מי זה A?

מי זה A?

אני לא שואלת כי אני רוצה תשובה. אני שואלת כי אני לא מבינה, וחשבתי שאולי נפתח על זה דיון.

בהתחלה נראה כי A זה אליסון. כי האות הראשונה בשם שלה מתחיל בA. וככה התחילו לשחק לנו בין החיים והמוות של אליסון. היא חיה או מתה? ככה הסדרה התחילה. אחר-כך היה נדמה שהיא מתה וA הוא מישהו אחר, ואז הכרנו את מונה. חשבנו שמונה היא A. עד היום לא הסבירו לנו את המניע שלה, אבל נחליק את הטעות.

לאחר מכן התברר שאין A אחד אלא חבורה שלמה של כאלה. וחוץ ממונה עברו שם טובי, ספנסר ואולי עוד. ואז התברר שיש מנהיגה להם שכונתה "מעיל אדום". עונה שלמה חיפשנו אותה ואז הסתבר שיש שתיים האמיתית ו"הזיוף".

עכשיו הפרק הזה הם שוב דיברו על A. ואני באמת לא מבינה. כבר הראו לנו שאין אחד, אז מה זה משנה מי הוא A התורן? מה שחשוב זה מי שמנהיג את כל החבורה הזאת, שזו מעיל אדום? ועכשיו אם אנחנו יודעים מי זו מעיל אדום, אז למה שוב חוזרים לדבר על A?

כל ההתנהלות הזו לא מובנת לי, וקצת מוזרה מבחינתי, ואשמח להסבר מעמיק. תודה.

such an angel

New member
אני חושבת שאפילו השקרניות לא יודעות !

חחחח אני חושבת שאפילו הן עדיין לא יודעות

וגם אנחנו לא נדע בזמן הקרוב..

אבל יש לנו רשימת חשודים שזה כבר טוב

a silver cat

New member
למה אפילו? ברור שהן לא יודעות.

אם הן היו יודעות גם אנחנו היינו יודעים וכל התעלומה הזאת הייתה נפתרת כבר.

a silver cat

New member
סליחה, לא הבנתי אותך.

חשבתי התכוונת לדמויות וזה היה נראה לי מוזר.

וכן, אני מניחה שהשחקנים לא יודעים את הפתרונות לתעלומות. למען האמת אני לא בטוחה אם אפילו המפיקים של הסדרה יודעים בעצמם את כל התשובות.

יסמין@

New member
פעם חפרתי קצת על הנושא

ןהגעתי למסקנה שכנראה מדובר בכמה חבורות, לא כולן מכונות A (למשל, יש חבורת אלו שרואים את הכל, או איך שקראו להם בלטינית שאיתם נמנו גרת וכו' - כתבתי על כך בהודעה המצורפת) וכנראה שיש כמה חבורות שמכנות את עצמן A.

A יכול להיות קיצור של המילה אנונימוס

יסמין@

New member
עוד חפירה

מה אנחנו יודעות על חבורת/חבורות A?
* לחבורה הצטרפו במשך הזמן כמה אנשים, כל אחד ואחת מסיבותיהם: מונה, טובי, הבחור הזה הצלם שעכשיו שכחתי את שמו ועוד כמה. ייתכן שכולם הצטרפו לאותה חבורה (או אולי לחבורות שונות?)

* למי שעומד/ת בראש חבורת/חבורות A יש הרבה זמן פנוי. יש לה/לו הרבה הרבה הרבה כסף: יש כמה בתי מסתור, יש חדרים שכורים בכל מיני מקומות (כגון בית המלון הקריפי ההוא), יש כמה כלי רכב, כולל גדולים, שמכילים מכשירי עיקוב שונים, גם בחדרים יש מכשירי עיקוב מאוד משוכללים ויקרים. יש לה/לו ידע בתפעול המכשירים האלה, הבנה איך לעשות מניפולציות ולעורר חרדות ולגרום לסכסוכים, אדם אינטליגנטי וכנראה פסיכופט ואולי גם פגוע.

אבל כמו שכתבתי בהודעה שאליה הפניתי - כנראה שאין A אחד\ת, כלומר כנראה יש גם חבורות שונות וגם בראשן עומדים מנהיג/ה שונים: יש יותר רצחניים ויש יותר מעצבנים ומפחידים אבל לא רצחניים (לדוגמה, בסיום אחת מהעונות מישהי/ו ניסה לשרוף את השקרניות ומישהי/ו הצילו אותן, כנ"ל מעיל אדום אחת ניסתה לרצוח את אמילי (סיסי), ומעיל אדום אחרת הצילה אותה (אליסון). מונה שיחקה כל הזמן עם בובות ועם מסכות. לא כן אחרים/ות בA

לדעתי, A צריך להיות אדם בוגר/ת (כלומר לא קטין), שיכול/ה לקנות מכוניות, כלי עיקוב, מחשבים, וכו'. מישהו/י שמכיר/ה את הבנות ומשום מה שונא/ת אותן. מישהו/י שגר/ה בסביבה... מישהי/ו מוכר/ת... אני זורקת שמות: אבא של ספנסר הוא אידיאלי: הוא גבר בוגר, משכיל, חכם, בעל ידע משפטי, מאוד עשיר. כנ"ל אימא של ספנסר. כנ"ל ההורים של אליסון. כנ"ל ההורים של אמילי. רק אימא של האנה לא עשירה וכל הזמן עסוקה בלהרוויח כסף, ולא נראה שיש לה יותר מדי זמן לעקוב אחרי כל הבנות. אז אולי זו דווקא היא

וכמובן, זה יהיה שוס מיוחד אם הA הראשית תהיה אחת מהשקרניות עצמן

מאווווד מקווה שבסוף לא נתאכזב. כלומר, עשו כזה מי הו הא מA, כל הזמן מוסיפים עוד ועוד ועוד ועוד רמזים ועוד פיתולי עלילה, ובסוף שזה לא יהיה מישהו/י מאכזב/ת...

קודם כל ברוכה החוזרת

נעלמת לנו להרבה זמן!

וזה בדיוק העניין - יש סתירה פנימית בסדרה לגבי מהותו של A. המנהל של החבורה הזו, או החבורות האלה, זה כנראה לא מעיל אדום כנאמר בעונה הקודמת, אלא מישהו אחר, ואולי אפילו כמה מנהלים

סביון224

New member
אני לא חושבת שזה הוא

הוא בהחלט קשור ל A והוא רודף אחרי אליסון אבל אני לא חושבת שעזרא זה A

a silver cat

New member
יכול להיות

שהוא A אבל לא לבד. יכול להיות שיש עוד כמה אנשים שהם A.

יסמין@

New member
גם לי לא נראה

שעזרא הוא ה-A הראשי. אנחנו רק באמצע העונה, וייתכן שתהיה עוד עונה. לא נראה שכבר בשלב כזה (לפני בערך 2 פרקים) יגלו מי זה A הראשי. ייתכן שבסוף יתברר שזה אותו הדבר כמו טובי...

יסמין@

New member
תודה
זה לא סתירה פנימית אלא

סיבוך שנועד להעצים את המתח ואת התעלומה.

a silver cat

New member
מסכימה עם מה שכתבת.

אני אוהבת את דרך ההסתכלות שלך על הדברים. נראה לי שכבר אמרתי לך את זה בעבר.

הצלם זה לוקאס.

such an angel

New member
ברוכה השבה

והבכלל לא חופרת !
הדעות שלך תמיד מוסיפות המון, וכיף לקרוא אותן

קשה לי להאמין שממש בסוף סוף של הכל אנחנו נתאכזב
לדעתי זה יהיה משהו ש..יזעזע אותנו
שאנחנו באמת נהיה בשוק מזה
כי 4 עונות שלמות מושכים את זה, טוב מאוד שמגלים לנו לאט לאט בדרך
אבל אין מצב שאחריי 4 עונות ושאפילו מתוכננת עונה 5 !!
אנחנו נתאכזב.

אז נראה ש

מעיל אדום לא מנהלת את חבורת הקפוצ'ונים השחורים ויש אחד אחר שהוא מעליה? כי בעונה הקודמת נראה שמונה מקבלת ממנה את ההוראות, אז יכול להיות שהיא רק הסמנכל? ואם כך אז מי המנהל? האם עזרא, כי הוא עשיר עם הרבה זמן פנוי, ואם זה עזרא אז למה? מה המניע שלו לרדוף את השקרניות?

a silver cat

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה

מה באמת גילינו על מעיל אדום? כמעט כלום. גילינו שהיו שתיים, אליסון וסיסי, שכנראה אליסון הייתה המקורית וסיסי החיקוי (או ההיפך?). מי זאת מעיל אדום שפיקדה על מונה, אליסון או סיסי? ומה בדיוק היה התפקיד של אותה מעיל אדום? מה הייתה האג'נדה שלה? איך היא פעלה? ואם באמת יש מישהו מעליה בA מה הקשר שלה אליו? מה היו האינטראקציות ביניהם? מה היה החלק שלה בכל המערך של A? גילינו את הזהות של מעיל אדום וזהו. שום דבר חוץ מזה.
בהסתכלות לאחור כל הקטע הזה עם מעיל אדום התברר בסוף כנורא סתמי.

למעלה