מי היה איש השנה שלכם?

לאIנרד

New member
מי היה איש השנה שלכם?

אוטוטו מסתיימת שנת 2011 למניינם ומתחילה שנה חדשה. נביאי הזעם כבר מנבאים את סוף העולם מתקרב ובכל זאת רגע פני הסוף נביט לאחור ונבחר מי היו אנשי השנה שלנו באקטואליה. אז מי היה איש השנה שלכם ומדוע?

MARIA40

New member
אנשי השנה שלי היו...

איציק אלרוב, ודפני ליף וחבריהם, שהובילו את המחאה החברתית.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4167054,00.html כמו כן השכנים שלנו שקמו ויצאו נגד השליטים שלהם למען עתיד טוב יותר להם ולילדיהם .ושעדיין משלמים מחיר יקר כל יום עבור הרצון שלהם לחופש ולקידמה.

בעיני גם איציק אלרוב

לדעתי כל המהפכה התחילה ממנו (לידיעת השוטים אוהבי נתניהו, היא עוד לה נגמרה)

MARIA40

New member
אכן
..

אני מתחבר גם עם הדרך בה הוא מתנהל כאדם דתי. והן מהדרך בה הוא מנהל את המאבק שלו נגד הקרטלים.

אבן 11

New member
מיכאל בן ארי

הכהניסט היחידי בכנסת ישראל. לא תשכח לו הוכחת השמאל הקיצוני בהבאת המוני סודנים לבריכה, בה בשעה שהקיצוניים חטפו "טראומה" שראו סודנים נכנסים למי הבריכה. ברכתי שלוחה לו

חד משמעית נתניהו

שהיה לו את האומץ להגיד לנשיא האמריקאי עד כאן! נתניהו שהוריד את שיעורי האבטלה לראשונה מזה שלושים שנה ל- 5% נתניהו שהפך את ישראל למקום שמשקיעים זרים משחרים לפתחה, ושערך המטבע שלה ורמת האינפלציה בה מהיציבים במערב. נתניהו שלא רק שלא הורס את המאחזים הגדולים, אלא פועל להלבין אותם ולהכניס בהם סדר כדי שיעמדו בדרישות החוק. נתניהו שמפנה משאבים ומשלים במהירות שיא את גדר ההפרדה בגבול עם מצרים. נתניהו בגלל תפקודו הראוי לכל שבח בעת השריפה בכרמל ולאחריה. נתניהו כי אין עוד מנהיג כזה בעולם, שהתקשורת אוכלת בבשרו, והוא מתעלם ממנה וממשיך בשלו נתניהו שאחרי 3 שנים במשרד ראש הממשלה אחוזי התמיכה בו רק הולכים וגדלים נתניהו שהחריב את מפלגת העריקים קדימה, ושיכול ללמד את העומדת בראשה פרק בהתנהלות פוליטית ומדינית. נתניהו שפועל ללא לאות כדי להסיר מעל ראשנו את האיום האיראני הקיומי נתניהו שהסמולנים לא מצליחים לעקור במקומו ושיש לו קואליציה יציבה כמו סלע נתניהו, נתניהו, נתניהו, ושכווווווול השונאים אותו פשוט יתפוצצו

שכחת להוסיף שמריה הייתה הראשונה שזיהתה

איך הופכים זונה ושרמוטה לאישה שהיא האמא אמא של מישהו שהביא רק סבל לעולם עד היום

או קיי אז הבנו שאתה נגד נתניהו

נגד המתיישבים באיו"ש, נגד החרדים, נגד מפלגת השילטון מהימין, נגד שיכבידו את היד על הערבים, נגד המאחזים, נגד נגד נגד נגד, אז במה אתה בעד? יש לך אלטרנטיבה ראלית לשלטונו של נתניהו? אתה מכיר מישהו שיביס אותו בבחירות? אתה מכיר דרך ליישב חרדים בשכנות עם חילוניים ושלא יהיו חיכוכים ביניהם? אתה יכול להגיד לאיזה קו גבול על ישראל לסגת כדי שיהיה פה שלום ושהערבים יפסיקו להיות צמאים לדם שלנו? אתה כל הזמן נגד, אז הנה ההזדמנות שלך להגיד פעם במה אתה תומך, ואם יש משהו פרט לנסיגה ישראלית לגבולות שאינם ברי הגנה ושאתה בעד. בבקשה הבמה כולה שלך, כי להיות נגד זה הכי קל, מה גם שכל אחד יכול

העניין שלו ושל אבנר

פרובוקציה לשמה,הם נהנים להרגיז כמו שחוח נהנה להרגיז אותם וגוטי נהנה להרגיז את כולם.הם מחפשים תשומת לב. בטוח שכל אלה מצביעים ביבי רק כדי שיוכלו לכתוב נגדו בפורום.

MARIA40

New member
אני לא נגד נתניהו...אני די נהנה מההצגה

אני נגד התנהלותו האישית והפוליטית ...ויש לא מעט אזרחים פוליטיקאים גם ממפלגתו שמתנגדים להתנהלותו האישית ולדרכו הפוליטית.. אני נגד משנתו הכלכלית שהועתקה מארה"ב.. לאחרונה נראה שרוב העם התחיל להבין לאיזה צרה הוא הכניס אותנו..קרא את המלצתו של הנגיד מהיום ותיווכח... אני לא נגד החרדים...אני נגד כפייה דתית, וחוסר שיוויון בנשיאה בנטל... אני לא בעד הערבים..ויש כמה שלא יוכלו להעיד על כך ...אני נגד התלהמות נגדם .וכן אני די מכבד את כושר העמידה שלהם זה מרשים ומעורר כבהוד,הרבה יותר מהבריחה של כמה מהיותר פטריוטים מכאן לחו"ל... אני בעד קיום מדיניות עם תיקווה ,ואם דרך ,ומטרה.יש לי אלטרנטיבה לנתניהו ..אני לא חושב שיש מישהו שאין לו תחליף ולא אין לי מי שיביס אותו ,לפחות זה מה שנראה כרגע ..לי אישית לא איכפת שהוא יבחר לקדנציה נוספת וכנראה שזה מה שעומד להיות. אני משלב רגליים, עם פיצוחים, עוגה טובה, וכוס קפה, וצופה לעתיד כיצד התנהל נתניהו בקדנציה הבאה ?. וכן אני בעד נסיגה לקווי 67' עם תיקוני גבול, ועם החלפת שטחים כנגד השארת גושי ההתיישבות הגדולים בריבונותינו .אני בעד חלוקת ירושלים .מה שמיושב בערבים ..לערבים ..ומה שמיושב ביהודים ..ליהודים ..האגן הקדוש בניהול משותף.. כל כך פשוט וקל...

haemek11

New member
מה עוד יש לך לעשות אחרי שבחרת בדגנרט

שכל מהותו היא לא ליצג אותך, אלא להסתופף קרוב לחמימות השלטון והשררה.

על איזה אנדרטה אתה מדבר?

על פירוק הזבלה כמוך מהשמאל? על השיעמום שיש בפולטיקה בגלל שכולם מבינים שמר בנימין נתניהו ראש ממשלת ישראל ימשיך להיות ראש ממשלת ישראל עוד הרבה זמן? על כך שאתם כול כך מתוסכלים עד שאתם יורדים לגובה מכסי הביוב להביע מחמאה עם ריח של ביוב? אוקצור היפקעליק ועל שכמותך תמשיך להיות מתוסכל זה בריא לחינוך הקלוקל שקיבלתם.

כבר שכחת את האנדרטה בכרמל?

זאת שהוא טרח להקים ושכח לשקם את ההר? בתור בונה אנדרטאות אולי עוד יש לו עתיד.

על איזה כרמל אתה מדבר?

על ציפורה שמגחכת אותה לצחוק בריא כמו כאן http://www.youtube.com/watch?v=S0PvOfHKWKQ על כך שאתם נעלמים עד לסכנה שאתם תכחדו אפילו מהר יותר משריפות יער שנגרמות מבני בריתכם וזה חבל, אוקצור תגיד לי מתי אתם מבקשים הגנה נגד העלמות שלכם מנוף העולם והמדינה.

ההר שנשרף ושמש הימים היה הראשון שזיהה ופעל

רק שכח לשקם אותו - ואתה שכחת כבר מקיומו - מתאים לכם.

למעלה