מי הראפר הכי טוב?

חבל

כי אם זה היה בצד שמאל היית יכול לשים פלסטר חמוד כזה ולהיות מזה מאאאאאגניב כמו נלי (שולת!!!1)... הבהלבהבלהלה הבלהבלה בהל ציני,מה יש?

WarrenG

New member
אני ישאל פה מה שאני רוצה

ואתה על הזין שלי זה שאתה (חושב שאתה) מומחה ומכיר את שתיהם לא אומר שכולם פה מכירים אני מתערב שאם תעשה סקר חצי מהאנשים פה לא יודעים מי אלה מה לעשות אני מכיר בדר"כ זמרים דר"כ mtv או רדיו ואף פעם לא שמעתי על שתיהם אז במקום לשחק אותה מומחה גדול אתה יכול להמליץ על איזה שיר מפורסם שלו או משהו שהוא עשה

2PAC4EVER

New member
YEA THATS WHAT IM TALKIN ABOUT!

אני רק יוסיף שיש פה כמה אנשים... שלא הבינו שהפורום הזה הוקם כדי שנילמד עוד על המוזיקה הזאת ונדבר עליה ולא כדי שאנשים "בורים???!!!??" לא ישאלו שאלות ההפך כשיש שאלות הפורום הופך להיות עוד יותר איכותי ומגשים את המטרה שלו!!!!!!!

תראה תשמע

אין לי כוח להתפלסף אז תוריד את: sage francis -inherited scars climb trees- can i kick it-live- ואגב הביאו את הדיסק שלו ´Personal Journals´,אני חושב שסוף סוף חברות התקליטים ומחלקות ההיפ-הופ הבינל"א הבינו מהי מוזיקה טובה והתחילו להביא דברים טובים לארץ... The Herbelizrers sage frencis da beatminerz וכו וכו... עשדה טובה ותשמע לפני שאתה פוסל...לא אהבת סבבה?אהבת עוד יותר טוב... שיהייה לך יום טוב

ועוד משהו קטן...

אמרת שאתה רוכש את הידע שלך במוזיקה מאמטיוי והרדיו... אז אני מציע לך להאזין ל´קצה´ של קוואמי(רק לפני שבוע הוא שם סייג´ פרנסיס,כן כן) למומי לוי(כבר לפני שנה שם סלאג וגם לפני כחודש +נקרו זיון איי ואחרים) שקול מלים! סבבה?

Geez Ball

New member
it goes

Reggie, Jay-Z, Tupac and Biggie Andre from Outcast, Jada, Kurupt, Nas and then me לא יודע להחליט לדעתי - אמינם ודרה די מובילים את הרשימה. אחריהם נכנסים אייס קיוב טופאק ג´יי זי ואקסזיביט כל האחרים די שווים לדעתי. וסנופ דוג ונלי סוגרים אותה.

SAG E

New member
מערב ומזרח

במערב זה היה טופאק והוא תמיד ישאר ככה, הוא עזב אותנו מוקדם מידי. במזרח DMX שולט

RiCh RaCh

New member
קוקו מאילת הכי טוב

ראפר על רמה! ואחרי הדיסק המצליח שלו כוס קפה וסיגריה בטיילת הגיע הרמיקס קוקו טראנס ולאחריו הגיע קוקו ראפ בהחלט אמן מושקע ורב גוני

למעלה