קודם כל
ההבדל בין ארצות הברית להוט זה כולה שלושה ימים, ככה שהיום כבר אין צורך בספוילרים. דבר שני, שום דבר לא בטוח. אני לא בטוחה שעזרא הוא A. הכל עוד יכול להשתנות, כי עוד לא סיימנו את העונה, ותמיד בפרק סיום העונה הם מביאים איזו שטוזה... משהו שמשאיר פיות פעורים.
מי שרצח את איאן וגארט רצח אותם מהסיבה הפשוטה שהם ידעו יותר מידי. וגם ככה גארט סיפר את התרחשויות הלילה שבו אליסון "מתה", כך שהיה ברור שהוא לא ישרוד את הפרק
לגבי אליסון - צודקת במאה אחוז! אבל אם חושבים על זה, כל הסדרה לא הגיונית מלכתחילה. אם אני הייתי תלמידת תיכון, ומישהו היה מאיים עלי במסרונים, הדבר האחרון שהייתי עושה זה להעלים מההורים שלי את המידע. אני הייתי מבינה שכל הסיפור הזה גדול עליי בחמש מידות, והייתי פונה להורים שלי לעזרה שבוודאי היו מערבים את המשטרה. בטח לא הייתי חושבת שאצליח בעזרת שלוש בנות, עם משאבים מאוד נמוכים, לפתור את התעלומה ולגלות מי מאיים עליי.
וכן, הקשר בין האנה לאימא שלה מדהים. אהבתי את הסצנה האחרונה שהיא לקחה אותה לזרוק צלחות, על-מנת שתתעל את הכעס המצטבר בתוכה. מחשבה חכמה! (למרות שבתחילת הסצנה חשבתי שהיא לקחה אותה למטווח)