מי הסולן ב-Welcome to the Machine?

ImriSama

New member
מי הסולן ב-Welcome to the Machine?

סתם תהיתי.. הקול בעקרון לא נשמע לי כמו גילמור או ווטרס, אבל כשמקשיבים טוב יש בו משהו שיותר מזכיר את גילמור. מצד שני, שמעתי הופעה מהסיבוב הופעות של אנימלס וראיתי שבמהלך הביצוע של WYWH אחר כך ווטרס שר את כל השיר. בנוסף לזה זה מהשירים שמתאימים יותר לווטרס ופחות לגילמור(מחאתיים כאלה), ואם גילמור לא רצה לשיר שיר כמו HAC אני לא רואה סיבה שהוא ירצה לשיר את WTTM, שהוא עוקצני לתעשיית המוזיקה באותה מידה של HAC.

FunkyMonk

New member
עד כמה שידוע לי..

ווטרס. גילמור מלווה. (בצלילים הגבוהים, שומעים את זה בבירור שיש אחד ראשי ואחד מלווה)

The Walrus

New member
הקול הדומיננטי הוא של ווטרס

אני כמעט בטוח בכך. או שהם שרים באותה עוצמה, בכל מקרה אני די מתקשה לשמוע שם את גילמור. וחוץ מזה, היית יכול להתנסח יפה יותר.

אל תהיה בכיין

הקול הדומיננטי הוא של גילמור בודאות. את ווטרס שומעים ברקע קצת, לא יותר. תנסה להאזין עם אוזניות, אני מאזין עם אוזניות יחסית איכותיות (Sennheiser), כך שאני שומע ברור. הקול המוביל הוא בודאות הקול של גילמור, יש עוד קול ליווי חלש ברקע, יכול להיות שזה ווטרס, יכול להיות שזה שוב גילמור, לא בטוח. ויקיפדיה אומרת שכל הקולות בשיר הן של גילמור. http://en.wikipedia.org/wiki/Welcome_to_the_Machine קשה לי להבין איך אפשר להתבלבל בין הקול הגמלולי של ווטרס לבין הקול המדהים של גילמור...

The Walrus

New member
אם אתה אומר

אין לי את הדיסק לידי פה, ועד יום שני אני לא יכול לבדוק.

אנא הפסק לפנות לחברי הפורום

בצורה מעליבה. דברנו על כך בעבר, אבל אתה בכל זאת ממשיך. זוהי התראה.

ה"אל תהיה בכיין" אינו צורת פניה

ראויה. ולתשומת לב כולכם: אני מקבלת מסרים מגולשים שהאווירה בפורום נראית להם עכורה ולא נעימה בשל ההתבטאויות של כמה מכם. יתכן שהייתי סלחנית מדי. לאור הימים הנוראים, אני אחמיר. לתשומת לבכם.

AK4741

New member
כן, זה די עצוב.

בתור קורא נסתר כבר תקופה ארוכה מאוד, אני מוצא את עצמי יותר ויותר פעמים מעביר URL לפורום אחר רק בשל ריבים וזעם שאלוהים יודע מאיפה באו ולאן הם הולכים. לא יודע, אבל השילוש של צנעני-חרטושה-וג'טבל מן נראה לי טיפה יותר סימפטי וחייכני מפאנקי-wish you-חוגלה ומעורר בי ערגה לימים אחרים בכל פעם שעולה פה ויכוח אינפנטילי שכזה, ולא רק בשל האיכות. קחו את עצמכם טיפה פחות ברצינות אולי ככה גם תהנו פה...

AK4741

New member
"צינית וחברותית"?

באמת שיופי וטופי אם אלו עמודי האחווה עליהם נשען הפורום הנכבד הזה. למען האמת לא כ"כ רציתי לפתוח את זה ובמצב של הפורום כרגע זו סתם שחיקת הודעות סתמיות, ועוד כאלה של קורא מהארון. אבל כנראה זה סתם אני שמתגעגע לשיעוגי בוגי של חרטושה, לטירוף המשתולל של צנעני ולשאר החברים שעשו פה פעם שמח, וסתם מתחיל להיות עכשיו טרחן נודניק. בכל מקרה, כל טוב, שנה מתוקה וחיים יפים ונועזים.

גם אני מתגעגעת אליהם ... ../images/Emo10.gif

צנעני כנראה נפל למלתעות המשטרה הצבאית; חרטושה נעלמה בנבכי המלחמה. אחרים אולי לקחו פסק זמן. לא הייתי לוקחת יותר מדי ברצינות ריבים של שניים-שלושה אנשים. הם אינם מייצגים את הפורום ואת רוחו, גם אם לפעמים יש קטעים כאלו. אל תעלם לנו גם אתה.

The Walrus

New member
לא נעלבתי

אבל בהחלט הייתה איזשהי נימה של התנשאות בקטע של ה'שטויות'. אני עדיין די בטוח שווטרס שר את הקול הראשי, ואם לך אין מקור *אמין* שבו כתוב אחרת, אז זכותי עדיין לחשוב ככה, לא?? תמיד תהיה פתוח לאפשרות שאתה טועה, אל תפסול דעות של אחרים כל כך מהר.

FunkyMonk

New member
ויקיפדיה זה לא מקור אמין,

במיוחד לא בדברים כאלו. ווטרס זה הקול המוביל..

למעלה