מי הייה מאמין????

דני-אלה

New member
מי הייה מאמין????

אני רוצה לשתף אתכם במשהו אבסורד לחלוטין!!!!! לפני כשלושה שבועות קיבלתי אישור מרופא העור בבלינסון לים המלח (בקשת אישור השתתפות מקופ``ח) טרם הספקתי להיות אצל הרופא המינהלי לקבלת אישורו ההכרחי, אני אהייה אצלו כנראה בשבוע הבא. מה שקרה הוא שהפסוריאזיס (שהוא אצלי על רוב הגוף), החל להיטשטש, ויש פרחים שכבר כמעט נעלמים. עכשיו, אני מוצאת את עצמי מקווה שלא ייעלם לי הפסוריאזיס כדי לא להפסיד את ים-המלח. ובכן, אם היו אומרים לי לפני כחודשיים,כשמצבי הנפשי הייה בגובה ים-המלח, שאני ארגיש כך, הייתי אומרת-מדע בידיוני. בתחילת המסע, הייתי מוכנה לתת הרבה מאוד כדי שמצבי יהייה כמו היום, ולו רק לשעה. נו, פסיכית או פסיכית?????

לילך1

New member
אבסורד לחלוטין

כנראה שמרוב שאת כל כך רוצה לרדת לים המלח... את רוצה את הפסוריאזיס שלך חזרה ;-) אולי אם תסדרי את כל האישורים מהר תספיקי לפני שהפסוריאזיס יברח :cool: אז שיהיה בהצלחה... מכל הלב לילך

danistar

New member
אכן מצב אפסורדי (-:

אבל מה מה שחשוב זה שהפסוריאזיס יעלם .

Espresso

New member
אני מאמין !!!

דניאלה יקרה זה ממש לא אבסורד ואת בכלל לא פסיכית, אין לנו מושג איך הדבר הזה מתנהג (יש לו אישיות משלו :)) גם אני בעבר חוויתי מצבים דומים שפתאום הכל נעלם. אז עם ``כל הכבוד`` לים המלח, שישאר במקומו הנמוך ביותר בעולם ואת תישארי נקייה בלעדיו .... זה מה שחשוב, לא? תמיד אפשר לקפוץ לנופש קצר וכייפי שם. יום טוב ואיחוליי לרמיסיה ארוכה.

קצפת~

New member
מאמינה....ועוד איך

בתור אחת מהותיקות הרשי לי להרגיעך ולומר לך שתגובתך נורמלית לחלוטין......גם אני לפני הביקורים התקופתיים אצל הרופא המאשר מוצאת את עצמי שרה את השיר...``אלי אלי שלא יגמר לעולם......``

הפרחים שלנו, כמו מאהב טוב.. :)

כשכבר מתרגלים אליהם, כשכבר מתאהבים בהם, ויותר מזה כשצריכים אותם באמת.... הם נעלמים.... עור/אור ואהבה, גילי פרי

למעלה