מי זה אוהד אולמרט?

AB17

New member
מצידי שכל חודש יהיו בחירות רק

שאולמרט לא יהיה ראש ממשלה.

ATAF151

New member
לגיטימי

אם למישהו יש דעות שמתאימות למשל למפלגה הימנית-דתית האיחוד הלאומי-מפד"ל, אז ברור שהוא לא ירצה ממשלה יציבה וחזקה בראשות קדימה. אבל אם מישהו חושב על הצבעה לעבודה או לאחת מהמפלגות שלא יעברו כמו הירוקים, עלה ירוק, חץ, שינוי, תפנית וכדומה, להם אני ממליץ להצביע בעד קדימה ולתרום לממשלה יציבה ונגד בחירות חוזרות ונשנות.

supercellstorm

New member
כן ...נכון-יש לצערינו עוד אנשים

שם ברשימה שמאוד אוהבים לשכוח כמו רוחמה אברהם וצחי הנגבי בעל עבר פלילי, אולמרט האנטיפט (אוי ואבוי איך נראה בראיון ממש מפחיד) ומוכר הבתים. אני נשאר עם העבודה , תודה.

supercellstorm

New member
אגב-בראיון הנורא-ממש נראה היה כאילו

לונדון וקירשנבאום נמצאים תחת איום - וכל פעם ששאלו שאלה כמו "עדיין לא הרכבתם ממשלה" או עדיין לא הוכרעו הבחירות" אולמרט נראה כאילו הוא עומד לרצוח מישהו. חוץ מזה אין שום דבר מאחורי קדחמה לדעתי- וכמו שארץ נהדרת היטיבה לציין : "אני ראש ממשלה? מה אני עושה עכשיו אין לי מושג??"

ATAF151

New member
בעבודה גם יש

פרץ - במפקדי הארגזים-אנוסים שלו ותרומות לא חוקיות. מספר 2 הרצוג - פרשת עמותות ברק בהם הוא שמר על זכות השתיקה. פואד - היו לו גם פרשיות שונות. בוא תשווה את מקומות 30-40 בעבודה למקומות 30-40 בקדימה. אגב, לצחי הנגבי אין עבר פלילי, יש לו המלצה להעמדה לדין. ולהזכירך כבר הייתה המלצה כזו לגביו בעמותת דרך צלחה והוא זוכה שם בסוף. בכל אופן ברור שהוא לא יהיה בכיר בממשלת קדימה.

לא, בעבודה אין.

כל ההאשמות של ברק הבכיין על "מפקד הארגזים" התגלו כעורבא פרח, והתפוגגו בקול דממה דקה. רק הביטוי נשאר. הרצוג מעולם לא הואשם בעבירה כלשהי. אילו "פרשיות שונות" היו לפואד? ניסית לגרד משהו בכוח. הנגבי מושחת. שנינו יודעים את זה. אפללו ואברהם מטיילים בעולם על חשבון אגרקסקו. שטרית ספג ביקורת קשה מאוד מבית משפט על מעורבותו בפרשת מטרודן, אולמרט עצמו היה מעורב בכל כך הרבה פרשיות מפוקפקות שמוסף עיתון הארץ הקדיש חצי מעמודיו רק כדי למנות אותם. וזה רק בעשירייה הראשונה.

supercellstorm

New member
הדבר שהכי הורג אותי- פרץ זכה באותם

סקרים מרשימים ומוזרים לאיש שאמינותו ומוסריותו הגבוהים מבין המועמדים- אולמרט הכי מושחת-וזה הופיע בכל סקר. וקדימה עדיין נשארה גבוהה. מה זה אומר? שאנשים מעדיפים רוה"מ עלוב ומושחת ? מפחיד.

ATAF151

New member
צורך אמיתי

יש צורך אמיתי במפלגה שהיא נוטה לשמאל מדיני וימין כלכלי. העבודה הלכה מאוד שמאל בכל התחומים הליכוד מאוד ימינה, קדימה נותנת מענה לצורך אמיתי.

עוד חודשיים אף אחד לא יתמול בקדימה

עוד חודשיים, אף אחד לא יתמוך בקדימה. קדימה לא עונה על שום צורך אמיתי, כמו שלמסטיק אין שום ערך תזונתי. קדימה זה כמו מסטיק: בהתחלה נחמד, אבל הטעם נגמר מהר מאוד. בסוף שניהם רק עושים נזק. אז מה עדיף? לבחור עכשיו בקדימה ולדעת שעוד חודשיים נשנא אותם, או לבחור עכשיו במי שאנחנו יודעים שנרצה עוד חודשיים? לבחור אמת עכשיו!

אמורוסו

New member
משום מה אשתו של אולמרט מסרבת

להתראיין. היא אפילו לא מצביעה לו, לדעתי.

סלוניק

New member
למה שאשתו תתראיין?

האתר הזה, כמו ביקורות פוליטיקאים ופרשנים פוליטיים כמו חנוך דאום למשל, מרתיחים בהתעסקות בחייה של משפחת אולמרט. הפלישה אל מאחורי הפרגוד של בני משפחתו (שלא לדבר על העדפותיהם המיניות) היא מלוכלכת ולא רלוונטית כלל כשיקול הצבעה.

ק ש ר

New member
למה היא צריכה להתראיין?

היא לא נבחרתואין שום סיבה לזרוק אותה אל התקשורת. זה שפרץ ונתניהו התראיינו בשביל לנסות להשיג עוד קולות לבעלים שלהן, לא אומר שכולם צריכים. ואם היא תצביע לבעלה או לא, זה עניינה ואתה בחיים לא תדע.

Senior Baron

New member
וגם.....

זה איש חסר לב, סנוב, אסור לתת לו מדינה

ק ש ר

New member
אמר תומך ה"נדיב הידוע"

ביבי שעשרות אלפי ילדים וקשישים "מודים" לו.

Senior Baron

New member
../images/Emo98.gif

אני לעומת אחרים סומך על האיש שלמד בהרוורד, הפחית את הטרור בזמנו ולא צוחק בציניות ושם פס על האנשים בכל הזדמנות אפשרית

ק ש ר

New member
אני בניגוד אליך,

יודע שלא כל מי שהולך להרוורד צריך לנהל מדינה (לדוגמת ג'ורג' בוש). יודע שלשחרר טרוריסט ומנהיג טרוריסטים לא נחשב להפחתת הטרור.

למעלה