מי היה היום?

אFרת

New member
מי היה היום?

באיזה חוף? והכי חשוב: איך היה? =) שבוע טוב ילדים!

cyb3rmaniak

New member
הייתי בזבולון עם מישהי שרק מתחילה

היה בסדר... ברך, לא יותר מזה. פעם בחצי שעה הגיע גל גבוה יותר, אבל מעפן וסגור. אכזב קצת בגלל התחזיות שהיו.

אני הייתי

באיזה חוף ליד הבית שלי של דוסים משו כזה חחח היה נחמד..נפלתי מלא...וברוב הפעמים שניסיתי לעמוד, הגלשן שקע חחח למישהו יש רעיון למה זה קורה..?!

אה..

באמת יכול להיות שחיכיתי קצת..כי תמיד יש לי הרגשה שאני עומדת לעוף קדימה משום מה =\

guy65

New member
הגלשן..

הגלשן לא ממש מציף אותך וכשבא גל ואת לא תופסת אותו{כדי לתפוס אותו צריך לחתור מהר ולהיות במהירות מסויימת} אז הוא עובר אותך ואת נעמדת וזה יוצר מצב כמו שתעמדי על הגלשן סתם ככה במים ובגלל זה את שוקעת.. כשהגל בא תתחילי לחתור ואל תנסי לעמוד מוקדם מידי.. מקסימום תעמדי טיפה יותר מאוחר אבל את צריכה להרגיש שהגל לוקח אותך ואז לעמוד

cyb3rmaniak

New member
הצעה שממש תעזור לך...

כשאת נכנסת, תפסי כמה גלים בשכיבה. אל תתפתי לעמוד. שימי לב מתי את יכולה כבר להפסיק לחתור בגלל שהגל תפס אותך. ורק אז, קחי גל ותעמדי בנקודה הזאת. וכשאת נעמדת- אל תקחי את הזמן שלך יותר מדי- העמידה אמורה להיות בתנועה יחסית זריזה. הופ, ואת על הגלשן.

maorubin

New member
חחחחח

אני כשאני מתעייף מהסקימ אני עושה איתתו בשכיבה... זה נראה כמו איזה ילדאוטיסט על הסקימבורד אבל זה כיף.. חחחח

../images/Emo207.gif מכירים את זה כשמתהפכים במים?

כשחותרים לגל אבל ממוקמים נמוך מידיי על הגלשן ואז הוא עף בין הגליים והגל גורם לך לעשות לופים וברגים בתוך המים? או שזה קורה רק לי?

guy65

New member
מכיר..

כן זה קורה.. אבל יש אחלה פתרון.. תשאל מישהו שמבין איפה את צריך להיות על הגלשן ואז תשים לך סימון על הגלשן{מדבקה, ציור, קו..משהו} איפה שהראש וככה כל פעם שאתה על הגלשן אתה רואה איפה אתה צריך להיות ווכה זה לא יקרה לך שוב.

rachelc26

New member
לי זה קרה, עד שהבנתי שאני

ממוקמת למטה מידיי. היום היה לי מצויין!!!! אחד הימים הטובים שהיו לי! הייתי בחוף המערבי בת"א, היו מלא בנות גולשות :). בכל מקרה היה ממש טוב, לא גלים גבוהים מידיי, שזה טוב בשבילי.

Terminal Frost

New member
כשזה קורה

פזר על עצמך קצת אבקת כביסה ותוך כדי הסיבוב שים מרכך ככה בסוף אתה גם יוצא נקי

../images/Emo207.gif מה אתם חושבים שיקרה אם..

במקום לחתור כשהגל בא נעמדים ממש שניה לפני ואז הגל לוקח.. מצליחים להמשיך ולגלוש או שנופלים? מה דעדתכם?

למעלה