מי היה מאמין...

MajorGad

New member
מי היה מאמין...

אבל קיבלתי 94 במתכונת בפיזיקה על חשמל ומגנטיות. ו89 במתכונת בפיזיקה על פיזיקה מודרנית ותורת האור.

zgugitademas

New member
וואוו!!! כל הכבוד!!!

אני קיבלתי 90 במתכונת בהיסטוריה (הלוואי שככה יהיה גם בבגרות!!!)

MajorGad

New member
כל הכבוד!

ובעזרת השם זה יהיה אפילו יותר בבגרות

מזל טוב גדדדד!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

אנחנו גאים בך מאוד!!! אני עדיין תוהה אם לקחת פיזיקה כמגמה...נכשלתי בבוחן...טוף, אז כנראה שלא?..

keren14

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כ=ל ה=כ=ב=ו=ד=!

MajorGad

New member
אל תקחי את זה...!!!

כיתה י' זה עוד איכשהו בסדר אבל כיתה י"א תגיעי לוקטורים מערכת צירים משיקה, מערכת צירים פונה למרכז המעגל וזבל כזה..!! אל תקחי את זה!

זה רק בגלל שיש לך בגרויות , נכון../images/Emo13.gif

אני לא לוקחת..פאק, אני חרא בזההה... יש לי שתי אפשרויות- 1. לחרוש עם מורה פרטי כל השנתיים כל הזמן נון סטופ ולבזבז 3000 ש"ח בדרך במקרה הטוב, ואולי להוציא 70. 2. לא לקחת פיזיקה ולוותר על החלום של ביולוגיה בטכניון.

MajorGad

New member
לא צריך גם מורה פרטי

צריך פשוט לקנות את הספרים של יורם אשל, זה ספרי הכנה לתלמידים אקסטרניים ומזה אפשר להסתדר..להוציא בכיף ציון טוב בבגרות. אבל זה המון השקעה כי זה ללמוד לבד.

אתה מתכוון לספר האפור הזה והבורדו?

כי הספר האפור ממש לא עזר לי...אני טיפוס שחייב ללמוד עם מורים, לא לבד, אלב תודה בכל אופן.

MajorGad

New member
לא...

ספרי המכניקה זה ספרים צהובים (ספר לימוד וספר תשובות) ספרי החשמל ומגנטיות זה ספרים כחולים (ספר לימוד וספר תשובות) ספר הגלים ואופטיקה זה ספר ירוק וספרי הפיזיקה מודרנית זה ספר סגול בגדול, מספיקים לך שני הספרים הראשונים בשביל 4 יח"ל התיאוריה שיש בתוכנית (היחידה הנוספת היא מעבדה). אבל לרוב המורים בוחרים פרקי בחירה פיזיקה מודרנית ותורת האור ובשביל זה צריך את שני הספרים האחרונים. פרקי הבחירה שמופיעים בספרים הראשונים זה זרם חילופין ומכניקה של גוף קשיח..זרם חילופין זה ממש פרק מסכן אבל מכניקה של גוף קשיח זה קצת מסובך.

MajorGad

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo24.gif

אני מאוד מקווה לא ליפול בבגרות או במתכונת במכניקה ביום שלישי
אני ממש רוצה לסיים עם זה השנה...לא לגרור את זה "לשנות החסה" כמו שמנהל של הבית ספר אומר.

מטוס זעיר ללא טייס../images/Emo70.gif

לי מחר יש מתכונת בלשון... ומחר אני מקבלת את המתכונת בהיסטוריה... באסה...

MajorGad

New member
שיהיה בהצלחה

תוציאי ציון טוב בלשון ולא תצטרכי לראות את זה יותר בחיים.

גמאני רוצה להשוויץ בציונים ../images/Emo13.gif

קיבלתי 91 במתכונת בהיסטוריה, אבל זה שטויות כי המורה אשכרה גילתה לנו ת'שאלות
ובמחשבים (פסקל...
) מגישים אותי על 90 (2 יחידות בסיס) ו95 (יחידה הרחבה) איזה כיף לי
!!! ועדיף שאת שאר הציונים אני לא אכתוב
! נועה.

למעלה