"מי התחיל?"

"מי התחיל?"

בעמוד 3 של ידיעות אחרונות של היום (יום שישי), תחת הכותרת הענקית "חשש: החמאס ינסה לחטוף חייל", מופיעה כותרת משנה שנייה "כוחות צה"ל הרגו בג'נין את חברו הטוב של זכרייה זביידי ושני פעילי ג'יהאד איסלמי". ומכיוון שמספרם של ה"פעילים" ה"מבוקשים" הוא למעשה אינסופי, אחרי חיסולו של כל אחד מהם (קריא: רצח ללא משפט), תופסים אחרים את מקומו, הרי ברור שזוהי מדיניות מכוונת להחרפת המלחמה, ברור שהכוונה המפורשת היא לגרור תגובות נגד (שאמנם יוגדרו כ"אין קשר"), ולחסל כל סיכוי להודנה ולתחילת תהליך מדיני רחמנא ליצלן.

אין מי שמנסה למנוע הליך מדיני.

חובה על ישראל להגן על עצמה תוך כדי פגיעה בראשי אירגוני הטרור. מבחינתי, זה שאתה קורא לזה "רצח ללא משפט" זה דבר לא מרתיע אותי מלתמוך בפגיעה במחבלים וטרוריסטים שקוראים למחוא את ישראל מעל פני האדמה. ארתור גיל-קרוב.

מנטרה ימנית מוכרת עד זרה.

המטרה הברורה והשקופה שלכם היא לא לאפשר שום הודנה ושום בטיח, לפוצץ ולחסל כל סיכוי לשלום. על אפכם ועל חמתכם, החמאס הופך, כמו האצ"ל בזמנו, מארגון טרוריסטי נטו לתנועה פוליטית, שכמחצית הפלסטינים תומכים בה. אז תרצחו את מחצית העם הפלסטיני? אני מבין, שהייתם רוצים, אבל גם הימין הקיצוני אינו כל-יכול.

"הייתם רוצים"?

טלמון, להזכירך, אני פעיל בנוער מרצ-יח"ד!!!!אין לי שום כוונה לפגוע בפלסטינים. החמאס פוגע בהם. אין לאף אחד מטרה, לא לימין הקיצוני, ובטח ובטח שלא לי, להתנקש בכל התומכים בחמאס. יש להתנקש רק במנהיגים. כולם רוצים שלום. אנו פשוט חלוקים על מרכיביו. אני, למשל, תומך מאוד ביוזמת ז'נבה כהסדר בינינו לפלסטינים. אני עושה ואעשה הרבה פכולות למען המטרות של השלום ובעיקר הצדק החברתי. ארתור גיל-קרוב.

הודנה...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הודנה לא תביא לתהליך מדיני... השמדת אירגוני הטרור, איסוף מלא של כל כלי הנשק שלהם, סגירת כל המוסדות שלהם, הפסקה מוחלטת של המימון שלהם + החלטת שלטון אחד, חוק אחד ברחוב על ידי הרשות ומוסדותיה, מצב שבו היחידים שישאו נשק יהיו כוחות הכפופים ישירות להנהגה הפלשתינית, מנהיג חזק ואחראי, לא סמרטוט כמו אבו מאזן, רפורמות אמיתיות. זה יביא לתהליך מדיני.

הודנה כצפוי מצחיקה את "אנשימרכז".

איזו הודנה בראש שלכם, שמאלנים עלובים! הרי המטרה שלנו, אנשימרכז, היא סיפוח כמה שיותר שטחים פלסטיניים, ואתם באים אלינו עם הודנות. לא ניתן לכם! נשמיד ונחסל את כל ההונדיסטים המסוכנים האלה, הזוממים להמיט עלינו תהליך מדיני.

"שטחים פלשתינים..."../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זו לא המטרה שלי, המטרה שלי היא שני מדינות לשני העמים (עמים, צבא התעודת זהות לא מעניין ולא רלוונטי), הפסקת אש היא פיקציה, אני רוצה לראות את אבו מאזן נכנס בחמאס, מפרק אותו מנשקו, מפסיק לו את המימון וסוגר לו את כל המוסדות, כולם.

איזה "מרכז" ../images/Emo6.gif

רוצה שאבו מאזן "ייכנס" בחצי העם הפלסטיני
תפסיק את הכיבוש, "מרכז", והם כבר יסתדרו. ביניהם ואיתנו. כמו הפלמ"ח והאצ"ל. תהיה להם מדינה - הם יתפרקו ויהפכו למפלגות פוליטיות רגילות.

יש לך ערבות ביד, ממשית, שזה יקרה?

אולי אלה רק הנחות על פי ההגיון המערבי?, אולי רחשי לב, משאלות לב, מה אם אנחנו נמוטט עצמינו חברתית ונפנה רבע מיליון איש מבתיהם ואז יגידו, מה עם ריבונות מלאה במזרח י-ם, מה עם הפליטים?...כמה חכם זה יראה?... מצטער, אני לא הולך לפי הנחות, אין אצלי "הם כבר יסתדרו", אני רוצה לךראות בעיינים של חמאס אין נשק, אין כסף ואין מוסדות, אני רוצה לשמוע ממנו עוד לפני שאני מפנה אלפי יהודים מבתיהם שברגע שזה נגמר זה נגמר גם מבחינתם, בלי הבולשיט של "התמיכה בהם תרד", לא מעניין אותי התמיכה, אני רוצה לשמוע ש"סיום הכיבוש", הוא סיום השאיפות לפלשתין הגדולה בכל מקרה + הכרה בישראל כמדינתו הבלעדית של העם היהודי, בדיוק כמו שפלשתין היא מדינתו הבלעדית של העם הפלשתיני ואני אכן תומך בכך.

מה שחשבתי...אין לך ערבות...

אתה "מניח" שזה מה שיקרה..., תראה, לא מעניין אותי אם התוצאה היא שאם אבו מאזן יכנס בחמאס אז תהיה שם מלחמת אזרחים וכולם יהרגו את כולם, זה פשוט מה שהוא צריך לעשות, להכריע, אי אפשר גם לרצות את החמאס וגם לצפות מאיתנו שנתחשב בו ולא נלחם בהם..., זה לא עובד ככה, שיחליט מה או מי יותר חשוב לו..., בינתיים אנחנו לא נחכה, יעוף קסאם, יעופו כמה פעילי חמאס לקיבינימט, זה הכל...

"מרכז" צוחק מהמילה "שטחים פלסטינים"

כלומר, "מרכז" טוען שאין דבר כזה "שטחים פלסטיניים", וצירוף המילים הזה מצחיק אותו

../images/Emo6.gif תמשיך לשעשע את הקהל, ../images/Emo151.gif

אגב, שתי הצעות החוק שח"כ ד"ר אחמד טיבי, השנוא כל כך על "מרכז" החכם מכל אדם, העלה בכנסת לפני הפגרה: 1. החוק לאיסור התעללות בבעלי חיים (עקירת ציפורני חתולים, קרבות כלבים וכו'). 2. האיסור על הקפאת חשבונותיהם של מוסדות חינוך בגין חובות של העיריות.

ונקודה היא...

יופי אז הוא גם מועיל לפעמים..., אתה עדיין יותר שמאלני מלאומן פלשתיני כמוהו...

זה שהו בעד

פלשתין הגדולה במסווה לא מאד מתוחכם של מילים יפות שורה תחתונה הוא בעד שינוי סמלי המדינה שינוי חוק השבות בעד "זכות" השיבה כל אלה הופכים את ישראל לפלשתין 2 הרבות הזמן, הוא הרבה יותר חכם ומלומד מכל חמאסניק ממוצע אז הוא לא יגיד בדם ובאש, הוא יגיד בהליך פרמנטרי חוקי ודמוקרטי, התוצאה היא אותה תוצאה ככה אין הבדל מהותי בינו לחמאס, הוא לאומן פלשתיני והם לאומנים פלשתיני, הם בכוח והוא במוח.

סתם סיסמאות והשמצות ללא בסיס.

כל אחד יכול להשליך רפש ולטעון שמישהו "חותר תחת מסוה". נראה אותך מוכיח את טענותיך, מנמק אותן עובדתית והגיונית.

כמו שאתה עושה לשרון?

כאילו ההתנתקות היא קונספירציה למשהו... הוכחתי חגמרי, הדברים שהם בעד הם פרו פלשתינים לחלוטין, הוא פלשתיני לפי הגדרתו, הדברים שהוא בעד הופכים את ישראל לפלשתין, ככה שהוא לאומן פלשתיני, יותר הוכחה מזה אין.

למעלה