מי הרגע עשתה גרפיטי של בשר זה רצח

doresh shalom

New member
מדוע אתה מניח שזאת היא? ../images/Emo41.gif

היא בסך הכל שאלה שאלה תמימה, קיוותה שאחד מבאי הפורם יוכל לענות

ערב רב

New member
תשאלו את בן גביר וחבריו כמה פעמים הם הורשעו

ב"השחתת פני מקרקעין" בשל גרפיטי. סביר להניח שלא ייפתח לה תיק, לפנים משורת הדין, אבל זה בהחלט היה אפשרי.

המשטרה באמת מחפשת את בן- גביר.

ואני אומר זאת בלי טיפה של ציניות. זה מעלה שאלות מעניינות לגבי משמעות המונח "דמוקרטיה מתגוננת". מעבר לכך, האיש הזה כונה בצדק "תעשיה של איש אחד". הוא גזען, פאשיסט ואנטי- דמוקרט בדיעותיו, אלים ביותר בהליכותיו, ולא מפריע לו גם לעבור על חוקי הדת כדי לעשות קצת רעש. אם תשאל אותי, הוא נמצא על הגבול הדק שבין בדיחה גרועה לאדם מסוכן.

ערב רב

New member
זו לא המשטרה, זה השב"כ

("האדף לסיכול ריגול וחתרנות מדינית") אם כי לך תדע, יש האומרים שהוא בכלל שמפניה סוג ב'.. האמת, לא מטריד אותי, נראה לי שהוא יכול לדבר אל סוג מאוד מסוים של אנשים לא כ"כ מסוכנים. האנשים המסוכנים באמת הם אלה ששומרים על פרופיל נמוך (ומבחינה זו יגאל עמיר למשל הוא דווקא חריג, הוא היה פעיל די בולט כמדומני).

כאשר יערה תמצא גרפיטי

על חלונות בייתה, אז גם אני אשאל, אוהו מי צייר גרפיטי על בייתה של יערה? וזה יהיה מזה מצחיק!

gershon17

New member
זה פופוליסטי להחריד

למה דווקא במקדונלדס? בארץ נמכר הרבה יותר בשר בסופרים, שגם שייכים לתאגידים גדולים. אם את לא רוצה להיות פופוליסטית, אלא נאמנה למאבק, את צריכה להשחית קירות של סופרים, לא של מקדונלדסים. השחתת קירות של מקדונלדס בארץ מעידה יותר מהכל על חוסר מחשבה עצמאית מצידך. למה מקדונלדס? כי כולם כועסים על מקדונלדס. יופי, ברוכה הבאה לעדר. ואני רק רוצה להבהיר, שהשחתת קירות היא עבירה על החוק, ולא רק שאני לא תומך בזה, אלא מקווה שאחד מהאנשים שמכירים אותך בחיים ישלח לינק של ההודעה שלך למשטרה, שתזהה אותך מספיק כדי שהזכיין יוכל לתבוע אותך.

את שאלת שאלה

וזה מאוד מענין, אולי תשתפי אותנו מי השחית רכוש פרטי? מי השחית רכוש ציבורי? כדי שהציבור יידע...

אגב אני מזכיר למר פוצי

שאנו בכל זאת חיים תחת משטר דמוקרטי, אומנם לא מושלם אבל זה גם משהו... ואנחנו מדינת חוק, מקדונלדס בארץ נמצאים תחת החוק, זה לא שהם פועלים בניגוד לחוק, הכל תחת החוק שהכנסת הדמוקרטית היא החליטה שמותר להם, מותר לך ואתה מוזמן להקים את מפלגת פוצי, ובתקווה שתשיג רוב, נניח 61 מנדטים? ראלי ביותר... תחוקק חוק שאוסר על מקדונלדס בארץ יותר להתקיים, ואז מקדונלדס תעלם מכאן. תנסה לשכנע אותי אפילו! אולי תצליח, וזה באמת רק בשבילך נקודה למחשבה..

I Me Mine

New member
אנרכיסטית*

ולכן את אנרכיסטית

ואת לא יכולה להעיד עלי שאני פשיסט, בחורה שהמילה שלטון לממשל לא מדברת אליה בכלל, לא יכולה להגיד על מישהו אחר שמבחינתו המדינה השלטון ומשטר זה מעל הכל. אז לא, המדינה זה לא מעל הכל מבחינתי, אבל בכל מיקרה יש לי כבוד מסווים לחוק ולדמוקרטיה.

הדמוקרטיה היא לא בלתי- מוגבלת.

יש דברים שלעם אין זכות להחליט. לדוגמא, העובדה שאדולף היטלר עלה לשלטון בבחירות דמוקראטיות, לא מפריעה לי לחשוב שהיה צריך לקום מישהו ולהתנקש בחייו. וכך גם לגבי מקדונלדס. העובדה שגם הממשל בישראל מחזיק בדיעות סוגניות לא נותנת לדיעות הסוגניות תוקף, היא רק מחזקת את הצורך להתנגד להן.

למעלה