מי הראפר הכי טוב?

Igeezy

New member
מה הקטע שלכם עם דרה....

אז נכון שהוא מפיק אסטרונומי-אין ויכוח. אבל איך אפשר להכניס אותו ל"טופ" של ראפרים..."טופ" של אומנים?- בוודאי, אבל מה לדרה ולראפ(אני מדגיש- "ראפ") איכותי, כראפר דרה הוא די עלוב(וזה עוד עם כל הכבוד) כמו מבחינה ווקאלית כך גם מבחינה של "ליריקל סקילז". זריקת שמות סתמית כגון זו, לא ממש מראה על עירוי מספק בתחום.

Igeezy

New member
בלי קשר לרשימה העלובה^...:

אלה הם ענקי הראפ של כל הזמנים(בלי קשר לסדר)-Pac,Big, Nasty(Illmatic period)Nas, Rakim,Em,Jay-Z,Ice Cube, רשימת הענקים של התקופה האחרונה(יש שמות שחוזרים על עצמם כי הם נשארים או שהוכיחו את עצמם כענקיי הז´נר בתקופה האחרונה): ,Xzibit,Mos Def, Talib Kweli ,Jay-Z,J-live,Em,Nas,Andre3000,

WarrenG

New member
מי זה Rakim, J-live

ו-Em זה אמינם????? הוא אפילו לא קרוב לרמה של טופאק,ביגי,נאס ועוד אוהבים אותו רק בגלל שהוא לבן ו- talib kweli אני רואה תשם שלו הרבה בפורום מי? מה? למה?

Igeezy

New member
טוב, לפי השאלות שלך....

אתה לא צריך תשובות ממני-אתה צריך מורה/מרצה היפהופ...(Holla at KRS...חחח אני קורע את עצמי) :).... WarrenG:"מי זה krs" :) :).

2PAC4EVER

New member
לא הבנתי אם אתה מנסה להתנשא

או להיות מצחיק, אישית אני מקווה שזה השני.

Y.L.N

New member
שכחת כמה שמות טובים...

אבל בעיקר חסרים לי גורו(הראפר מספר אחד לדעתי) וקיי אר אס 1

Igeezy

New member
אני לא מסכים לגבי גורו, אבל

ל KRS באמת מגיע SPOT ב"טופ" ואם לא ב"טופ" של ראפרים ככלל, אז בטוח ב"טופ" של "battle rhymers" מכל הזמנים.

דודו זר.

לא, בעצם תופאק. אפילו שהוא מת הוא הכי גדול, ולא יעזור כל הביצ´ז האיסט-סייד תפוקים, ותיפשים! וטוב שביגי מת, כם אם לא, אני באצמי הייתי מפוצצת אותו!!! מה הוא מעיז לקלל את תופאק?? המלך!!!!111 אם הוא היה רבע מהרגל של תופאק אז זהו. (היה לי חמש דקות לשרוף) קישקשתא פור לייף

2PAC4EVER

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

Latent

New member
טופאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ווסט סייד בייבי, פאק ביגי, אמ.או.בי תיל וי דיי!!!!!1111 עכשיו ברצינות, ברור שטופאק.

ראםJarasMan

New member
לפי הסדר:

מאסטר פי!!! ליל ווין!!! הם רמה אחת מעל כולם, אבל הרבה מטכט עליאם: תופכ אילן בבילן פישי וסת סייד עד שאני ימות!~!!!!111111

אמ.. בוא אני אגיד לך משהו

עקרונית סייג´ פרנסיס נחשב היום לאמ סי הטוב בעולם לדעת רבים,אישית אני מטיל ספק בכך וטוען שסלאג להתחלף איתו(מקום שני
) כמו כן לדעת רבים (מאגזינים וכו ביגי הטוב אי פעם ואישית אני בדעה שסלאג יכול להיות יורש ראוי... זהו נראה לי... יש טעם ל´סקר´ הזה?

WarrenG

New member
מי אלה בכלל?

מי זה סייג´ פרנססיס??? ומי זה סלאג?????? זה רק אני לא יודע מי הם?

bboy tb

New member
הממ..

slug is bigger than jesus,bigger than wrestling, bigger then the" beatles and bigger than breast inplants....his gonna be the biggest thing to hit these kids... bigger than guns...bigger than ciggarets - ..." - אני שר את הגרסה שלי לגאנס אנ סיגרטס
וסייג פרנסיס..... יש לו ליריקה...ממש ממש ממש טובה..אבל פלואו קצת מוזר לטעמי....אבל עדיין שולט...ועכישו קטע מהשיר האמיתי של זה: "so i said to her:GO HELL GIRL U MAKE ME SICK! I HOPE YOUR NEXT BOYFREIND WILL HAVE A CENCER IN HIS DICK - and feltt much better"

../images/Emo45.gif Need To Say More ?!

I Don´t Think So... לגבי הפלאוו של סייג´ הבנאדם הזה מתנהג כמו ´Asshole´ ככה הוא מציג את עצמו בפריסטיילים ובכלל.. הבנאדם מטורף לחלוטין הוא הופיע לתחרות הסקריבל גאם ב2001 עם זקן ונראה כמו רבי כשר למהדרין... ו"וורן ג´י" תשאיר את הבורות לעצמך.תודה.

2PAC4EVER

New member
שלום עדי

מר נולדתי יודע הכל בגיל יום, אני מצטער לאכזב אותך אבל לא כולם נולדו עם ידע כמו שלך ... וחוץ מזה אני בטוח שיש עוד כמה נושאים בעולם שיש לך שאלות בהם... בקיצור הבור כאן הוא אתה.

למעלה