מי התקשר?..

rAmikube

New member
מי התקשר?..

התקשרתי ישר אחרי שהראו וענו לי... מממ..תחושת בטן?..חוץ מיזה, ני חייב לומר שחבל שדוסון קריק נגמר, וכשאני אמרתי שאנשים שאני רואה דוסון קריק חק גיכחו כי אני בן (מה הקשר?!). בכל מקרה, זאת היתה סידרה שבמשך כמה שנים (כמה זה היה ? 6?) ראיתי כמעט את כל הפרקים (לפעמים דילגתי חופשי...חחח) ואני חייב לומר משהו - זה לימד משהו על החיים אפילו שהסידרה לא הכי מציאותית אבל בכל זאת, יש בסידרה חלק גדול של משהו אמיתי...לא יודע, אני מקווה לפחות שיבואו סדרות לפחות דומות לזו בקרוב.

LillipooT

New member
עוד מישהו התקשר ../images/Emo35.gif ../images/Emo60.gif

מה זה היה המבצע הזה בדיוק? היה צריך פשוט להתקשר או לענות על שאלות.. או ממ מה? ולמה אנשים חושבים שבנים לא רואים דוסון קריק?! אגב.. אתה מוזמן להשאר כאן איתנו
ובהחלט.. עצוב מאוד שנגמר

rAmikube

New member
כן...

אני התקשרתי ישר אחרי התוכנית, וידעתי שהם יפרסמו טלפון, אז ישר התקשרתי למס' (אין לי בחדר דיגיטלי אז זה לא הופיע לי בדיליי) ואז ישר ענו...בדרך כלל ואפשר לומר כמעט תמיד זה תפוס...כנראה יש לי מזל?..לא יודע, אולי הם עשו את זה "רב-קווי" אבל לא ניראה לי כי לפחות מי ששאלתי פה בפורום אף אחד לא התקשר...

rAmikube

New member
תראה...(או תיראי...פשוט קצת חדש)

אני כבר זכיתי כמה פעמים בדברים מהסוג הזה (לא דברים גדולים אבל בכל זאת..) ושולחים מכתב משהו כמו שבוע-שבועיים אחרי תאריך אותו הגרלה/מבצע. אז כרגע אין לי מושג, ואני לא יודע איך הם עושים את זה (רק בלי פרוטקציות! אני שונא כאלו אנשים!) וזהו... אני מקווה לטוב...אם יהיה משהו מעניין - אני אעדכן:)

LillipooT

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אני בת - שמי לי, נעים מאוד
*מחכה לעדכונים*

rAmikube

New member
נעים מאוד..

יהיו עידכונים, בעיה עם זה... רק חבל שבמדינה שלנו לא היו יכולים להפיק כזו סידרה איכותית ומושכת. לפי דעתי דוסון קריק היתה בין הסדרות הטובות ביותר בתחום הדרמה. לא רק השחקנים, אלא גם האפקטים, המוזיקה, התאורה, מקומות הצילום וכמובן העלילה...אם סידרה דומה לזו תחזור, זה יהיה משהו נפלא.:)

eliormagick

New member
אני התקשרתי

בסוף אחרי שנתתי תפרטים אמרו לי שילשחו את הפרס בדואר נחיה ונראה אם יגיע משהו

גם אני התקשרתי

ורק אחרי 5 דקות של התקשרויות רבות מאד מאד - ענה לי המענה הקולי סוף סוף. עניתי על החידה והשארתי את הפרטים בקול חמוד - בתקווה שזה יזיז למישהו שם...
נראה אם אני אזכה... וברוך הבא!

SHIRF1

New member
איזה חמוד זה בן שרואה דוסון קריק

כן יירבו בנים רגישים שיודעים לזהות רגישות ולא כמו הקרציה שלי שכל היום בכדורגל!!! אולי אתה מוכן לתת לו קצת הדרכה????

eliormagick

New member
חחחח

מממ הדרכה? לא לא ממש זה לא יבוא בכוח רק ברצון באמת אין הרבה בנים שרואים תסידרה אני היחיד מהחברים שלי שרואה תסידרה הזאת

LillipooT

New member
בתוך הלינק של..../images/Emo60.gif

כתיבת או הוספת הודעה יש לינק קטן של "הוספת הודעה כאורחת", על יד עדכון כרטיס אישי... תלחצי על זה ותכתבי כאורחת

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאלוששששששששש...

תעשי יציאה מהמערכת, או תמחקי קוקיז... תכנסי לפורום תעשי הוספת תגובה או כתיבת הודעה חדשה יש שם אפשרות של כתיבת הודעה כאורחת...

מממ...../images/Emo105.gif

אמרת שזכית בכל מני דברים כאלה...במה זכית?(אם מותר לשאול..
) דברים שקשורים לדוסון?

למעלה