מי הסולן ב-Welcome to the Machine?

בכל מקרה, מי כמוך יודע

שעל מנת לבסס את טענתך, אתה אמור להביע מקורות שהן. בשרשור על אלברט אינשטיין לא הפסקת לומר את זה, אז מדוע אתה לא מביא מקורות שיוכיחו את טענתך?

FunkyMonk

New member
כי כבר ציינתי כמה וכמה פעמים...

שקרדיטים, גם אם נלקחים מהסליב של האלבום, אינם מקור אמין. ואם הם לא מקור, שום מקור לא אמין, ואני מסתמך אך ורק על השמיעה שלי. (בשביל מה יש שעתיים-שלוש סולפג' בשבוע? :X)

wish i was here

New member
עכשיו תסביר איך סלופז' קשור לזה?

אתה יודע לזהות תווים קוליים...אבל האם אתה יודע לזהות קולות שונים? זה שתי דברים שונים לגמרי

בתאכלס הוא די צודק...

סולפאג' מה הוא עושה חוץ מלזהות תווים סולמות וחיות אחרות? הוא לא מלמד אותך למפות קולות שונים אלא אם כן אתה מקבל מזה כלים להאזין יותר למוסיקה מה שלא ממש מצריך סולפאג' (לפחות לא לי)

FunkyMonk

New member
מהההההההההההההההההההה?

זה היה בצחוק אנשים.. אני יודע בדיוק מהזה סולפג' ומה זה מפתח, אני לומד את זה..

wish i was here

New member
ואני שמח בשבילך

אבל זה באמת לא קשור לזיהוי קולות....ממש לא קשור וכשאני אמרתי את זה החלת לצאת בהודעות לא מובנות. פעם הבאה תסביר את עצמך בבקשה

FunkyMonk

New member
זה היה בצחוק, זה מה שזה היה...

כי סולפג' כביכול מפתח את השמיעה.

donidarko

New member
../images/Emo26.gif

הקול ה"בכייני" והצעקני זה גילמור... למרות שהוא מזכיר מאוד את ווטרס.. והקול המלווה קשה מאוד לזהות, אבל כשמגיעים לגבוהים (welco-o-o-ome to the machine) מבינים שזה גילמור כי ווטרס לא מגיע למנעדים האלו..

FunkyMonk

New member
למקרה שלא שמת לב.. =)

הקול כשהם אומרים וולקאאאאאאאאאאאאם מסונתז למדי...

הקול השני נשמע מסונתז לאורך כל השיר

לא רק בקטע שציינת. ואם הקול המוביל לא מסונתז, אתה מוכן להסביר לי איך אתה חושב שווטרס יכול להגיע לטונים כאלו?

roeeby

New member
מה אתם רציניים?

מה אתם מסתבכים, "זה לא גילמור ו-ווטרס, זה מישהו שלישי" כל הקולות בשיר הם של גילמור. באחריות.

למעלה