ודווקא נראה שהוא וקמילה ממש מתאימים ביחד אבל בסידרה הוא כזה כלב ורואים שהוא עושה את התפקיד שלו מזה טוב זה טוב שיש כאלה רעים מרושעים וספתי לכם תמונה מזה יפה שלהם ביחד
דבר ראשון: מי זה חואקין בסידרה שמעתי שהוא לא טוב אבל אני רוצה קצת יותר פרטים אז אם את יכולה לת לי אני ישמח! דבר שני: מי אמר שהוא חבר של קמילה במציאות? לקמי אין טעם כזה נוראי!
אני פה אז אני אענה לך.. 1. חואקין זה בן למשפחה די עשירה, אבל הוא מניאק. הוא לוקח סמים עכשיו. הוא ניצל את מיה ומריצה ויצא עם שתיהן באותו זמן, ועכשיו הוא מנסה לנצל את פילאר. הוא אמר שתומאס הוא הסוחר סמים והפליל אותו למרות שהוא הוחר. 2. כן הוא החבר של קמילה במציאות!
אריאל! הוא כדורגלן! והוא לא ישראלי!! היה רשום את זה בספר "קמילה ואני "... אז מאיפה שמעתם בכלל שחואקין חבר שלה,?????????????????? אולי זה שמועות!!!!!!! כי הספר בטוח נכון כי הוא מבוסס על ראיונות שעשו לקמילה.
איזה ילדה שרוטה!!!! את לא קולטת?!?!?!!? לשרשרררררר חאלאס לפתוח הודעות חדשות!!! הצפת ת´פורום יא סתומה ממעצבנתתת תכתבי תגובהההההה אל תפתחי הודעה חדשהההההההההה כמה פעמים אפשר להגיד לך!? מה את אוטיסטית!??!?
היי זוכרת אותי? זו מרי פעם בנינו את האתר על קטנטנות ביחד זוכרת? מזמן לא דיברתי איתך באייסיקיו ורציתי להגיד לך שהאתר שלך פשוט מהמם ובנוגע לזה עם הילדה שמציפה את צודקת אבל צריך להסביר לה איך משרשרים וזה