פה הטעות שלך!
לחברות ויבואנים יש ועוד איך מודעות וחנות או כל עסק אמור להרוויח מן הסתם ולא להיות ספרייה או כל ארגון רווחה ושירות אחר. אני די מכיר את העניינים האלה מקרוב יותר וממקורות די קרובים ואני יכול לומר לך שהדרישה של חברת מסה בוגי היא שאם יבוא וירצה מישהו לייבא אותם מדובר על הזמנה ראשונית של 100,000 $ לא משנה איזה מוצרים ואחרי ההזמנה הזו מדובר על 25000 $ הזמנה לרבעון בשנה. נראה לך באמת שמישהו שיעשה אפילו רק את ההזמנה הראשונית יוכל להמשיך עם ההזמנות בסדר גודל כזה במדינה כזו עם כמות תושבים כזו והחלוקה כן הלאה לגבי מוסיקאים וכו'??? אז זהו שלא! לגבי המצב בארץ שהוא קשה זה ידוע ומדובר מבחינתי גם ברוב אנשי הסאונד למיניהם. יש אולפנים טובים עם חומר גלם איכותי וציודים מרשימים אבל אין איש סאונד טוב שיודע איך להשתמש בזה ולכן הרבה להקות היום טסות לחו"ל בשביל להקליט חומרים ובצדק!!! הכול פה חובבני ובקטן לעומת חו"ל, אין מה לעשות כל המדינה הזו חיה ב DELAY. בכל מקרה מי שיעשה את הצעד הזה וילך להיות יבואן של בוגי הוא מתאבד בעצם וזה עניין של זמן עד שהוא יאבד את מעמדו כיבואן. היתה חנות בעבר בשם ג'אז רוק שאני מניח שרובכם בטח לא שמעתם עליה, בכל אופן הם היו יבואנים בעבר של FENDER וחברת פנדר חייבה אותם להחזיק כל מודל אחד לפחות בתצוגה, בגלל שהם היו קטנים לעומת כלי זמר, כלי זמר הצליח לחטוף את פנדר. סתם לידע כללי... בכל אופן כל עסק שקם מעוניין להיות ייחודי בדרכו שלו כמוש אתם בטח רוצים ציוד איכותי שלא קיים בארץ כמו בוגי וכו'. שיהיה לכם בהצלחה דבר ראשון, מה שאני למדתי מחברים קרובים מאוד שמנהלים עסקים מהסוג של אולפנים וחדרי חזרות, להתקיים מזה קשה מאוד עם חדר אחד לכן עדיף לפחות 2 חדרים שעובדים כמעט 24 שעות ביממה והכסף הטוב מגיע מאולפנים ולא מחדרי חזרות. ההוצאות הן היסטריות ויש תמיד בלאי לכל המוצרים וכן הלאה...