מי היה באסף הראל?

מי היה באסף הראל?

בלי קשר לכלום? יוסי גבני! קבלו חלק מהתמונה (כי סיון תהרוג אותי אחר כך) ופרסום סמוי: עוד היה בקהל ברלד ויש תמונה חדשה ומשעשעת שלו באתר

sisty

New member
אווווו! ומה גבני היקר עשה שם?

מישהו חקר לנו על זה
[אבילוס
]

אוריונת

New member
יואו...

איזה פורום משעמם וצולע... מישו יכול לשנות נושא לדבר על סדרות אחרות ולא רק על סטנדפיסטים ועל הופעות שהוא היה בהם??? אני יתחיל בשאלה: מה הסדרה האהובה עלייך בערוץ???

ח ב ו ד ה

New member
המ...

זה שאנחנו מדברים על נושאים שלא מעניינים אותך לא אומר שאנחנו פורום משעמם וצולע
את יכולה להעיר לנו על זה... לא לזלזל בפורום... זה נכון שהאקדמיה נגמרה... אבל אנחנו עדיין מתעניינים בה... אני מאוד מצטערת שזה לא מעניין אותך.. אבל בפעם הבאה את יכולה להיות קצת פחות בוטה
בקשר ליוסי... וואלה...? דווקא אז לא ראיתי
לא נורא... אולי יהיה שידור חוזר או הוא יהיה בלקט **מתפללת**

אוריונת

New member
אני מתכוונת לזה שהוא

צולע.. בגלל שעד שמסיימים דף אחד עובר בערך שבוע.. (לא כמו בפורמים אחרים..) ושכל הזמן אתם חוזרים על אותם נושאים- סטנדפיסטים.. אולי פשוט תפתחו לכם פורום של סטנדפיסטים וזהו?! אל תאשימי אותי בזה שאני לא אוהבת על מה שאתם מדברות.. דווקא להיפך.. אני ממש אוהבת סטנדפיסטים (אבל מצחיקים...) אבל זה לא קשור לפורום הזה... ואני נמצאת בפורום הזה בגלל שאני אוהבת את הסדרות שפה... ועליהם דווקא לא מדברים...

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif

אוף,עד שמדברים על סטנדאפיסטים יש תלונות
חחח סתם,פשוט בתור אחת די ותיקה פה תאמיני לי שזה לא היה ככה תמיד, אם יש למישהו משהו מעניין הוא תמיד מוזמן לפתוח שרשור חדש (כל עוד זה לא
) ואת בהחלט מוזמנת
אבל כמו שדניאל נראה לי אמרה- אפשר להיות גם פחות בוטים

NimaZ

New member
מגיבה..../images/Emo108.gif

אני מתכוונת לזה שהוא צולע.. בגלל שעד שמסיימים דף אחד עובר בערך שבוע.. (לא כמו בפורמים אחרים..)
כפי שקראתי שמישו הגיב לך להודעה השניה- הפורום הזה פורום איכותי... שבאמ כמעט ואין אוף פה
ושכל הזמן אתם חוזרים על אותם נושאים- סטנדפיסטים.. אולי פשוט תפתחו לכם פורום של סטנדפיסטים וזהו?!
את יותר ממוזמנת לפתוח הודעה על תוכנית שקשורה לביפ... את לא חייבת לכנות את הפורום "צולע" כדי לעשות זאת
אל תאשימי אותי בזה שאני לא אוהבת על מה שאתם מדברות.. דווקא להיפך.. אני ממש אוהבת סטנדפיסטים (אבל מצחיקים...) אבל זה לא קשור לפורום הזה...
ליהי בהחלט העבירה איך סטאנדאפיסטים מתקשרים לביפ
ואני נמצאת בפורום הזה בגלל שאני אוהבת את הסדרות שפה... ועליהם דווקא לא מדברים...
תפתחי הודעה.
| בטוח משו לא יצא פה בסדר

לא לא לא הוא לא התארח

הוא היה בקהל כאיש רגיל חחח "מה יש לי מאחורי היד? איש רגיל" (רודי למי שמתקשה להזכר)

EagleGirl

New member
כפרההההההה

איזה מאמי.... חחח היה כזה כיף אתמול!! אסף הראל התעניין בי.. או יותר נכון בצחוק שלי!!. על ליהי הוא לא הסתכל חחחח הוא רוצה שאני אבוא הרבה לתוכנית אז המצאתי לו שאני מחיפה וביקשתי ממנו שישלם לי נסיעות ברכבת חחחחחחחחחחח וסתם היה כיף...

כיון שסיון שלנו צוחקת כמו

תנשמת פצועה ומכל דומיה נקרענו מצחוק עם ברלד אז אסף אמר שהוא רוצה שנבוא לעודד את הקהל ושהוא נדלק על הצחוק של סיון כי שומעים אותו למרחקים

יוסייי../images/Emo23.gifכפרה עליו! ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

ונכנסתי לאתר.. הכוונה לתמונה של הקוסטה ריקה?

EagleGirl

New member
יום שני באסף הראל!

אחרי שחיכיתי לליהי משהו כמו 10 דקות התחלנו ללכת לכיוון האולפן... כשהגענו ישר התנפלנו על הבירה ואז שני אנשים שאנחנו אמורות להכיר קפצטו עלינו. סתם סתם אנחנו מכירות אותם.אחד ישב איתנו אתמול והשני מופיע איתנו בקאמל. אני הייית הרוגה מעייפות . ליהי הייתה בשיאה כי היא רק התעוררה הזונה. חיפשתי ספסל להירדם עליו ובדרך לספסל ראינו תכותב שדיבר איתנו בפעם הראשונה.. דיברנו איתו כי חשנו שהוא חשוב עד שראינו את דורון פרידמן (שמכיר אותי בתור זאת שנמצאת מסביב כל הסטאנדפיסטים מצוותא ותור זאת שאוהבת תקאמל-הוא לא ידע שאני מופיעה) וביקשנו לעמוד לידו כי הוא חשוב. לא הבנתי מה הוא עושה שם כי עאין אף אחד מהסוכנות שליו והוא אמר ששחר צריך לבוא ואחרי כמה דקות הוא הגיע.. ניסה לחמם תקהל - לא הלך כי זה גם היה קצר.... היום היו מלא דומיות וזה הצחיק.. אבל היה איזהמ שהו עם גור שף שלא משנה מה יגידו על גור שלף.. זה לא יצחיק בשיט אני אצחק!! ונקרעתי - כמובן שהייתי היחידה וכולם היחו בשוק (גם אסף) אז הוא אמר "יש פה מישהי שצוחקת!" כי בד"כ הוא לא רגיל שזה קורה... המשכנו לצחוק.. ואז היום 60 שניות על יורדים... הוא הצליח להקאריא רק 12 דברים ובכולם היו דומיות אז צחקנו הרבה על זה. ניסינו לפתח אווירה של הקאמל אבל זה היה קשה כי היו שני מעפנים שהחליטו שאנחנו עושות רעש: לדפנה וליהי: אתן עושות רעש!!! אחר כך צילמנו את להקת רוקפור וחשבנו גם לצלם את יאיר ניצני אבל לא התחשק-ויתרנו. היה שם אחד שעושה מיליון דולר ביום! הוא מחפש אישה מישרא-והוא יוצא עם ברזילאית... טוב בסדר.. הוא גם מחפש עוד כשרונות... צעקנו לו אבל הוא לא התייחס... לא נורא.. זהו.. חזרנו הביתה...

יו איזה מעפנים הם היו גררר

שישרפו עם מצית! יאללה דפנה אנחנו מחכים לך לעשות שכונת קאמל שוב כמו אז "ברלד" חחחחחח, "צחי אירני" חחחחח חחחחחח זה הזכיר לי בלי קשר לחיים את הקטע של יצחקי על הערסים מאחור "רבקה"........"רותי" חחחחחחחחחח אוי זה רק צהריים בשבילי עכשיו!!!

זהו חזרנו הביתה אולי בשבילך!

אצלי זה יותר בסגנון: זהו, חכיתי 20 דקות לאוטבוס שאמר שהיו פקקים כשאני תחנה אחת (10 מטר) מהתחנת מוצא שלו...אחר כך קבלתי סיור מודרך בעיר תל אביב והסתכלתי על רחובות פוטניצאילים לגור בהם (כמובן עם התחשבות ברצונותיה של דפנה כשהיא תבוא להתנחל) אחר כך כשירדתי ירד מבול איזה כיף אז חיכיתי כמה דקות כמו הומלסית בגשם גווועת ברעב... זה ה"זהו חזרנו הביתה" שלי.

למעלה