מי זה A?

such an angel

New member
לגמריי

רואים עלייה שהיא יודעת משהו שאף אחד לא יודע

יסמין@

New member
לדעתי

עדיף לשמור על ראש פתוח ולקבל שכל האפשרויות פתוחות. וגם לזכור, שאחת מהמטרות של סדרת מתח היא פשוט למתוח אותנו... ולכן הם מוסיפים כל מיני סיבוכים ותסבוכים, תפניות ושינויים חדשים והפתעות וכו'. אז יש כמה אפשרויות:
1.שאימא של אליסון לא ידעה ולא יודעת שהיא חיה
2. שהיא לא ידעה בעבר, אבל מנקודה מסוימת ואילך היא יודעת
3. היא ידעה כל הזמן ושיחקה בכוונה את המשחק של האבלה השבורה, כדי להטעות את האויב/ים של בתה.

ייתכן גם שיוצרי הסדרה שינו את דעתם: תחילה הם כתבו את התסריט והנחו את השחקנית לשחק כך שהיא לא יודעת, ולאחר מכן ייתכן ששינו את דעתם ועכשיו הדמות כן יודעת. ולכן בעבר היא שיחקה כאבלה וכו' משום שכך הייתה הכוונה של היוצרים.

a silver cat

New member
מסכימה איתך

ולדעתי זה לא מופרך לחשוב שאמא של אליסון שיחקה את תפקיד האבלה למרות שהיא ידעה שהיא בחיים. אנחנו לא באמת מכירים אותה ולא יודעים מה המטרות שלה או למה היא מסוגלת.

יסמין@

New member
בדיוק

ומבחינת הפרופיל של מי מתאים/מה להיות בראש A (אדם בוגר, לפחות אמיד/ה אם לא ממש עשיר/ה, משכיל/ה וכו' וכו') - זה גם מתאים לאימא של אליסון....

such an angel

New member
נקודה יפה ומעניינת למחשבה

תמיד גייסן נראה לי רגוע מידי, תמיד !

סביון224

New member
זה שהם לא סיפרו לאף אחד

זה בגלל שבהתחלה הן חשבו שזו סיסי והוא איים אליהם כי לאריה היה את כל הקטע עם אבא שלה לאמילי שהיא אוהבת בנות לספנסר את הקטע עם החבר של אחותה ולהאנה את הגנבות ככה שאם הן היו מראות את המסרונים להורים שלהן הם היו מגלים את הכל ואחרי זה הם גילו כמה כוח יש ל A.
אל תביני אותי לא נכון אני ממש כעסתי על זה שהם לא הראו את המסרונים אבל זה לא כאילו שהתסריטאים לא נתנו סיבות וככה סתם הן לא הראו כי לא בא להן...

אני עדיין חושבת...

שנערות לא יכולות להתמודד עם כזה סיפור, ובינינו, אריה הייתה צריכה להגיד לאבא שלה שהיא יודעת ולשלוח אותו לדבר עם אימא שלה, ספנסר היתה צריכה לדבר עם אחותה ולסגור את העניין בניהם. אמילי חייבת לספר להורים שלה שהיא אחרת ממה שנדמה להם, ואימא של האנה טיפלה בגנבות, זאת הסיבה שהיא יצאה עם וילדן בעונה הראשונה....

הם נתנו לו לסחוט אותן, הן יכלו לפתור הכל לוּ היו מראות את המסרונים להוריהם.

כמו שאמרתי ההתחלה לא הגיונית, אך כיוון שאני אוהבת את הסדרה, ואני לא חושבת שסדרות טילוויזיה מחקות את החיים, אז אין לי בעיה עם זה.

לגבי אליסון....

אין דבר יותר טיפשי מלברוח ממשהו לבד. וכן, היא צריכה לספר להורים שלה שהיא בחיים (אם הם לא יודעים), והם כהוריה צריכים לטפל במי שרודף אחר ביתם (אם יש אחד כזה)

סביון224

New member
תאמיני לי

וזה ממשהי שהיא כן נערה כמו שהן אמורות להיות בסדרה זה לא תמיד קל לדבר עם ההורים במיוחד כשיש סודות כמו שלהן אפילו אני לא מסוגלת להגיד לאמא שלי על מי אני דלוקה או משהו כזה.. בטח שלא לספר לה משהו כמו שאבא בוגד או על גנבות ולספר להורים על נטייה מינית.... זה כבר רמה אחרת של קושי ראית איך אמא של אמילי קיבלה את זה שהיא לסבית.

אבל כמו שאמרת זו רק סדרה אז זה לא משנה אבל בכל זאת יש בזה מהמציאות ואני יכולה להבין את הקושי בלספר להורים על הסודות האלה

גם אני יכולה להבין ולהזדהות

עם שמירת הסודות. וכן, יש סודות שקשה לשתף את ההורים, אבל מצד שני לנסות להתמודד עם הכל לבד, נראה לי יותר מסובך....

סביון224

New member
נכון...

אבל יש נערות שחושבות שהן יכולות להתמודד עם הכל לבד כמוהן ומגלות שלא, מאוחר מידיי, במציאות אולי זה לא כל כך קיצוני אבל בשביל זה יש סדרות לא?
חוץ מזה ראית כמה עזרו להן ההורים אחרי מונה. גם אם הן יספרו שוב מי אומר שזה לא יהיה אותו דבר, אחרי שההורים גילו חשבתי שזה יגמר או לפחות ישתנה, טוב זה השתנה אבל... לא כמו שחשבתי. לא חשבת גם ככה?
הבנות לא יכולות להתמודד עם זה לבד, זה ברור אבל השאלה היא האם הן יכולות להתמודד עם זה גם בעזרת ההורים?

ברור שלא

גם להורים אין משאבים לגלות. ההורים בוודאי היו מערבים את המשטרה, ואת צודקת ההורים בסדרה יותר גרועים מהבנות.....

סביון224

New member
גם על המשטרה לא הייתי סומכת

בכל זאת משם קיבלנו את הבלש ווילדן ואת השוטר גראט...
האמת שלא הייתי סומכת שם על אף אחד.
הבנות אולי לא יכולות להתמודד לבד אבל אין להן אפשרות אחרת ואני חושבת שהן יודעות את זה

סביון224

New member
בעצם...

אני מניחה שגם לספר להורים זו לא אפשרות אז כל הוויכוח הזה היה דיי מיותר

such an angel

New member
לפני הכל!

תמיד יש צורך בספויילרים, לא בטוח שצופי הוט גם רואים בקצב של הוט, אולי הם רואים שבוע אחריי..אז קודם כל סימוני ספויילר הכרחיים בהחלט זה יכול להבריח גולשים !

וכמו שכתבתי כבר חח ההעלמויות של אלי בלתי נסבלות..

such an angel

New member
נכון

מסכימה איתך בכמה וכמה דברים,
בעיקר בעניין הזה שאליסו מעצבנת עם העלמויות שלה
או שתחזרי או שתלכי !
חחחחח סתם לא, תחזרי נקודה! הספיק לנו 4 עונות של פלשבקים..
אני מאמינה שבעתיד, נקבל את התשובות למי ניסה לרצוח את איאן וגארט מה שבטוח שזה אותו בנאדם זו התחושה שלי..

מעניין אותי לדעת למה את אומרת שלהאנה ואמא שלה יש קשר מדהים :)

miss blue eyes

New member
אני דווקא חושבת שיש חבורה אחת של A

ולא כמה חבורות-זה פשוט נשמע כמו סיינס פיקשן אם יש כמה.
יכול להיות שבחבורה יש כמה אנשים שלפעמים מושכים לכיוונים מנוגדים.
עזרא נראה לי פסיכי מידי בשביל לא להיות בחבורה הזו או אולי אפילו לנהל אותה ,סיסי אולי הסגנית.

ברוכה הבאה!

בינינו כל הסדרה הזו קצת כמו מדע בדיוני. אם סיסי הסגנית, אז מה עם אליסון?

miss blue eyes

New member
אני לא חדשה דווקא אבל תודה :)

אני חושבת שדווקא סיסי רודפת את אליסון-
לא ראיתי שום הוכחה למשהו אחר :)

למעלה