מי זה A?

נכון

נראה לי שאפילו היוצרים לא יודעים מי זה המפעיל. ברור שזה לא מעיל אדום, כי הן ממשיכות לדבר על A, אז עונה שלמה נתנו לנו לחשוב שמעיל אדום היא המפעילה, ובסוף נראה שלא. קצת מאכזב שעל כל צעד שנראה שעושים הולכים ארבע אחורה

a silver cat

New member
מילא זה שהיא לא המפעילה

אבל מה היה התפקיד שלה? הרי גם אם היא לא הייתה הבוסית הגדולה צריך היה להיות לה איזשהו תפקיד. מה בדיוק הוא היה? לא אמרו לנו.

לי נראה שהמפיקים רוצים לסיים כל עונה בגילוי משמעותי על A אז הם כל פעם מוסיפים עוד אנשים לתוך זה כדי שיישאר מה לחשוף. בהתחלה חשפו את מונה. ואז גם חשפו את טובי (שהתברר כסוכן כפול בכלל). ואז חשפו את מעיל אדום. ואח"כ את עזרא. ואולי אחרי זה יחשפו עוד מישהו עוד מישהו. עד שבסוף הסדרה ייחשף מי זה הA הראשי, הבוס הגדול.

סביון224

New member
התפקיד שלה...

אני חושבת שהתפקיד של מעיל אדום זה ליצור קשר עם אחרים ב A ולבלבל את הבנות..

ולגבי להוסיף אנשים כדי למתוח אותנו אני חושבת שיש גבול לכל דבר אפילו לזה הם לא יוכלו להמשיך למתוח אותנו בקצב הזה

a silver cat

New member
כנראה שזה התפקיד שלה

אבל לדעתי זה לא ממש מובן ונעשה בצורה די מרושלת (מבחינת התסריט אני מתכוונת).

אני חושבת שהם ינסו למתוח אותנו כמה שהם יכולים.

such an angel

New member
אכן כן

שמנו לב שהם מאוד אוהבים למתוח אותנו
והם לא יפרו מזה כל כך..

זה שהם רוצים למתוח אותנו זה טוב ויפה

וזאת מהות התוכנית, כן? רק שקצת איבדו את המיקוד, וזה נמרח ונמרח ואפילו קצת משעמם

סביון224

New member
זה לא המניע של סיסי או אליסון

זה המניע של A לבלבל את הבנות כדי שלא יתקרבו לאמת ויגלו מי הוא/היא ושל התסריטאים לבלבל אותנו כדי שגם אנחנו לא נדע

אבל

הבעיה העיקרית בסדרה הזו שאין סדר או ארגון. מטרת הסדרה זה למתוח אותנו ולשגע לנו את השכל בשאלה : "מי זה A?" (ע"ע ההודעה שפתחתי), רק מה? בדרך יש כשלים לוגיים שפשוט לא מסתדרים.

בעונה הקודמת הן הפסיקו לדבר על A, ודיברו רק על מעיל אדום, אז חשבת שמעיל אדום מנהלת את העסק? נכון? זהו שלא. מעיל אדום היא סתם אחת שאין לה קשר לחבורת הקפוצ'ונים השחורים. כי עובדה, שהעונה, מעיל אדום שהיא אליסון בורחת מA. וסיסי ברחה והיא כנראה רצחה את וילדן, אז אולי סיסי מנהלת אותם? לא ברור.

ואולי בכלל יש מנהל אחר שהוא לא זו ולא זו. מבולבלת? גם אני.

רגע רגע...
למי שלא ראה בקצב של הוט

זה לא ברור ש-A זה עזרא?? הרי היתה לו במאורה הזו שהן מצאו - את כל האמצעים להיות A המטריד...והוא גם העסיק את סיסי ועוד כמה מהקבוצה מבלי שהם יידעו את הזהות שלו לדעתי (מלבד מונה שחושדת בו וגם רמזה לו על זה בשיחה איתו והוא גם די איים עליהצ ברמיזות)...
הקבוצות האחרות לא ברורות לי...יכול להיות שהוא שילם לסיסי להפעיל את האחרים - הקפוצ'ונים השחורים...והורה לה גם לחסל את וילדון שאולי התחיל קצת לעלות על עקבותיו של עזרא...

מה שלא ברור לי זה - מי רצח את איאן וגארט ומי ניסה לדחוף את אריה מחוץ לרכבת - ולמה דווקא אריה? היא הכי פחות מזיקה משאר השקרניות...אם כבר רוצים להוריד מישהו משמעותי - היו מנסים להוריד את ספסנר - למרות שבאמת באותו פרק ניסו לחנוק את ספנסר ופייג' הצילה אותה...

מה שכן - אני בהחלט חושדת שיש משהו מעבר ל-A...משהו יותר מצמרר...

המשחקים וההעלמויות של אליסון - ממש מרגיזות, קיבינמט!! שבי כבר ותספרי מה הלך איתך...
וזו שטות שהיא לא יודעת מי רודף אותה...ממש שטות לא הגיונית...תלכי להורים שלך ותגידי שמישהו מנסה לפגוע בך, במקום לצאת מהאדמה וללכת עם איזו אישה הזויה...

אין הגיון בסדרה הזו והם לא מתאמצים אפילו לסגור קצוות, אפילו הקטנות שבהן...

מה שאני הכי מחבבת בסדרה, זה הקשר של האנה ואימא שלה...קשר מדהים.

קודם כל

ההבדל בין ארצות הברית להוט זה כולה שלושה ימים, ככה שהיום כבר אין צורך בספוילרים. דבר שני, שום דבר לא בטוח. אני לא בטוחה שעזרא הוא A. הכל עוד יכול להשתנות, כי עוד לא סיימנו את העונה, ותמיד בפרק סיום העונה הם מביאים איזו שטוזה... משהו שמשאיר פיות פעורים.

מי שרצח את איאן וגארט רצח אותם מהסיבה הפשוטה שהם ידעו יותר מידי. וגם ככה גארט סיפר את התרחשויות הלילה שבו אליסון "מתה", כך שהיה ברור שהוא לא ישרוד את הפרק

לגבי אליסון - צודקת במאה אחוז! אבל אם חושבים על זה, כל הסדרה לא הגיונית מלכתחילה. אם אני הייתי תלמידת תיכון, ומישהו היה מאיים עלי במסרונים, הדבר האחרון שהייתי עושה זה להעלים מההורים שלי את המידע. אני הייתי מבינה שכל הסיפור הזה גדול עליי בחמש מידות, והייתי פונה להורים שלי לעזרה שבוודאי היו מערבים את המשטרה. בטח לא הייתי חושבת שאצליח בעזרת שלוש בנות, עם משאבים מאוד נמוכים, לפתור את התעלומה ולגלות מי מאיים עליי.

וכן, הקשר בין האנה לאימא שלה מדהים. אהבתי את הסצנה האחרונה שהיא לקחה אותה לזרוק צלחות, על-מנת שתתעל את הכעס המצטבר בתוכה. מחשבה חכמה! (למרות שבתחילת הסצנה חשבתי שהיא לקחה אותה למטווח)

יסמין@

New member
אבל מי

אמר שאליסון לא שיתפה את ההורים שלה? ייתכן שההורים שלה, או אימא שלה לפחות וייתכן שגם אחיה - יודעים ועוזרים לה. היא כבר מסתתרת המוווון זמן. מניין יש לה כסף לקנות מזון? והרי היא לא יכולה פשוט להיכנס לחנות ולקנות לה מצרכי מזון שמא יזהו אותה. ואיפה היא הסתתרה? איפה התקלחה? החליפה בגדים? זה נראה לי די ברור שיש לה מקום מסתור ושיש אנשים שעוזרים לה להסתתר, מביאים לה כל מה שהיא צריכה וכו'.

בסצנות שלה עם אמילי

היא נראתה כאם שבורה, כאם שאיבדה את ילדתה הקטנה לעד. אף הורה הוא לא שחקן כזה מוצלח, אם היא הייתה מגלה אחרי שנים שהבת שלה בחיים, היא לא הייתה נראית כל-כך שבורה

יסמין@

New member
אבל מי

אמר שהיא גילתה לאחר שנים שבתה חיה? מניין לך שהיא לא ידעה כל הזמן ולכן לא הייתה באמת שבורה, אלא שיחקה אותה כדי להגן על בתה?

אם יוצאים מתוך אקסיומה

שג'סיקה (ככה קוראים לאימא של אליסון, נכון?) היא שחקנית טובה ויודעת להשתמש בפניה וברגשותיה. אז מההתחלה רואים שהיא לא יודעת, אין לה מושג. כמו שאמרתי זהו טראומה גדולה מאוד להורים לקבור את ילדיהם והם הופכים לאנשים שבורים. והיא נראתה שבורה ובוכיה, כך שאני מסיקה שהיא לא יודעת

a silver cat

New member
אני לא יודעת

אם אמא של אליסון יודעת שהיא בחיים אבל אני כן חושבת שהיא מסתירה משהו.

למעלה