מי זה??

adis 90

New member
היי?כולם נרדמו?

פרסומת עם אסטלה..מקטנטנות.....

G@T

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הוא לאאאאאאא!!!!!!! והוא לא יהיה!!!!!!!!!!!!!!!! למה???????? כי הוא כזה כלב בן זונה {קללות? אז מה? אנחנו "נערים", אנחנו מקללים, זה התפקיד שלנו
} איך בכלל אפשר לחשוב שהיא תשים על אחד כמוהו???!?!?!?!?!?!?!?!? גררררררר

תהרגו אותי אבל לדעתי הוא חמוד כזה

ודווקא נראה שהוא וקמילה ממש מתאימים ביחד אבל בסידרה הוא כזה כלב ורואים שהוא עושה את התפקיד שלו מזה טוב זה טוב שיש כאלה רעים מרושעים וספתי לכם תמונה מזה יפה שלהם ביחד

לילה טוב

לילה טוב עכשיו יהיו לי סיוטים על החבר של קמי אוי ואבוי לי !!!1 קמילה הטעם שלך נוראי!!!!!1 שיר+פליפה =אהבה לנצח

קרןPUNCH

New member
אתם לא יכולים להגיד שחואקין נוראי כ

י אתם לא מכירים אותו במציאות. דבר שני לקמילה יש חבר כדורגלן שקוראים לא אריאל! והוא לא ישראלי!!

ללואיסנה רוחאס!!

דבר ראשון: מי זה חואקין בסידרה שמעתי שהוא לא טוב אבל אני רוצה קצת יותר פרטים אז אם את יכולה לת לי אני ישמח! דבר שני: מי אמר שהוא חבר של קמילה במציאות? לקמי אין טעם כזה נוראי!

לחולה על בנחמין

אני פה אז אני אענה לך.. 1. חואקין זה בן למשפחה די עשירה, אבל הוא מניאק. הוא לוקח סמים עכשיו. הוא ניצל את מיה ומריצה ויצא עם שתיהן באותו זמן, ועכשיו הוא מנסה לנצל את פילאר. הוא אמר שתומאס הוא הסוחר סמים והפליל אותו למרות שהוא הוחר. 2. כן הוא החבר של קמילה במציאות!

אוי ואבוי לי!!!!!!!!!!!!!

קמילה התחרפנה!!!!!!!! במי היא בחרה ניראה לי שי לי חום!! בא לי פשוט להקיא מהטעם שלה!
איזה תעם נוראי יש לה!!!!! א י מ ל א ה!!!!!!!! זה לא יכול להיות מישהו תעזור לי בבקשה השתגעתי התרחפנתי זה סופי. שיר+פליפה =אהבה לנצח

קרןPUNCH

New member
מה פתאום??לחבר של קמילה קוראים אריא

אריאל! הוא כדורגלן! והוא לא ישראלי!! היה רשום את זה בספר "קמילה ואני "... אז מאיפה שמעתם בכלל שחואקין חבר שלה,?????????????????? אולי זה שמועות!!!!!!! כי הספר בטוח נכון כי הוא מבוסס על ראיונות שעשו לקמילה.

telenovela

New member
אין להחבר! היה ראיון איתה שעשה נתן

והוא שאל את קמילה עם יש לה חבר והיא אמרה שלא! אז אולי היא נפרדה ממנו.

למה טעם נוראי? הוא דווקא חמוד

לדעתי אני מזה התחלתי לאהוב את הדמות של חואקין הוא מוסיף לסדרה המון כי צריך מישהו מניאק שרק רוצה לנצל את כולם

love camila

New member
מרי כנסי

מאיפה התמוונת ששמת רשום כתובת של אתר ניסיתי אותה וזה לא פועל זה במקרה האתר שלך או משהו תוכלי לפרט קצת?

בלונדהה

New member
דיי ססעמממקקק הצפת כבר יא מעצבנתתתת

איזה ילדה שרוטה!!!! את לא קולטת?!?!?!!? לשרשרררררר חאלאס לפתוח הודעות חדשות!!! הצפת ת´פורום יא סתומה ממעצבנתתת תכתבי תגובהההההה אל תפתחי הודעה חדשהההההההההה כמה פעמים אפשר להגיד לך!? מה את אוטיסטית!??!?

ניצול שרשור-לירון כנסי לפה!!!!!

היי זוכרת אותי? זו מרי פעם בנינו את האתר על קטנטנות ביחד זוכרת? מזמן לא דיברתי איתך באייסיקיו ורציתי להגיד לך שהאתר שלך פשוט מהמם ובנוגע לזה עם הילדה שמציפה את צודקת אבל צריך להסביר לה איך משרשרים וזה

למעלה