מי היבואן בארץ של Mesa Boogie

MadeInJapan

New member
ביזיון, חברה אדירה.

עוד סיבה לעבור לחו"ל, איכות שאין בארץ ועוד במחירים של משהו לא איכותי בארץ.

Groverman

New member
כל מוצר ומוצר של מסה בוגי

עולה המון כסף, גם בחו"ל הם נחשבים יקרים. אם תביא מוצר כזה לארץ, ותוסיף עליו מיסים, תובלה ורווח של חנות, תעלה את המחיר כמעט אם לא פי שניים, במצב כזה לא יהיה למוצרים האלה שוק, ולכן נמנעים מלייבא אותם באופן סדיר.

רק עשירים מאוד יקנו

או כמות מצומצמת מאוד של לא עשירים אבל זה לא מצדיק שיבואן יביא חברה כזו במחירים כאלה במיוחד כשמדובר בהזמנה של 100,000 $ לשנה. זה פשוט לא ריאלי ואפילו כלי זמר שהביא לפני המון המון שנים לא יכל להביא ישירות מבוגי אלא מ DEALER אחר של בוגי באירופה. כמה אנשים כבר יקנו נגיד TRIAXIS??? - כל הפנאטים הילדותיים שסוגדים לפטרוצ'י??!! אולי ה V-TWIN ימכר בצורה יפה אבל זה לא מצדיק ייבוא. שלא נדבר על הראשים המטורפים שלהם שמתחילים מ 2000 $ ומעלה... אוקיי זה שווה את זה, סאומד מטורף והכול טוב ויפה אבל מי יקנה את זה? אולי רוטשילד... אבל בטח לא אתם.

Groverman

New member
קודם כל, הטריאקסיס

הוא פרהאמפ מעולה, יצא לי לנגן עליו והוא פשוט אדיר, ואני בכלל לא פנאט של פטרוצ'י. ולמי בדיוק אתה מתכוון שאתה אומר "אתם?".

מתכוון לכל אלה שמתבכיינים למה זה

אין בארץ ולמה זה אין בארץ ואם זה באמת היה אף אחד לא היה קונה כי לא היה יכול להרשות לעצמו אלא אם כן הוא איזה טרומפלדור שגר בקיסריה ויושב לא רע בכלל. אז נפלה בזמנו שמועה לאוזני שמרום כלי נגינה רצה להביא את בוגי אבל מה אז היה קורה...? אני מרחם עליו אם הוא באמת היה מביא כי אז כל אחד היה מתנחל אצלו ומבלבל את המוח דווקא על מגבר מסויים שהוא לא הביא מתוך ה אלף מגברים וכמה הוא יעלה וכו'... בכל אופן מה שאני בא לומר פה זה שאין שחר להבאת חברה בסדר גודל כזה לארץ בצורת ייבוא נורמלית - נקודה. נ.ב. היה לי את הטריאקסיס והוא נחמד אבל הרבה פראמפים הרבה יותר זולים ממנו אכלו אותו לארוחת בוקר. ולכן מכרתי אותו לאיזה פנאט פתטי של פטרוצ'י, הבעייה שכשפרסמתי את המודעה לגבי מכירת המכשיר המשיכו להתקשר אליי לגביו במשך חודש ימים ונחשו מי אלה היו...? אך ורק פנאטים של פטרוצ'י טוב, אני הולך להקיא כי הזכרתי את פטרוזי כבר יותר מדי פעמים וכבר יש לי בחיללללללללללההההההההה.....

MadeInJapan

New member
אני יגיד לך למה אני שואל בעצם

יש לי חבר יזם, ששנינו מתכננים להקים חדר חזרות מקצועי\אולפן בהשקעה מאוד גדולה של שנינו ואנחנו רוצים להביא לארץ ציוד אמריקאי איכותי שלרוב אי אפשר למצוא פה, כמו הציוד של בוגי שמציעים ציוד שהוא גם ברמת החזרות וגם ברמת הLive והאולפן ויש לו איכות בנייה מאסיבית שמחזיקה שנים. אין ספק שמבחינת איכות הסאונד במוזיקה בישראל המצב לא מרשים וחבל שאין לחברות הגדולות בארץ מודעות לעניין ומה שמעניין אותם זה למכור מה שפופולארי לא בהכרח מה שטוב, וכשבאים אנשים עם פרוייקט מאוד גדול ורוצים להשקיע במיטב הציוד אין להם תמיכה מיבואן והם צריכים לעשות הכל לבד, וזה יותר מסובך... אבל לא עשו אותנו באצבע, אני מאמין שנסתדר.

פה הטעות שלך!

לחברות ויבואנים יש ועוד איך מודעות וחנות או כל עסק אמור להרוויח מן הסתם ולא להיות ספרייה או כל ארגון רווחה ושירות אחר. אני די מכיר את העניינים האלה מקרוב יותר וממקורות די קרובים ואני יכול לומר לך שהדרישה של חברת מסה בוגי היא שאם יבוא וירצה מישהו לייבא אותם מדובר על הזמנה ראשונית של 100,000 $ לא משנה איזה מוצרים ואחרי ההזמנה הזו מדובר על 25000 $ הזמנה לרבעון בשנה. נראה לך באמת שמישהו שיעשה אפילו רק את ההזמנה הראשונית יוכל להמשיך עם ההזמנות בסדר גודל כזה במדינה כזו עם כמות תושבים כזו והחלוקה כן הלאה לגבי מוסיקאים וכו'??? אז זהו שלא! לגבי המצב בארץ שהוא קשה זה ידוע ומדובר מבחינתי גם ברוב אנשי הסאונד למיניהם. יש אולפנים טובים עם חומר גלם איכותי וציודים מרשימים אבל אין איש סאונד טוב שיודע איך להשתמש בזה ולכן הרבה להקות היום טסות לחו"ל בשביל להקליט חומרים ובצדק!!! הכול פה חובבני ובקטן לעומת חו"ל, אין מה לעשות כל המדינה הזו חיה ב DELAY. בכל מקרה מי שיעשה את הצעד הזה וילך להיות יבואן של בוגי הוא מתאבד בעצם וזה עניין של זמן עד שהוא יאבד את מעמדו כיבואן. היתה חנות בעבר בשם ג'אז רוק שאני מניח שרובכם בטח לא שמעתם עליה, בכל אופן הם היו יבואנים בעבר של FENDER וחברת פנדר חייבה אותם להחזיק כל מודל אחד לפחות בתצוגה, בגלל שהם היו קטנים לעומת כלי זמר, כלי זמר הצליח לחטוף את פנדר. סתם לידע כללי... בכל אופן כל עסק שקם מעוניין להיות ייחודי בדרכו שלו כמוש אתם בטח רוצים ציוד איכותי שלא קיים בארץ כמו בוגי וכו'. שיהיה לכם בהצלחה דבר ראשון, מה שאני למדתי מחברים קרובים מאוד שמנהלים עסקים מהסוג של אולפנים וחדרי חזרות, להתקיים מזה קשה מאוד עם חדר אחד לכן עדיף לפחות 2 חדרים שעובדים כמעט 24 שעות ביממה והכסף הטוב מגיע מאולפנים ולא מחדרי חזרות. ההוצאות הן היסטריות ויש תמיד בלאי לכל המוצרים וכן הלאה...

למעלה