וגם... K's Choice Ace of Base R.E.M. Radiohead ועוד... כל המידע, אגב, מפורום "שנות התשעים".
C Caraya New member 12/10/05 #13 וגם... K's Choice Ace of Base R.E.M. Radiohead ועוד... כל המידע, אגב, מפורום "שנות התשעים".
S Sum41xGiRL New member 12/10/05 #14 גם ג'ון אנדרסון מיס היה פה בוב דילן מדונה(הופיעה מול כמה רבנים, נחשב) המורדים
F fire witch New member 12/10/05 #16 ועוד שנזכרתי רק עכשיו אלטון ג'ון כמעט הופיע (בא וברח) קייס צ'ויס הקיור סיוזי והבנשיס והכי מאאאאגניבים - מילי ונילי
ועוד שנזכרתי רק עכשיו אלטון ג'ון כמעט הופיע (בא וברח) קייס צ'ויס הקיור סיוזי והבנשיס והכי מאאאאגניבים - מילי ונילי
O oasisssss New member 12/10/05 #33 הקיור הופיעו כאן? אני חושבת שרוברט (הסולן) רק בא לבקר והתעצבן על זה שהוא השאיר את הנעליים על חוף הים וגנבו לו אותם ומאז הוא שונא את ישארל אבל הופיעו?
הקיור הופיעו כאן? אני חושבת שרוברט (הסולן) רק בא לבקר והתעצבן על זה שהוא השאיר את הנעליים על חוף הים וגנבו לו אותם ומאז הוא שונא את ישארל אבל הופיעו?
F fire witch New member 13/10/05 #51 הופיעו בפינגווין או ברוקסן ועל זה שהוא שונא את ישראל לא שמעתי אלא להפך - שהוא הסתובב בפאבים בתל אביב והתלהב מזה שגם בלי האיפור מזהים אותו
הופיעו בפינגווין או ברוקסן ועל זה שהוא שונא את ישראל לא שמעתי אלא להפך - שהוא הסתובב בפאבים בתל אביב והתלהב מזה שגם בלי האיפור מזהים אותו
F fire witch New member 12/10/05 #17 אהההה וגם U2 מגהדת' איירון מיידן ורשימת הפספוסים : הרד הוט צ'יליס שהשתפנו ולא באו והביטלס ששר החינוך לא הסכים שיבואו להשחית את הנוער הישראלי בשיריהם המהפכניים ושיערם הארוך
אהההה וגם U2 מגהדת' איירון מיידן ורשימת הפספוסים : הרד הוט צ'יליס שהשתפנו ולא באו והביטלס ששר החינוך לא הסכים שיבואו להשחית את הנוער הישראלי בשיריהם המהפכניים ושיערם הארוך
A afon New member 12/10/05 #21 לא זה היה אבא של יוסי שריד, הוא היה שר החינוך והתרבות והוא לא הסכים שהם יבואו.
A afon New member 12/10/05 #20 רייג' איגנסט ד' משין. ג'טרו טול בוב דילן אמרסון אולי לאונרד כהן כי הוא יהודי
S Sum41xGiRL New member 12/10/05 #26 בשנת 2000 נזכרתי, גם אמן הרגאיי והדאב לי "סקראץ'" פרי היה בארץ אני לא צריך לספר לכם איך בהופעה הוא הדליק גראס ונתן לקהל לעשן. זה היה הופעה טובה
בשנת 2000 נזכרתי, גם אמן הרגאיי והדאב לי "סקראץ'" פרי היה בארץ אני לא צריך לספר לכם איך בהופעה הוא הדליק גראס ונתן לקהל לעשן. זה היה הופעה טובה