מי הופיע בארץ?!

yotamn9

New member
אז משתמע מכל הדיון הזה

שהמצב בארץ מבחינת הופעות של להקות גדולות בין-לאומיות הוא לא כ"כ גרוע. נכון שרובן היו במאה הקודמת, אבל גם עכשיו נראה שאנו בעלייה. בקיצור, שימשיך כך
ושקווין יגיעו לבקר.

epitaph

New member
הכל יחסי...

אומנם זה נראה כאילו הרבה להקות גדולות הופיעו פה אבל מבחינת התדירות והכמות לעומת מדינות אירופה ואמריקה הרי שמדובר בכמות מאוד זעומה של אומנים, תחשוב שכל מה שרשום כאן אלה אפילו לא רבע מהאומנים הגדולים שמופיעים ברחבי העולם בשנה אחת וכאן אנחנו מדברים על טווח של עשרים שנה ואפילו יותר של הופעות בארץ.

Coon Jew

New member
ומתי הם הופיעו?

גאנז אנ רוזס 93 מטאליקה 93 ו 2001 דיוויד בואי 96 ראדיוהד 96 אירוסמית' 94

oasisssss

New member
רדיוהד הופיעו כאן איזה 3 פעמים לפחו

ת.. וגם הגיטריסט נשואי לישראלית ויש להם בת\בן...

ita89

New member
יש גם מלא אבל מלא להקות שמבטלות

למשל אוריה היפ (uriah heep) היו צרכים להגיע במאי לארץ, וגם אמרו לי שהרולינג סטונס רצו\רוצים להגיע, ומי שהגיע לארץ זה היה ג'ון אנדרסון, הסולן של יס, לא קית' אמרסון (הוא ביטל 10 ימים לפני ההופעה). וכמובן רד הוט צ'ילי פפרס ביטלו את ההופעה שלהם בשנת 2000. אהה ו faithles הגיעו השנה.

oasisssss

New member
כמה וכמה פעמים...:]

כבר אמרתי - ג'וני גרינווד נשואי לאיזו שרונה אחת עם ילדה אני חושבת

oasisssss

New member
הלוואי, רק שהם לא כאן מקיד א

אני חושבת.. הם עשו כאן קידום לקיד איי ואני חושבת שמאז הם לא הגיוע לכאן שוב אבל לך תדע... Beck - e-pro

fire witch

New member
עוד לפני שידעו מי אלה רדיוהד בחו"ל

קוטנר קידם את CREEP בטירוף בגל"צ עוד לפני שבכלל הכירו אותם במולדתם אנגליה ובעקבות ההצלחה הגדולה של השיר הזה בארץ הם הגיעו לכמה הופעות ברוקסן או בפינגווין (שוב אני לא סגורה איפה בדיוק ) רק אחרי חצי שנה בערך השיר הזה ובעקבותיו האלכום כולו הפכו להצלחה בחו"ל

למעלה