גולשת תמיד בשמחה
Well-known member
היהודי המתבייש בדתו?
מיהו לדעתכם הישראלי המתבייש בארצו?
יורדיםהיהודי המתבייש בדתו?
היורדים מתביישים בארץ?יורדים
2 שאלות תשובה אחת, לא נראה לך שמשהו לא בסדר?יורדים
בעקרון יכולות להיות שתי שאלות שהתשובה עליהן זהה2 שאלות תשובה אחת, לא נראה לך שמשהו לא בסדר?
זה לא שהוא מתבייש בדתו אלא יותר שונא את דתו.היהודי המתבייש בדתו?
גם וגםזה לא שהוא מתבייש בדתו אלא יותר שונא את דתו.
הוא אגב שונא גם את יול-דתו שהביאה אותו לעולם כיהודי.
יש מישהו שאני מכיר שהוא כזה, אבל הוא לא מהפורום הזה.![]()
היהודי המתבייש בדתו הוא הציוני החילוני הקיצוני, שמתנגד לחשיבות דתיות ולא מודרניות. היהודי המתבייש בארצו הוא או הדתי המיושן, שעדיין חושב על ציפייה חסרת תועלת למשיח, או הישראלי שהתפכח והבין כמה מקולקלת תרבותו.היהודי המתבייש בדתו?
נראה לי שפספסת כמה דברים בשיעורי היהדות...היהודי המתבייש בארצו הוא או הדתי המיושן, שעדיין חושב על ציפייה חסרת תועלת למשיח
יהודי המתבייש בדתו הוא כזה המאמין בדוקטרינה שגויה על פיה היהודי נעלה על מי שאינו אך הוא מבין שזו אמונה גזענית והוא מתבייש בה למרות שהוא מאמין בה.היהודי המתבייש בדתו?
מעבר לכך שאמונה זו לא בהכרח נכונה (ע"פ האמונה/יהדות), מדוע שיתבייש? גזענות זה אמנם מונח עם קונוטציה שלילית גרידא, אבל תכל'ס לא כל דבר (לרבות הפרדה או קביעת 'רמות' או 'דרגות' לקבוצות מסוימות) הוא גזענות ולא כל דבר כזה, בין אם יכונה גזענות ובין אם לאו, הוא בהכרח שלילי.יהודי המתבייש בדתו הוא כזה המאמין בדוקטרינה שגויה על פיה היהודי נעלה על מי שאינו אך הוא מבין שזו אמונה גזענית והוא מתבייש בה למרות שהוא מאמין בה.
להערכתי לשאלה הזו לא ניתן לענות עם IQ>80.היהודי המתבייש בדתו?
היהודי המתבייש בדתו?
2 שאלות 3 תשובות, לא נראה לך שמשהו לא בסדר?
- כאלו שיורקים לבאר ששתו ממנו ועודם שותים ממנה כעת
- כאלו שחיים באשליות שהמודרניזציה לא תאפשר שההיסטוריה תחזור על עצמה.
- כאלו שחונכו עם כפית בפה.
אני הצעתי קריטריון, למה אתה מקלקל?2 שאלות 3 תשובות, לא נראה לך שמשהו לא בסדר?
אתה רומז שאתה מתחת לרף?אני הצעתי קריטריון, למה אתה מקלקל?
אתה רומז שאתה מתחת לרף?
לא, התשובה זהה ל-2 השאלות והיא כוללת בתוכה את 3 הסיבות שמניתי, יש כאלו שהיא מונה אצלם את כל הסיבות שמניתי ויש כאלו שרק חלק ואם לא הייתי מתעצלת, הייתי מונה עוד סיבות2 שאלות 3 תשובות, לא נראה לך שמשהו לא בסדר?
היהודי שמדגמן עם טלית כחצאית.היהודי המתבייש בדתו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.