מי הולך לשבוע הספר?

מארסו

New member
הלכתי אתמול

רק על מנת לגלות שבערך 70% משטח המדפים מוקדש לספרי בישול, ילדים ועיתונים. בשאר השטח טרחו להביא בעיקר את רבי המכר או הספרים המוכרים יותר ולא את אלה שאי אפשר להשיג בחנויות במשך כל השנה. מה שכן - בשבוע הספר ניתן לראות ספרים מעניינים של כל מיני הוצאות שאין להם חשיפה טובה במשך השנה כמו הוצאת משרד הביטחון.

איש אחת

New member
חייב ללכת

הסיבה? יש לי תלושים לספרים חינם. אחרת לדעתי לא כדאי כל הסיפור (אם בוחנים אותו מנקודת המבט הפיננסית).

האמת היא שיש לי זכרונות מאוד יפים

מככר ספרא (בירושלים), אבל זה היה לפני (כחכוך) 10 שנים. כך שהיום אולי אין דמיון למה שהיינו פעם מזמן.

ככר ספרא

רק לאחרונה, לפני כן השבועהספר התקיים בגן הפעמון, אבל אבוי- אני זוכרת את הקמת גן הפעמון ולא זוכרת איפה השבועהספר היה לפני שהיה גנפעמון. כמו שכל השנה לומדים תורה, אבל בשבועות במיוחד, כך כל השנה קוראים ספרים וגם קונים חלק מהם, אבל בשבועהספר במיוחד. אי אפשר לדלג על פני שבוע הספר בלי ביקור בין הדוכנים, דיפדוף, הרחה, הסנפה, הצצה, גילוי מעניין. נכון- זה בכלל לא דומה לחוויה של ביקור בחנות ספרים משומשים, אבל זה חג וזה מחייב!

פעם

גם שבוע היה כנראה שבוע ולא עשרה ימים וקראתי איפשהו ש"חג הספר העברי" הראשון היה בשנת 1926 ונמשך יום אחד. אני אישית שמחה לגלות שגם בעידן האינטרנט יש ביקוש לספרים ויש פסטיבל סביב ספרים. וזו סיבה מספיק טובה ללכת לשם.

טופז2

New member
../images/Emo45.gif חג בהחלט

אפרופו ספרים, בעירי רחובות ישנה חנות ספרים משומשים מומלצת ביותר - למי שמתענין.

למעלה