מי היה היום?

cyb3rmaniak

New member
למה לא עובד? ראיתי כבר כמה פעמים

שלקחו גלים ככה... כאילו, הם דפקו איזה חתירה אחת בקטנה, ממש לפני שהגל מגיע ואז נעמדו. אפשרי בהחלט, אבל דורש תרגול. ואתה חייב גם לתפוס פינה...

guy65

New member
אתה טועה

הוא דיבר עם הוא לא עושה כלום.. אתה אומר שראית כאלה שנתנו דחיפה קטנה... זה מטעה. אולי דחיפה קטנה אלב עם הרבה כוח

אתה מדבר על כאלה שעומדים כשבא גל

הם ממש שניה לפני קופצים על הגלשן ובאותו זמן מזיזים אותו קדימה... ניסיתי...אבל יותר כיף ההרגשה של לשכב ולחתור ולדעת שעוד שניה משהו בא ולוקח אותך [ככה לפחות אני חושב]

maorubin

New member
הייתי בבית...!

כולי הייתי באטרף של לגלוש.. אני קם על הבוקר לראות מה עם הגלים אחרי שכבר הכל מוכן ליציאה אני קולט שאין כלום... התבאסתי.. קיפלתי תבסטה וחזרתי למיטה... ראיתי שמתקדם אלינו שקע לקראת יום חמישי... נקוה שזו לא סתם עוד טעות

Ben Dor

New member
אני הייתי בקשתות היה...

בהתחלה על הפנים!! ממש כל הזמן נפלתי וזה...עשיתי הפסקה טיפה של שעתיים שבהם לימדתי את אח של ידיד שלי לגלוש גם על בוגי וגם על גלשן (והלך לו בנזונהה!!!) לימדתי אותו לעמוד וזה ממש הצלחתי ללמד אותו כולי הייתי אושר והוא כל פעם אחרי שהוא תפס גל הוא היה מאושר =] אין דבר יותר כיפי מלראות ילד מחייך בגללך! אמממ אחר כך לקחתי ממנו תגלשן וגלשתי והלך לי בנזונההה =]

אFרת

New member
תגידי

יכול להיות שהיית בעזריאלי ביום ראשון שעבר? אני די בטוחה שראיתי אותך יוצאת מבלו בירד. P:

maorubin

New member
חחחחחחחחחחחחחח

למה זה כל כך מצחיק?... היא חיב בבלו בירד ברחובות... חחח עכשיו גם בת"א!?? בואנה מור תגווני קצת

Ben Dor

New member
לא זאת לא אני..

הייתי ביום שני בעזריאלי אבל לא נכנסתי לבלו בירד... ואלוויס! אני עכשיו בקושי שם כל האנשים שאהבתי שם עזבו =[[

אFרת

New member
אז הייתה שם מישי שנראתה בדיוק כמוך

ושאלה את חברה שלי איך היא הגיעה עם גלשן לעזריאלי P:

למעלה