להשאיל אותו?) אהבתי את כל הברים וההרפתקאות שהם עוברים שם... אבל גם שמחתי שזה משהו שמעולם לא יעבור עליי... אבל העונה החדשה???? - זוועה! לאחר שוויד והפרופ` נשטו, גם קווין ומגי ינטשו ורק רמי נותר .... עצוב :-( ... בכל אופן, הבמאים והתסריטאים התחלפו, והסדרה נהפכת לסתמית לחלוטין, ולגמרי לא גולשים האהובה והמוכרת...

Vilia©

New member
כמה מילים כתגובה...

על הסרט אפשר לומר שניסו.. על כל פנים הנה דעתי..: דמבלדור-הדמות היחידה שממש דומה כמו התאורים בספר! הוא קופי! גאון מי שאיפר אותו! מקגונגל-איפה המשקפיים, הפקעת בצבע שחור, הגלימה הירוקה ולמה היא כל כך זקנה?! הארי-מצויין! למרות שהוא בגובה של רון...אבל הוא ממש יפה..כמו שדימיינתי אותו.. רון-לא משהו...הפרצוף קצת מעוות אבל והשיער תיארתי קוצים והוא אמור להיות גבוה יותר! הרמיוני-מעולה! מתוקה וחמודה כמו שדימיינתי אבל השיער אמור להיות חום...חבל מאלפוי-לא משהו...הוא יותר מידיי תמים הוא אמור להיות עם פרצוף מלגלג ומרושע! סנייפ-לא אמור להיות לו זקן? הוא ממש לא דומה לתיאוריי.... פיבס-חמוד למדיי...ודרך אגב...הוא מפחידן לא רוח! פרסי-איכססססססס.....אין לו משקפיים והוא מכוער! ווד-חמוד אבל לא כמו שתיארו בספר.... פליטיק-מפחיד! שיימוס-מתוק למדיי.. הרודפות של גריפינדור-חמודות..לא יותר מזה... ושפל הים:לי ג`ורדן! הוא ממש לא מתאים! מאיפה המליצו אותו?! בכלל לא תיארתי אותו ככושי! ואמורות להיות לו רסטות... מצטערת על ההודעה הארוכה.. טלי פוטר

נמרה

New member
ליייייייייייייייייייייייייייייייייי

כבר אמרתי כמה שהוא מגעיל............. אמאלה את מי הם בחרו....... דומה לזה מ``על טעם ועל ריח``... הקטנצ`יק הזה....

Hermione

New member
אני לא רואה שום קובץ מצורף

האם זהו מחשבי הקשיש אשר מזדקן לו לאיטו? אי ספווס. אני לא ממש יכולתי להשתתף, אבל שלחתי טופס אם התמונה של ההארי פוטר הקטן שאני מאחסנת פה אצלי בבית- אחי הליפון (לפי המלצתי הוא צריך לקרוא לזהב מדינה ולחייב בבדיקת דרכונים לכל מברשת...) בכל מקרה, הוא לא זכה וגם לא עלה שום שלב ואני מאוד התאכזבתי בשבילו. אהההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה