מי הולך לשבוע הספר?

איזיקו

New member
בפעם האחרונה שקניתי

בשבוע הספר, הסתבר לי בדיעבד שהמחיר היה גבוה מהרגיל. האם על פי רוב, מחירי הספרים בשבוע הספר גבוהים יותר? בלי קשר לכדאיות הרכישה, הסיור בין הדוכנים הוא תמיד מהנה. אני אהיה שם.

הולכים להריח

יש הוצאות ספרים שאני תמיד מדלגת יש כאלה שאפפעם לא אקנה בהן, אבל תמיד תמיד אהיה שם, לראות מה חדש. פעם היה לי מנהג מגונה - הייתי באה פעמיים: פעם אחת עוברת בין הדוכנים, במעניינים לוקחת קטלוג. בבית עוברת ובודקת - ואז חוזרת לקנות. אחרי שגיליתי שבחנויות הספרים אפשר למצוא בשבוע הספר יותר זול מבדוכני ההוצאה, אני משתדלת לבדוק גם את זה. הקטלוגים עוזרים לדעת מה יש, ובעיקר על מה יש הנחות מיוחדות. ולפעמים קורה גם שספר ששקלתי לקנות בשנה שעברה, ולא קניתי, חיכה לי שנה שלמה, והוא עדיין שם ולא על המדף שלי
אני אוהבת להסתובב בין הדוכנים. אבל לפעמים הצפיפות קשה מנשוא. הפעם, לפי כמות המופעים שמתלווים לאירועי שבוע הספר, אני חוששת שאפקוד את המקום יותר מפעם אחת

shellyland

New member
בחנויות הספרים

זול יותר גם כשאין שבוע הספר. סטימצקי, למשל, יצאו בחודש שעבר במבצע ספרים 1+1 למחזיקי ויזה לאומי. חגגתי על זה. היה שווה.

shellyland

New member
אצל חלקנו

לא צריך שבוע בשביל ללכת לספרים. יקר לי שבוע הספר. אני מעדיפה לעשות את הקניות שלי במשך השנה.

מוגג

New member
כבר תרמתי בבית.

קניתי שניים. (בפריפריה שבוע הספר מוקדם).

אני עדיין מתלבט

אם בזמני הצפוף אבקר בירושלים או בת"א, אבל אין מצב שאעבור את שבוע הספר בלי לנשום את אווירת הספר העברי.

גנגי

New member
אפחד מאיתנו לא מכיר שני אופציות,

אבל אבי נימני בטח מכיר.

אתם זוכרים שבשנה שעברה

היה לנו פה איתי בחור, והיה דיבור על מפגש ליד דוכנו בת"א? עוד אחד מן העוברים ושבים שנעלמו מהנוף שלנו.

למעלה