מי היה באסף הראל?

נצל"ש אסף הראל

מחר אורח מיוחד בתכנית למי שרוצה לדעת מי כנסו לאתר הגדול מכולם! חחח פרסומת מאוד סמויה

dk6

New member
חחח

אני יודעת מי האורח והוא מדהים! מי בא איתי מחר? ליהי סיון? אהה לא יש לכן הופעה חארות... לילה טוב

EagleGirl

New member
הייתי צריכה להודיע לו

שהוא מופיע היום... הוא לא ידע חחחחחחחח אני אבוא אליך אחרי ההופעה... מקווה שהפעם ליהי תופיע לפני חצות... נראה אם אסף יבוא חחחח

איזה זנות!

כל שלישי יהיה סטאנדאפיסט אחר כאילו מה? דוקא שאני לא יכולה לראות? בלאט!

EagleGirl

New member
חשבתי...

אולי נאיים עליו שאם הוא לא יעביר תסטאנדפיסטים לראשון/שני אנחנו נבוא ולא נצחק בכלל???

vamos1

New member
רביעי אצל אסף

לכל מי שהיה על הירח היום בערב אז רק שידע שחר חסון היה אצל אסף הראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא צריך להיות גאון גדי לנחש שהוא היה מצחיק כמו תמיד וגם הוא עשה כמה קטעים חדשים על החורף "את מתעטש ומוצא קיוו מקולף ביד" דווקא את התיאור היה כבר אבל עדיין היה לו חומר ימסטל אותי לשבוע. הוא גם עשה את החיקוי של הגבות הגדולות וקרחת!!!! כן מה ששמעתם קרחת!!! והחיקוי של אסף היה מצחיק במיוחד עם הגבות והקרחת!! מקווה שראיתם אם לא פיספסתם שילוב מנצח!

היה גדול../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

רק חבל שהיה כ"כ קצר! והייתי ממש בשוק שהוא עשה קרחת!

dk6

New member
לילה בכל לילה

הלכתי עם ידיד שלי לאסף הראל... היה מצחיק ממש. שחר היה קרוע רק חבל שנתנו לו חמש דקות ועכשיו להודע ההעצובה.. הבחור עשה גלאח... אבל למה???!?!?!?!?

אהההההההה ***ינתי את המערכת!

ראיתי עכשיו בדיוק את הקטע עם שחר.. זוועות הוא נראה מזה???? אבל למה??? ואת כל הקטעים כבר הכרתי והוא עשה גם כמה שהוא עשה בערוץ הצחוק מציג... אני נראה לי אקמבן כל פעם להגיע בזמן כדי לראות את השידור החוזר.

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifעכשיו תורי

אתם תארתם את "הקהל באולפן" אני אביא תיאור של "הקהל באמריקה"
(אגב כדי לחסוך במילים כמו "וחשבתי" אז כל מחשבה שלי מודגשת..) אני יושבת לי אתמול לראות אסף הראל (התחלתי לחבב את התוכנית,חוץ מאת המונולוג החלש בהתחלה) מממ ליהי וסיון הלכו היום לתוכנית,אולי אני איכשהו אראה אותם טוב,מגיעים לפינה של 'מה עדיף' (נראה לי) ואז פתאום נשמע צחקוק מוזר מהקהל אה! אולי זאת הייתה סיון אסף הראל בחיוך: "יש פה מישהי שצוחקת..." זאת הייתה סיון
אוקיי היה ראיונות... אסף: "מחר יהיו פה בלה ובלה וגם הסטנדאפיסט סטנדאפיסט? שחר חסון שחר?!
יאי!
(ומצטערת ליהי שהרסתי..אבל הייתי חייבת להוציא את זה...בכל אופן- כנסו לאתר של הקאמל!! עכשיו ומיד!!) קיצור- כולם לראות היום אסף הראל הולך להיות טוב (אני מקווה), ומעכשיו כל שבוע יהיה סטנדאפיסט אחר אז אני בכלל בשמיים

EagleGirl

New member
לא מסוגלת

להשתלט על הצחוק שלי ידיד שלי הופיע שבוע שעבר בשלישי, הופיע לפני... פתאםו היה איזה רגע שידיד שלי, יוני יופי, צחק.. הצמצחוק שלו זה צחוק נחנק כזה שאפילו באולם הגדול שומעים! אז ידיד שלי, שי, התעצבן עליו אמר לו "הנה יוני צוחק" משהו כזה ואז אני נקרעתי מצחוק (צחקתי לבד) ואז הוא אמר "והנה סיון צוחקת.. גן חיות" משהו כזה.. אני ויוני זה הגן חיות של הקאמל חחחח יאאאאאאאאא

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif

ויש לי שאלה- הייתה נקמה? (שמעתי את הסיפור מליהי)

EagleGirl

New member
אמממ

ניסינו.. אבל בסוף זה לא יצא לפועל.. אנחנו עוד עובדים על זה... אולי שישי הזה, אני מקווה... אני וליהי לא תמימות מספיק.. נראה כבר מה יהיה.. מה שמזכיר לי לארגן מדבקות

אחותי ואמא אמרו שהם ראו אותי

בקטע שהוא ברח מניצני... ואם שמעתם "יהההה" קטן ומסכן שהוא אמר "אריק זילברמן" אז זו היתי אני ואם הוא היה אומר שגיב היתי בטח צועקת משו?
בכל אופן אם שמת לב הוא 3 פעמים במונולוג הסתכל לצד שמאל וזה היה המיקום שלנו....חחח וכן הוא פנה לסיון.... זה לא פייר שיש סטאנדאפיסטים שאני מופיעה בלאט!

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifוואלה?

דווקא לא ראיתי אותך בקטע שהוא ברח מניצני...מוזר (מוזר בנימת רועי לוי כמובן) וזה באמת לא פייר! ואת יודעת מה עוד לא פייר? שנתנו לשחר ממש קצת זמן להופיע
הוא היה איזה דקה וחצי ואמרו לו שהוא צריך לסיים...אז הוא ביקש "בבקשה רק קטע אחרון!" ולא הביאו לו... ומה שמאוד הפתיע אותי זה שהוא היה קירח,מה לעזאזל הוא עשה לעצמו?! הוא וקרחת לא הולכים יחד
והיה מצחיק שהוא שם את המיקרופון על הגבות כאילו הוא אסף הראל
וחוץ מזה - איך היה אתמול בבמה פתוחה?

למעלה