מי המנהלים החדשים?

IC4

New member
שלום אני אייסי

ואני סיינפלדוהוליק בתכלס אשמח לדעת מה אתם רוצים שאני אעשה בתור המנהל
לא נראה לי שישתנה משהו אז אל תדאגו

hospital_food

New member
עם כל הכבוד לכם

קודם צריך להיות חבר כנסת, אחרך כך שר, אחר כך צריך להבחר לראשות המפלגה ורק אחר כך הופכים לראש הממשלה. ממש לא פייר

dbzb

New member
שאלה טובה ../images/Emo55.gif

תפוז הנחיתו עלינו מנהלים? הם מתחילים להיות דומים יותר ויותר לוואללה, וזו לא מחמאה

Carpet Crawler

New member
נעים מאוד, זוחל השטיח

ידידי אייסי ואני חולקים סגידה משותפת לסיינפלד ומוצאים את עצמנו ראויים לניהול פורום שכולו עוסק בסדרה הדגולה. יותר מזה בשמו אני לא יכול לדבר, אלא רק לחזק את דבריו שלא אמורים להיות שינויים דרסטיים או בכלל. זהו הפורום הראשון שאני מנהל, ואני אשתדל להעלות נושאים לדיון בסיינפלד ברומו של עולם וגם לינקים וקבצים הקשורים בסדרה, ובכך בין היתר להבטיח את המשך הנאת משתתפי הפורום. אל תדאגו אנחנו לא סופ-נאצים, אלא רק סוגדים לסיינפלד כמוכם זה הכל. לגבי מחיקת הודעות לי אישית אין כוונה לעשות זאת אלא רק במקרים חריגים כמו הודעות שלא קשורות בדבר וחצי דבר בסיינפלד וגם זה לא בהכרח, אלא רק אם בנוסף אין בהם כל עניין וטעם לציבור הגולשים כאן. זה הכלל הכי קשוח שאני מציב. לא רשע במיוחד, נכון? נכון. תמשיכו ליהנות מהפורום, you bastards! זוחל השטיח.

or001

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo50.gifלמנהלים החדשים אבל...

מה קרה ליאב קאסם - למה הוא לא מנהל? חשבתי שהוא רוצה וגם היו לו תומכים... חבל....

IC4

New member
הממם

לא יודע מאוחר מדי בשבילו
:p תגיד איך עושים לינק תוך הודעתי ?

IC4

New member
everybody loves jerry

האח של ריימונד אגב זה רק אני או שלא זכור לי שג´ורג´ עשה משהו הפרק היום ? ודיברתי על לינק תוך הודעתי ולא כתובת ניללות להודעה נגיד שהמילה ה-*זאת*- תהיה לינק לאנשהו אההה אופס עכשיו אני רואה שיש למטה מחרוזת מתוכן הודעה אופס :)

אילן די

New member
מאד לא בסדר ../images/Emo46.gif

שבחרו אתכם לנהל את הפורום ועוד יותר לא בסדר שאתה גם שמח לאיד ("מאוחר מדי בשבילו" עם חיוך) שהנהלת תפוז משום מה בחרה אתכם על פניו. מצידי יאב קאסם, אם תפתח עצומה - או לחילופין, בחירות דמוקרטיות לגבי מנהל הערוץ - קולי נתון לך. אילן די, מנהל פורום קפה (320)

נו, די עם זה ../images/Emo70.gif אנחנו לא ילדים ../images/Emo70.gif

אם הם רוצים לנהל- שיהיה להם לבריאות. אם אתם לא רוצים אותם מנהלים- תכתבו לתפוז. אתם לא צריכים אותי כ"מנהיג מחאה". כפי שאחרים אמרו פה, אין פה טעם לעשות רעש. רוצים לעשות רעש - תעשו.

IC4

New member
האמת על פורום סיינפלד

מה שידוע לי זה שהיה מנהל ראשון שהיו לו ISSUES עם הנהלת תפוז מנהל שני שעכשיו מתגייס ואז נטע ל. פנתה אליי ושאלה אם אני רוצה לנהל את הפורום. אמרתי לה שאני חושב שיש אנשים יותר ראויים ממני ואם הם לא ירצו אז אני אהיה המנהל. היא אמרה שהיא מעדיפה מישהו שכבר "יש לו נסיון" בניהול פורום בתפוז (לא שאני חושב שזה נכון שצריך ניסיון במשהו כזה, לומדים הכל מהר מאד). אז אמרתי טוב סבבה אני אהיה מנהל. תכננתי להיות זמני עד שאעביר את הלפיד למישהו אחר, אבל אז חשבתי על ידידי אבי שיקריב את עצמו בשביל סיינפלד והחלטתי שאהבתו לנושא תהפוך אותו למנהיג ראוי ביותר. מכאן ששנינו מנהלים את הפורום - אני כי "יש לי נסיון" והוא כי הוא יכול להשקיע כמו שצריך :) מה שאמרתי על "מאוחר מדי בשבילו" זה היה בצחוק , לא חשבתי שתבינו את זה לא נכון בגלל זה החיוך...

למעלה