מי הופיע בארץ?!

מתי אירוסמית' היו כאן?

אלאניס מוריסט היתה פעמיים, ביחד עם דין דלאו מסטון טמפל פיילוטס שבא לנגן על הגיטרה אוריה היפ גם היו כמה פעמים... מדונה הופיעה לא רק מול כמה רבנים למי שכתב.. היתה לה הופעה בפארק הירקון נדמה לי ב93 או 92 משהו כזה..חוצמזה אין לי הרבה מה לחדש.. ועוד שאלה, מתי פורקיופיין טרי היו פה?!??

epitaph

New member
הם היו עוד לפני...

כחימום לקייס צ'ויס אם אני זוכר נכון...

One Echoe

New member
יש מצב..

הם היו כאן כמה פעמים, רק חבל שעכשיו, כשיש להם כ"כ ביקוש, ועוד כשסטיבן כ"כ קשור לישראל, הם לא באים לפה...

באמת חבל:(:(

ועוד כשהם באמצע סיבוב הופעות:(:( חברה שלי הולכת לראות אותם באיזה מחוז נידח בקנדה.. שונאת אותה גררר מה כל כך מקשר את סטיבן לישראל?:S

One Echoe

New member
את רצינית?

הוא התראיין כמה פעמים והוא אמר שהוא נורא נורא אוהב את המדינה...ושהוא קשור אליה. וכמובן:אביב גפן.

fire witch

New member
איך שכחתי את פרי פארל????????????

פרי פארל הגיע לארץ , הסתובב בירושלים , חטף סינדרום ירושלים והתחיל להאמין שהוא המשיח או דוד המלך בעקרון זה לא נחשב הופעה אבל נראה לי שלראות אותו מסתובב עם כיסוי חלציים ומלמל דברים לא ברורים על בוא הגאולה יותר שווה מכל הופעה

Sum41xGiRL

New member
YIDCORE

להקה פאנק-רוק של יהודונים מאוסטרליה.. כל הקטע שלהם זה לעשות מלא קאברים לשיר עם עיברים, ולשיר שירים על יהודים.. הופיעו פה בארץ לפני כשנתיים עם יוסלס איי.די ופאנקייק ונתנו בראש..

xer

New member
אולי אני מדמיין,אבל נראה לי שגם

No Doubt ו Roxette הופיעו פה.אבל יכול להיות שרק נראה לי. למה אלטון ג'ון בא ברח? איך סטיבן טיילר קשור לארץ?

ELA17

New member
אהממ אפשר לדעת מתי

גאנז אנד רוזס הופיעו בארץ...?!

Coon Jew

New member
93!!

וכל מי שהיה שם יכול להבטיח לך שהייתה הופעה מחורבנת- 20000 איש הלכו לפני שהיא נגמרה

למעלה